MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 901

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 901 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
új ügyfél 10 perc ingyenes
Tarot

Tarot

A Tarot, Isten képeskönyve, a természet erőinek képi ábrázolása. Beavatás, meditáció, önismeret és a mágia eszköze, sors- és helyzetelemző módszer, fejleszti az intuíciót. A Tarot segít kapcsolatot teremteni a belső vezetővel, továbbá a kapcsolatok megértésében és rendezésében is utat mutat.


A tarot a lelkünk tükre.
Nagyon pontosan feltárhatja, hogy milyen érzések, gondolatok, vágyak, kívánságok vagy tudatalatti belső meggyőződések vannak bennünk.

A tarot a bölcsesség mély kútja.
Szimbolikájában rejlik az élet és minden kozmikus törvény titka. Például a rezonancia törvényei (ugyanazok vonzzák ugyanazt) és a tükrözés (ami másokat zavar, mindig köze van hozzánk) segítenek önmagunk jobb megismerésében és megértésében.

Tarot hűséges és odaadó barát és tanácsadó.
Ahogy egy igazi barát nem rejti el előttünk az igazságot, mert tisztel minket, úgy a Tarot is állításaival igaz. Talán ezért is aggódnak oly sokan a kártyaértelmezések miatt - gyakran nem vagyunk felkészülve az igazságra, és sokkal könnyebb kényelmes illúziókban élnünk, mint elfogadni egy kellemetlen tényt. A kérdés azonban az, hová vezet egy ilyen élet…

A tarot ritka és gyönyörű hangszer.
Tehát elsősorban a játékostól, a művésztől függ, aki ezt az eszközt használja. És mint ismeretes, az igazi zenemesterek főleg őszinte és szorgalmas gyakorlással jutnak el előadásaikhoz. A zenei tehetség az az intuíció, amellyel mindannyian meg vagyunk ruházva - de néhányan felébresztettük, mások még nem. Tehát mindannyian igazi tarot-virtuózokká válhatunk!

A Tarot értelmezése összehasonlítható egy tolmács munkájával.
Mire gondolok?

Amikor a helyzet tarot elemzését végzem, a kártyákon lévő képek felfogásait szavakká, érthető állítássá alakítom át. Ezért ebben a munkában nagyon fontos mindkét agyfélteke: jobb és bal oldali működése.

A jobb agyfélteke intuíció formájában rögzíti a képeket, szimbólumokat, az általános légkört stb. a bal agyfélteke pedig mindezt magyarázó szavakra fordítja. Misztikusan szólva a tarot-értelmezés lényegében az égi vagy kozmikus nyelv fordítása a cseh (vagy más) nyelvre.

A tarot 78 kártyát tartalmaz, amelyek kicsi és nagy arkanákra vannak osztva
Az "arcana" szót lefordíthatjuk "titkosnak". Tehát ez a kis titok 56 kártyája, ahol mindennapi, mindennapi életünk képeit láthatjuk, és a nagy titok 22 képe tükrözi életünk minden kihívását, tanulságát és témáját, amelyeken mindannyian átélünk.

A Tarot az úgynevezett "pillanat varázsa"
Ez azt jelenti, hogy a tarot kártyák értelmezése feltárja és megoldja a történéseket, különösen itt és most. Ha úgy döntünk, hogy megnézzük jelenlegi torzulatlan és valódi valóságunkat, majd helyesen állunk a helyzetünkkel kapcsolatban, akkor a dolgok csodálatos módon javulhatnak.

Nem vagyunk százszázalékos áldozatai a sorsnak, és nem is százszázalékos alkotói életünknek - ez egyéniségünk és a Lény közös tánca.

Gyönyörűen kifejezi a mondatot: "A kártya sorsa keveredik, de játszunk velük".

A tarot-kártyák értelmezése azonban megmutatja azt is, hogy mi történt az életünkben a múltban (jó látni egy nézőpontból, hogy mit is éltünk át valójában, hogy az esetleges hibákból tanulhassunk), és merre halad tovább az utunk.

Ha a jövő vonalai kihívást jelentenek és tanulságokat mutatnak, akkor a konzultációt addig kell folytatni, amíg megfelelő megoldást nem találnak.

A Tarot egy játék
Mint az élet.

Ha lazíthatunk a mindennapi életünkben, nem vesszük magunkat ilyen komolyan, ha tiszteletben tartjuk és betartjuk a szabályokat, és tudjuk, hogyan kell tanulni a kudarcból, akkor kalandos és örömteli játékká alakíthatjuk az életünket.

A Tarot-kártyák tükrözik, mennyire vagyunk sikeresek az élet nevű játékban, és megmutatják, hogy élvezhetjük-e.

És ezért jó a Tarot elsősorban játéknak venni.

Mint az élet.

 

Ismerje meg a(z) Tarot világát jobban! Hívjon minket:

Blogger
AncsaAncsa
Elérhető
Ancsamellék 545Tisztánlátó, Tisztánlátás, Telefonos jóslás, Tarot...
 

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó.

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
AuréliaAuréliaÚj!
Elérhető
Új! Auréliamellék 30Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós,...
 

Aurélia több évtizedes tudásával segít utat mutatni napjaink...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
DianaDianaÚj!
Elérhető
Új! Dianamellék 32Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós,...
 

Diana a képességeit ajánlja hívóinak, hogy segítsen az élet minden...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
EdinaEdina
Elérhető
Edinamellék 290Tisztánlátó, Telefonos jóslás, Sorselemzés,...
 

Edina áldással született, tudását megosztja bárkivel aki segítséget kér...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 901750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom