MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Tarot kártya

Tarot kártya

Mit mondanak a kártyák az új évre? 2021-ben két tarot kártya dominál: a világ tarot kártyája és az udvari tarot kártya.


2021-ben két Tarot kártya mutatja be nekünk a Tarot ősi üzenetét: 20. kártya - Ítélet és a 21. kártya világa. A Tarot-kártyáknak vannak negatív és pozitív vonatkozásai is, mert erőnket és energiánkat többféleképpen használhatjuk fel. Mindig fontos azonban tudni, hogy egy adott élethelyzetben milyen lehetőségeink vannak, vagyis "milyen kártyákat adott az élet". A 2021-es év a 20-as és a 21-es számokból állhat. A tarotban a 20. oldal a Bíróság Bírósága, a 21. oldal a világ kártyája, amelynek értelmezése feltárja előttünk a tarot-kártyára vonatkozó jövendölést.

Tarot jóslás 2021!

Halál Tarot kártya:
Itt látjuk a halált, amely egy gyönyörű fehér lovon ül, és fehér mintával ellátott fekete zászlót tart. Élő csontvázként ábrázolják, a csontok az emberi test egyetlen része, amely a halál után létezik. Páncélt visel, amely a halálnak legyőzhetetlenségét adja - jelezve, hogy senki sem tudja elpusztítani a halált. Az általa lovagolt fehér ló a tisztaságot képviseli, mert a halál mindent megtisztít. Alatta a piszokban fekszik az emberek minden osztálya - a király és a szegények, akik emlékeztetni fognak minket arra, hogy a halál nem tesz különbséget osztály, faj és nem között.
A halál a tarot kártya egyik legféltettebb kártyája, amitől az emberek nagyon félnek. Az emberek általában szó szerint veszik a kártya nevét. A Tarot halálkártya azonban a legpozitívabb kártya az egész pakliban.
Bár a tarot kártya neve első ránézésre riasztónak tűnhet, ez nem kapcsolódik a halálhoz. Szabadulásról, újjászületésről, folyamatok érleléséről szól. Az azonban biztos, hogy jelentős változásokat jelez! A hosszan tartó folyamatok eredményei kerülnek előtérbe. "Versenyzésre", de felszabadulásra is utal: véget vethetünk kínzó vagy fájdalmas hozzáállásoknak, kapcsolatoknak, helyzeteknek. A Halál fül jelzi, hogy az élet egyik nagy szakasza véget ér, és egy új kezdődik. Csak annyit kell tennie, hogy bezár egy ajtót, és kinyílik egy új. A múltat ​​magad mögé kell helyezned, hogy energiádat arra összpontosíthasd, ami előtted áll.

Tarot világkártya:
A világ tarotkártyájának közepén táncoló figura található. A kártyán szereplő táncos karakter egyik lábát keresztezi a másik felett, és mindkét kezében egy pálcát tart. A mozgás egyensúlyát és fejlődését szimbolizálja. Az általa képviselt kiteljesedés és egység nem annyira statikus, hanem folyamatosan változó, dinamikus és örök.
A kártya közepén lévő figurát körülvevő virágok zöld koszorúja a siker szimbóluma, míg a körülvevő piros szalagok a végtelenséghez hasonlítanak. A kártya minden sarkában négy alak található, amelyek a Skorpiót, Oroszlánt, Vízöntőt és Bikát szimbolizálják - az univerzum négy sarkának, a négy elemnek és a négy evangélikusnak a képviselői. Együtt szimbolizálják az összes energiájuk közötti harmóniát.
A világ a kártyáiban azt jelenti, hogy találkozni kell nagy egységgel és teljességgel. Jelképezi azt a pillanatot, amikor a belső és a külső világ - én és mások - egy entitássá válnak. Egyes hagyományokban ezt az állapotot megvilágosodásnak vagy nirvánának hívják. Felismerhető, hogy az egyéni én mélyen kapcsolódik minden más dologhoz, és hogy mindannyian egy ritmusban táncolunk és integetünk az élet folyása mentén. Nem csak hallja ezt a ritmust, hanem részt is vesz benne - figyeli az ereszkedéseket és emelkedéseket, örömöt és fájdalmat.

A Világkártya célja a teljesítés, a siker és a kiteljesedés. Ez azt mutatja, hogy minden erőfeszítés, amit tett, kezd kifizetődő lenni. Ez azt tükrözi, hogy jelentős mérföldkőhöz érkeztél életedben, és ellenálló képességet teremtett a kihívásokkal szembeni ellenálláshoz. A világ jelezheti egy hosszú távú projekt, tanulmány vagy bármely más jelentős esemény befejezését az életében. Jelentheti egy gyermek születését, házasságot, diplomát vagy bármi mást is, amit elért.

A Világ fül megmutatja, hogy van kedve többféle módon visszatérni a közösséghez. Elkötelezettséged, hogy a világot jobbá tedd, mert megérted, hogy minden összefügg. Tehát: A kártya azt mutatja, hogy az egyik periódus végén vagyunk, és megkezdhetünk egy másikat, de magasabb szinten. Valami bezárja és előnyben részesíti az újat. Kollektív szinten is átélhetjük: az emberiség megoldást talál a jelen problémáira és a múlt változásai kielégülnek, magasabb tudatszintre léphetünk.

 

Ismerje meg a(z) Tarot kártya világát jobban! Hívjon minket:

EdiEdiÚj!
Elérhető
Új! Edimellék 515Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Tarot jóslás,...
 

Edi az angyalok segítségével tudja orvosolni...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
TáltosTáltos
Elérhető
Táltosmellék 500Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós,...
 

Táltos Teo-Mágusként segít eligazodni az élet zegzugos...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
ÁgnesÁgnes
Elérhető
Ágnesmellék 200Cigánykártya jóslás, Jós, Jósda, Jóslás,...
 

Ágnes kártyái utat mutatnak a mindennapokban.

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
AncsaAncsa
Elérhető
Ancsamellék 545Tisztánlátó, Tisztánlátás, Telefonos jóslás, Tarot...
 

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó.

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

Tarot

13757 megtekintés

Az élet egy utazás a születés és a halál között. Mindannyian átéljük minden szakaszát, ki így, ki úgy. A tarot ebben az utazásban segít eligazodni. A tarot kártya a vándor vagy akár nevezhetjük úgy is a hős utazása a saját életén keresztül. A tarot kiválóan alkalmas sorselemzésre, a tarot megmutatja mi az élet feladatod, amivel leszülettél, és ha jól olvasod a tarot, akkor az előző életed viszontagságait is megismerheted.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom