MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Tarot

Tarot

Az élet egy utazás a születés és a halál között. Mindannyian átéljük minden szakaszát, ki így, ki úgy. A tarot ebben az utazásban segít eligazodni. A tarot kártya a vándor vagy akár nevezhetjük úgy is a hős utazása a saját életén keresztül. A tarot kiválóan alkalmas sorselemzésre, a tarot megmutatja mi az élet feladatod, amivel leszülettél, és ha jól olvasod a tarot, akkor az előző életed viszontagságait is megismerheted.


A tarot a legrégebbi kártya, amit ma jelenleg ismerünk. A tarot eredetéről többféle elképzelés született már, mindenki azt tegye magáévá, amelyiket a legszimpatikusabbnak tartja saját maga számára. 

Amikor a tarot vesszük a kezünkbe elkerülhetetlen a numerológia némi ismerete. A tarot 78 lapból áll, amit úgy kapunk meg, hogy 1-12-ig összeadjuk a számokat. Gondolkodjunk kicsit el miért 12-ig? A XII. lap az Akasztott ember nagyon egyszerűen megfogalmazva, a másképp gondolkodás lapja. Ha összeadjuk 1+12=13 XIII. nagy Arkánum a Halál lapja. De ha a tarot 78 lapját 7+8=15 összeadjuk akkor a XV. Ördög lapja köszön vissza. Gondolkozzunk el rajta. 

Már a tarot lapszámainak is üzenete van. Elérkezel az életedbe egy olyan pontra, amikor képesnek kell lenned a másképp gondolkodásra, mert ha nem soha nem szabadulsz az ördög kötelékéből, aki ugyan csak tartja a kötelet, de te bármikor kioldhatod. Ugyan könnyebb ottmaradni, de lehetőséged van egy új élet kialakítására XIII. Halál lapja az újrakezdésről is szól. 1+3=4 IV. Császár a végeredmény, tehát saját sorsod ura lehetsz, ha megtanulsz másképp gondolkodni az életedről és teszel is érte. 

A tarot kis Arkánum 56 lapból tevődik össze. Melyek az elemeket szimbolizálják. Megjelenik itt a bot – tűz, kehely – víz, érmék – föld, kardok – levegő elemek összessége. Ha numerológia szempontból nézzük akkor 5+6=11 kaptunk egy mesterszámot. A 11 szám mögött az Uránusz áll, ami azt üzeni, bejön valami az égből, bevág a villám, megérkezik a megvilágosodás. Nincsenek véletlenek, a tarot egy csodálatosan felépített mesteri rendszer, amit, ha megtanulsz alkalmazni, minden kérdésedre a választ megadja. 

A tarot 22 nagy Arkánumból áll, mely életed minden fontos állomását tartalmazza. 

A tarot egy olyan filozófiai válasz, amely nem enged az eltévelyedés útjára, de meghagyja a döntés szabadságát. A tarot egy mély meditációs válasz keresés a kártyák felett. 

A tarot nagy Arkánum két sorra bontható 1-11-ig a dór sor, mely az észszerűséget teszi előtérbe. Aktív sornak hívjuk. A második 0(22)-12 sor mely misztikus elveket tartalmazza az ión sornak hívjuk, ez a passzív sor. 

Azért írtam így, mert ha van kedved lerakni, akkor a második sor a 0(22) Bolonddal kezdődik, így látható meg nagyon sok összefüggés a lapok sorrendje és a sorok értelme között is. 

Elindulsz az úton, minden lehetőség a kezedben van, rajtad áll, hogyan használod fel I. Mágus tarot lapja. Az ismeretek megszerzését megkapod II. Főpapnőtől – intuíciót, III. Császárnőtől – királyi tudományt, természet megfigyelését, IV. Császártól – egzakt konkrét tudományok és végül a V. Főpaptól – vallás, filozófia, ezotéria ismereteket. 

A VI. Válaszút (Szerelemes) jelzi az átmenetet hogyan tudsz csinálni az elméletből gyakorlatot. A VII. Diadalszekér a tudás felhasználása, vajon egyensúlyban tudod e tartani életed kocsiját. VIII. Igazság megérkezésével megtanulod a rendet, hogy mindent a helyére rakj, majd megérkezik a IX. Remete a bölcsesség, a tudás megszemélyesítője. A X. Szerencsekerék, ha jól forgattad idáig akkor meghozza a remélt sikert. XI. Erő lapja biztosít arról, hogy lesz erőd, kitartásod egy sikeres élet megvalósításához.

Forduljunk rá a XII. Akasztott ember kártyájára. Fejetetejére állt a világ. Két dolog történhetett, vagy feláldoztad magad idáig mások kénye kedvére, vagy meg kell tanulnod a másképp gondolkodás képességét. Akit a XIII. Halál kaszája megsuhintott egyszer az villám gyorsan meg is tanulja és ne felejtsük el, hogy minden meghalás, valami újnak a kezdete is egyben. Életed fluiduma (láthatatlan szellemi áramlata) egy ezüst korsóból átkerül egy nemesebb anyagba az arany korsóba, melyet a XIV. Mértékletesség lap fog szimbolizálni. Az ember hedonista (az örömöknek szeret élni) amit idáig elért még nem elég, kössünk egyezséget a XV. Ördöggel bármi áron. Igen ám, csak hogy az ördögtől mindent megkapsz, ha kéred és ha még üzletet is kötsz vele, csak nagyon magas kamatot fogsz utána fizetni. A kötelék ott fog rajtad maradni bármit is teszel, szokták mondani az ördögi körből nincs szabadulás. Ha rosszul döntöttél összeomlik alattad minden XVI. Torony, ugorj ki mielőtt maga alá temet. A XVII. Csillag lapja érkezik, megkapod, amit szeretnél, csak megfizeted az árát, szokták a végzet csillagjának is nevezni, de ha jól döntöttél akkor viszont határ a csillagos ég. Nincs még vége a tarot tanításának a XVIII. Hold kártya a tarot egyik legbizonytalanabb lapja. A különc tervek sok akadályba ütköznek és megvalósulásuk teljességgel változékony és ingadozó. Amennyiben jól döntöttél és kiegyensúlyozott életet éltél a kiteljesedés is megérkezik XIX Nap jegyében, kisüt a nap.

A tarot XX. Ítélet lapját sokféleképpen értelmezik, én legjobban azt szeretem, hogyha belenézel a tükörbe így a végén, fog tetszeni, amit látsz, és tiéd a XXI. Világ. A vándor elérkezett útja végére, amikor már ismét nincs semmije, csak a gyökeres virág, amit magával visz, de ezt bárhol a világon el tudja ültetni, a 0(XXII) Bolond lap üzenete, bátran ugord át a szakadékot sikerrel fogsz járni. ÉS ismét kezdődik minden előről…

 

Ismerje meg a(z) Tarot világát jobban! Hívjon minket:

MáriaMária
Elérhető
Máriamellék 544Tisztánlátó, Tisztánhalló, Telefonos jóslás,...
 

Mária egy csodálatos tisztánlátó segítő...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
JudyJudy
Elérhető
Judymellék 533Jóslás, Jós, Kártyajóslás, Tisztánlátó,...
 

Judy tisztánlátó ami azt jelenti, hogy olvas a szívből és érzi az emberek energiáit...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
JuditJudit
Elérhető
Juditmellék 272Jós, Telefonos jóslás, Tisztánhalló, Tisztánlátás,...
 

Judit diplomás asztrológus. Amikor Ön megkeresi Juditot, könnyebbé és szebbé...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
MartinaMartina
Elérhető
Martinamellék 255Sorselemzés, Cigánykártya jóslás, Magyar kártya...
 

Üdvözlöm Martina vagyok, az ön személyes lelki...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

Telefonos jóslás

7092 megtekintés

A telefonos jóslás szintén alkalmas egy konkrét kérdés feltevésére. A telefonos jóslás alkalmas még súlyosabb témák megoldására.

 

Online jóslás

2098 megtekintés

Az online jóslás és arról a kétségről szól, hogy ez a fajta jóslás valóban működik és a következtetés az, hogy az online jóslás megbízhatóbb, mint egy szemtől szembeni jóslás.

 

Szerelmi Tarot Jóslás

8690 megtekintés

A Szerelmi Tarot jóslás erős összpontosítást igényel. A Szerelmi Tarot jóslás zavartalan összpontosítás ráirányít a válaszra váró kérdésedre.

 

Hogyan kezdődött a jós életutam

38021 megtekintés

Fantasztikus jós történetem: hogyan tanultam meg bízni jós képességeimben és ezáltal másoknak segíteni.

 

Kártyajóslás

4846 megtekintés

A kártyajóslás a legnépszerűbb jóslási forma. A kártyajóslás segíthet abban, hogy döntéseket hozzunk, amikor nehezebben igazodunk el az élet útvesztőiben.

 

Rúna jóslás

2581 megtekintés

Ez arról szól, hogyan készül el a saját rúna jóslás és hogyan töltsük fel a rúna jóslás kellékeit, a rúnákat univerzális energiákkal.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom