MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Színterápia

Színterápia

Színterápia, más néven kromoterápia. Színterápia: ősi gyógymód, miszerint a színek hatással vannak életünkre, hangulatunkra.


Színterápia kezdőknek

A színek lehetővé teszik számunkra, hogy meglátjuk és megtapasztaljuk a világ minden szépségét. Sok spirituális elképzelés szerint a színek különböző energiákból állnak, ezért különböző érzelmeket és hangulatokat váltanak ki az emberekből.

A színterápia alternatív orvosi gyakorlata a tudatos színhasználaton alapul és valóban meggyőző eredményekkel büszkélkedhet, ezért egyre népszerűbb a világon.

Ha kicsit fel akarja emelni a kedvét, tisztítsa meg a környezetét, vagy csak inspirációra lenne szüksége, akkor a színterápia, az úgynevezett kromoterápia is jót tehet Önnek. Mi is segítünk Önnek abban, hogy most színterápiát alkalmazhasson és bármikor boldogabbá tehesse életét!

Alapok
Valójában bizonyos színekkel kapcsolatos tapasztalataink gyakran befolyásolják kapcsolatainkat vagy azt, hogy hogyan reagálunk rájuk a jövőben. A kutatásnak és az ókori görögöknek köszönhetően azonban bizonyos alapvető érzések és érzelmek vannak mindannyiunk iránt a következő színekben:

Sárga: optimizmus, boldogság, élet teljessége

Fehér: tisztaság, frissesség, ártatlanság

Piros: erő, szenvedély

Zöld: újjáéledés, béke, nyugalom, siker

Fekete: tekintély, erő, szomorúság

Kék: kreativitás, összpontosítás

Lila: intuíció, bölcsesség, rejtély

Ha energiát akar szállítani ...
Ha úgy érzed, hogy fizikailag kicsit alul vagy, és újraéleszteni akarod magad, akkor jó, ha több sárga és piros színt viselsz. A piros és a sárga kiváló választás az akkumulátorok feltöltésére és a lélek megízlelésére.

Ha pihenni akarsz ...
Valamennyien valamilyen szinten szorongással küzdünk. Ha úgy érzed, hogy ez viszonylag állandó probléma az életedben, akkor jobb, ha zöld és sárga darabokkal töltöd meg a szekrényedet, de akár hálószobád falát is kifestheted ezekkel a színekkel. Hidd el, a hangulatod teljesen más lesz.

Ha összpontosítani akar ...
Akár produktívabb szeretne lenni otthon, akár a munkahelyén, a kék nagyon hasznos lehet. Festse kékre a falakat, vagy adjon hozzá kék díszeket a nappalihoz vagy az irodához, hogy felébressze kreativitását és kiküszöbölje a környezet zavaró tényezőit. A kék megszünteti a szorongást, serkenti a koncentrációt, így a munka sokkal jobban fog menni.

Ha intuícióra van szükséged ...
A modern világturizmusban sokan vágynak arra, hogy újra kapcsolatba lépjünk intuitív természetünkkel. Ha körülveszed magad a lila színnel, sokkal könnyebben tudsz kapcsolódni a természetfeletti energiákhoz, mert ez a szín a pszichéhez és a tudatalattihoz kötődik, megnyitva ezzel az utat az ott leselkedő üzenetek előtt.

Ha új munkát szeretne ...
A fekete nagyon erős szín, segít növelni az önbizalmat és javítja az önképet is. Ha állásinterjúra indul, válassza ki a legaranyosabb fekete ruháját, amely nemcsak önbizalommal tölti el, hanem könnyen lenyűgözheti a kérdezőt is.
A hangulat javítása vagy az érzékek felébresztése nem ördög! Most már bármikor használhatja a színterápiát, hogy feltöltse energiáját, és egészségesebb és tudatosabb életet éljen. A színterápia gyógyítja. A színterápia enyhíti az érzelmeket és a stresszt.

 

Ismerje meg a(z) Színterápia világát jobban! Hívjon minket:

MártiMárti
Elérhető
Mártimellék 236Kártyajóslás, Jóslás, Sorselemzés, Tisztánlátó
 
Márti látja az aura színét és a csakrák állapotát, ezáltal tudja, hogy a...
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
KaticaKatica
Elérhető
Katicamellék 253Tisztánlátó, Tisztánhalló, Cigánykártya jóslás,...
 

Katica egy varázslatos tisztánlátó és tisztánhalló, bármilyen problémán tud segíteni...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
MartinaMartina
Elérhető
Martinamellék 255Sorselemzés, Cigánykártya jóslás, Magyar kártya...
 

Üdvözlöm Martina vagyok, az ön személyes lelki...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
JuditJudit
Elérhető
Juditmellék 272Jós, Telefonos jóslás, Tisztánhalló, Tisztánlátás,...
 

Judit diplomás asztrológus. Amikor Ön megkeresi Juditot, könnyebbé és szebbé...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

Inga

310 megtekintés

Mire és hogyan használható az inga? Az inga régóta utat mutat a jövőnek és általa módunkban áll megválaszolni legfontosabb kérdéseinket.

 

Tenyérjóslás

1657 megtekintés

A tenyérjóslás megmutatja a jövőt és egyben a legősibb jóslás forma! A tenyérjóslás megmutatja kik vagyunk és kikké válhatunk.

 

A vonzás törvénye

2727 megtekintés

A vonzás törvénye segít elérni céljainkat. A vonzás törvénye egyszerűen megfogalmazva: minden gondolat valósággá válik.

 

Sorselemzés online

534 megtekintés

A sorselemzés online egyértelműen az egyik legnépszerűbb jóslási forma. A sorselemzés online olyan, mintha személyesen lenne jelen a jósnőnél.

 

Asztrológia

96820 megtekintés

Az elmúlt évtizedekben annyira elterjedt lett az asztrológia, hogy figyeld meg, ha valakinél rákérdezel milyen jegyben született, azt azonnal mondja.

 

Telefonos jóslás

14281 megtekintés

A telefonos jóslás szintén alkalmas egy konkrét kérdés feltevésére. A telefonos jóslás alkalmas még súlyosabb témák megoldására.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom