Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352/help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]
Tarot

Tarot

Az élet utazás a születés és a halál között. A tarot ebben az utazásban segít eligazodni. A tarot alkalmas sorselemzésre

A tarot a legrégebbi kártya, amit ma jelenleg ismerünk. A tarot eredetéről többféle elképzelés született már, mindenki azt tegye magáévá, amelyiket a legszimpatikusabbnak tartja saját maga számára. Amikor a tarot vesszük a kezünkbe elkerülhetetlen a numerológia némi ismerete. A tarot 78 lapból áll, amit úgy kapunk meg, hogy 1-12-ig összeadjuk a számokat. Gondolkodjunk kicsit el miért 12-ig?

A XII. lap az Akasztott ember nagyon egyszerűen megfogalmazva, a másképp gondolkodás lapja. Ha összeadjuk 1+12=13 XIII. nagy Arkánum a Halál lapja. De ha a tarot 78 lapját 7+8=15 összeadjuk akkor a XV. Ördög lapja köszön vissza. Gondolkozzunk el rajta. Már a tarot lapszámainak is üzenete van. Elérkezel az életedbe egy olyan pontra, amikor képesnek kell lenned a másképp gondolkodásra, mert ha nem soha nem szabadulsz az ördög kötelékéből, aki ugyan csak tartja a kötelet, de te bármikor kioldhatod.

Ugyan könnyebb ottmaradni, de lehetőséged van egy új élet kialakítására XIII. Halál lapja az újrakezdésről is szól. 1+3=4 IV. Császár a végeredmény, tehát saját sorsod ura lehetsz, ha megtanulsz másképp gondolkodni az életedről és teszel is érte. A tarot kis Arkánum 56 lapból tevődik össze. Melyek az elemeket szimbolizálják. Megjelenik itt a bot – tűz, kehely – víz, érmék – föld, kardok – levegő elemek összessége.

Ha numerológia szempontból nézzük akkor 5+6=11 kaptunk egy mesterszámot. A 11 szám mögött az Uránusz áll, ami azt üzeni, bejön valami az égből, bevág a villám, megérkezik a megvilágosodás. Nincsenek véletlenek, a tarot egy csodálatosan felépített mesteri rendszer, amit, ha megtanulsz alkalmazni, minden kérdésedre a választ megadja. A tarot 22 nagy Arkánumból áll, mely életed minden fontos állomását tartalmazza. 

A tarot egy olyan filozófiai válasz, amely nem enged az eltévelyedés útjára, de meghagyja a döntés szabadságát. A tarot egy mély meditációs válasz keresés a kártyák felett. A tarot nagy Arkánum két sorra bontható 1-11-ig a dór sor, mely az észszerűséget teszi előtérbe. Aktív sornak hívjuk. A második 0(22)-12 sor mely misztikus elveket tartalmazza az ión sornak hívjuk, ez a passzív sor. Azért írtam így, mert ha van kedved lerakni, akkor a második sor a 0(22) Bolonddal kezdődik, így látható meg nagyon sok összefüggés a lapok sorrendje és a sorok értelme között is. 

Elindulsz az úton, minden lehetőség a kezedben van, rajtad áll, hogyan használod fel I. Mágus tarot lapja. Az ismeretek megszerzését megkapod II. Főpapnőtől – intuíciót, III. Császárnőtől – királyi tudományt, természet megfigyelését, IV. Császártól – egzakt konkrét tudományok és végül a V. Főpaptól – vallás, filozófia, ezotéria ismereteket. 

A VI. Válaszút (Szerelemes) jelzi az átmenetet hogyan tudsz csinálni az elméletből gyakorlatot. A VII. Diadalszekér a tudás felhasználása, vajon egyensúlyban tudod e tartani életed kocsiját. VIII. Igazság megérkezésével megtanulod a rendet, hogy mindent a helyére rakj, majd megérkezik a IX. Remete a bölcsesség, a tudás megszemélyesítője. A X. Szerencsekerék, ha jól forgattad idáig akkor meghozza a remélt sikert. XI. Erő lapja biztosít arról, hogy lesz erőd, kitartásod egy sikeres élet megvalósításához.

Forduljunk rá a XII. Akasztott ember kártyájára. Fejetetejére állt a világ. Két dolog történhetett, vagy feláldoztad magad idáig mások kénye kedvére, vagy meg kell tanulnod a másképp gondolkodás képességét. Akit a XIII. Halál kaszája megsuhintott egyszer az villám gyorsan meg is tanulja és ne felejtsük el, hogy minden meghalás, valami újnak a kezdete is egyben. Életed fluiduma (láthatatlan szellemi áramlata) egy ezüst korsóból átkerül egy nemesebb anyagba az arany korsóba, melyet a XIV.

Mértékletesség lap fog szimbolizálni. Az ember hedonista (az örömöknek szeret élni) amit idáig elért még nem elég, kössünk egyezséget a XV. Ördöggel bármi áron. Igen ám, csak hogy az ördögtől mindent megkapsz, ha kéred és ha még üzletet is kötsz vele, csak nagyon magas kamatot fogsz utána fizetni. A kötelék ott fog rajtad maradni bármit is teszel, szokták mondani az ördögi körből nincs szabadulás.

Ha rosszul döntöttél összeomlik alattad minden XVI. Torony, ugorj ki mielőtt maga alá temet. A XVII. Csillag lapja érkezik, megkapod, amit szeretnél, csak megfizeted az árát, szokták a végzet csillagjának is nevezni, de ha jól döntöttél akkor viszont határ a csillagos ég. Nincs még vége a tarot tanításának a XVIII. Hold kártya a tarot egyik legbizonytalanabb lapja. A különc tervek sok akadályba ütköznek és megvalósulásuk teljességgel változékony és ingadozó. Amennyiben jól döntöttél és kiegyensúlyozott életet éltél a kiteljesedés is megérkezik XIX Nap jegyében, kisüt a nap.

A tarot XX. Ítélet lapját sokféleképpen értelmezik, én legjobban azt szeretem, hogyha belenézel a tükörbe így a végén, fog tetszeni, amit látsz, és tiéd a XXI. Világ. A vándor elérkezett útja végére, amikor már ismét nincs semmije, csak a gyökeres virág, amit magával visz, de ezt bárhol a világon el tudja ültetni, a 0(XXII) Bolond lap üzenete, bátran ugord át a szakadékot sikerrel fogsz járni. És ismét kezdődik minden előről.

 
Xénia
SZABAD
 

Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Gabriella
SZABAD
 

Gabriella egy csodálatos boszi. Cigánykártyával dolgozik, szellemekkel beszél, pozitív...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
blogok
Karolina
SZABAD
 

Karolina mindenre választ ad a kártyái útján. Tapasztalt jósnő, aki bármilyen...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
blogok
Marcsi
SZABAD
 

Marcsi fantasztikus és tapasztalt jósnő. Cigány kártyával dolgozik, minden kérdésére...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
 

Érdekes olvasnivaló cikkek

Sorselemzés

Sorselemzés

Sorselemzés az élet útjának megtalálása. Hogyan használható a sorselemzés és a jóslás az életutad...
 
Médiumok

Médiumok

A médiumok kiválasztása az első lépés egy rejtett világ felé. Fontos megismerni a médiumok...
 
Álmok

Álmok

Az álmok többfajta típusba sorolhatók. Most elmagyarázzuk, hogy az álmok egyes típusánál mire kell...
 
Álom

Álom

Mi az álom jelentősége az életünkben? Fontos megérteni, hogyan tud az álom hozzájárulni...
 
Állatövi jegy

Állatövi jegy

Melyik állatövi jegy a leghűségesebb? Íme az összes állatövi jegy a leghűségesebbektől a legkevésbé...
 
 
 
 
06 90 900 938

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben

_