MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Szerelmi Tarot Jóslás

Szerelmi Tarot Jóslás

A Szerelmi Tarot jóslás erős összpontosítást igényel. A Szerelmi Tarot jóslás zavartalan összpontosítás ráirányít a válaszra váró kérdésedre.


Kérd a szellemi vezetők segítségét, hogy csodálatos erejük szerencsésen megnyilvánulhasson a Szerelmi Tarot jóslásban, a szerelem, románc, szeretők, lelki társak, élettársak kérdéseiben.

Azután nyisd ki a szemed és húzz egy lapot!

A szerelem fejtetőre állíthatja az életedet, elhiteti veled, hogy te vagy a leggazdagabb a világon, az érzelmek kimondhatatlanul széles skáláját hozza létre. A Szerelmi Tarot jóslás segítségével felfedezhetők a Tarot kártyák rejtett jelentései, felszínre kerülnek a szerelmi életednek olyan vonatkozásai, amik leginkább lekötik a gondolataidat.

A kártyák helyes értelmezése megmutatja az utat a nyugalom és a béke megteremtésére az életedben. Erősítsd a hitedet, keresd a kérdéseidre a válaszokat, vetkőzd le a kételyeidet, amik hátráltatják a helyzetek reális megítélését, ha ezt megteszed, képes leszel a szerelmet úgy átélni, mint, eddig soha. A Szerelmi Tarot jóslás segítségével részletesen látható a szerelmi életed jövőbeni alakulása, beleértve a lelki és élettársi viszonyokat is. A Szerelmi Tarot jóslás teljesen más, mint a születési dátumok alapján készülő jövendölések. Elképzelhető, hogy nem minden jövendölés és kártya kiválasztás eredménye azonos. A jóslás pontosságát mindig meghatározza a jósoltató személy szándékának egyértelműsége és koncentrációjának mértéke a kártya kihúzásának pillanatában.

Ezért nagyon fontos, hogy erősen összpontosítsunk, mert így érhetjük el a leghitelesebb eredményt. Tehát, csukd be a szemed, csitítsd le magad, lélegezz mélyeket pár percig, amíg teljesen laza nyugalmi állapotba kerül a tested, hogy elmédet zavartalanul ráirányíthasd a válaszra váró kérdésedre. Kérd a szellemi vezetők segítségét, hogy csodálatos erejük szerencsésen megnyilvánulhasson a Szerelmi Tarot jóslásban, a szerelem, románc, szeretők, lelki társak, élettársak kérdéseiben. Azután nyisd ki a szemed és húzz egy lapot!

Ekkor elkezdődik az utazás! 

Ha az időpont nem megfelelő, az elfoglaltságod miatt, vagy sietsz valahová és nem tudsz igazán koncentrálni, legjobb, ha inkább befejezed a dolgaidat. 

Gyere vissza, amikor elérkezett az idő, hogy nyugodtan bepillanthass a lelked legtitkosabb bugyraiba. Meglehetősen könnyű összezavarodni a kártyák jelentésének értelmezésében, a lelki társak, élettársak, lelki vezetők, szellemi vezetők, szellemi partnerek, karmikus kötések, sorsazonosságok, azonos kisugárzások, azonos lángolások feltérképezésében, megítélésében. A Tarot kártya fantasztikus üzeneteket közvetít a kapcsolatok felismerésére, beazonosítására és kibontakoztatására. Egyáltalán nem szükséges a jósoltató személy hozzáértése, tapasztalata vagy kártya ismerete, SŐT!

Mi megtettük helyetted! 

A megszerzett ismereteink és tapasztalataink alapján birtokában vagyunk a képességnek, hogy testre szabottan kielemezzük Neked a Tarot kártya lapjainak Rád és a kérdéseidre vonatkozó üzenetét. Most csak annyit kell tenned, hogy összpontosíts a kérdésedre!  Összekeverjük a lapokat a Szerelmi Tarot jósláshoz és bemutatjuk azt a pillanatképet a lelked mélyéből, amit eddig még nem láthattál, de elengedhetetlenül szükséges a tovább lépésedhez. 

Első pozíció: „a lelkeink korábban ismerték már egymást?”

A kihúzott kártya megmutatja, hogy korábban mi lehetett az összefüggés köztetek, utalhat a jelenben elrendezendő feladataitokra, elsősorban a TE feladatodra. Nagy tévedés, azt gondolni, hogy minden találkozás elrendelés szerű, hogy mindenkivel a karmikus adósságok kiegyenlítése a feladat. Ez nem jelenti azt, hogy nekik nincs valamilyen feladatuk az életedben. Ritkán fordul elő, hogy megérezzük valakiről, hogy előző életeink valamelyikében már találkoztunk vele; amikor erre gyanakszunk a kihúzott Tarot kártya egy jelzés lehet arra, hogy fokozott figyelmet fordítsunk a korábbi találkozásra.

Ez nem mindig rózsás, előfordulhat, hogy ezek, tesztek a múltadból, amikből most meglátod, hogy mennyit fejlődtél, milyen messzire jutottál. Nem minden lelki kapcsolat szeretetteli vagy akár csak egy kicsit is kellemes. Néha a lélek, akit valaha ismertünk, tanítóként jelenik meg; ismeretes, hogy nem minden lecke kellemes, vagy könnyen elsajátítható.

Második pozíció: „érdemes befektetnem az időmet ebbe a kapcsolatba?”

Meglehet, hogy egy kapcsolat nem annyira elkötelezett, vagy éppen nem egy életre szól, mégis mindig megérhet egy kis idő befektetést. Mindig tanulhatunk minden tapasztalatunkból! Hogyan teszi ez lehetővé a fejlődésünket?

Ezek azok a fontos kérdések, amikre válaszokat kaphatunk a Szerelmi Tarot jóslásban.

Egy kapcsolatba lépéssel megnyitod a kapuját az isteni energia áramlásának, mérlegelés nélkül átélve a velejáró elrendelés szerinti élményeit, természetesen a szabad akarat birtokosaként, mindig eldöntheted, hogy visszakozol-e egy ígéretes leckétől, vagy azonnal belevágsz egy nem megfelelőbe. A kártya megmutatja, hogy mit tegyél, de végül a nap végén rajtad múlik a döntés és a következmények felvállalása, aszerint, hogy a pozitív, vagy a negatív utat választod.

Harmadik pozíció: „hogy alakulhat ez a kapcsolat a jövőben?”

Ez a lap, ebben a pozícióban, azt mutatja, hogy mi várható a közel jövőben.

Természetesen, nagyon sok tényező van ebben, így, ha azonnal megismétled a húzást kijöhet egy teljesen eltérő üzenet. Miért?

Mert az első jóslás olyan ismeretet adott, ami megváltoztatta a hozzáállásodat a kérdés feltételéhez. Minden a kvantumfizikához vezet. Ebben egyet kell értenünk!

A legtökéletesebb pozitív lap esetében sem lehetünk biztosak abban, hogy a szóban forgó kapcsolat a Paradicsomban született. Minden kapcsolatért tennünk kell! Ha egyikőtök sem teszi meg a szükséges lépéseket egyenlő arányban; az együttérzés, figyelmesség, tisztelet, megértés és megfontolás útján, akkor a legígéretesebb kapcsolat is darabokra hullik.

Nem kell kétségbe esned attól, ha egy nagyon negatív lap jön ki, mert ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy a kapcsolat kudarcra ítéltetett, hanem egy útmutatás, hogy megfelelő energia befektetéssel harmonikusan életben tartható. A kérdés, csak az, hogy mind a ketten hajlandóak vagytok e beletenni a szükséges lendületet és energiát?

 

Ismerje meg a(z) Szerelmi Tarot Jóslás világát jobban! Hívjon minket:

Blogger
ZsuzsannaZsuzsanna
Elérhető
Zsuzsannamellék 204Tisztánhalló, Telefonos jóslás, Tisztánlátás,...
 

Zsuzsanna egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó,...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
TáltosTáltos
Elérhető
Táltosmellék 500Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós,...
 

Táltos Teo-Mágusként segít eligazodni az élet zegzugos...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
KaticaKatica
Elérhető
Katicamellék 253Tisztánlátó, Tisztánhalló, Cigánykártya jóslás,...
 

Katica egy varázslatos tisztánlátó és tisztánhalló, bármilyen problémán tud segíteni...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
AnnamáriaAnnamária
Elérhető
Annamáriamellék 273Tisztánlátó, Tisztánlátás, Tisztánhalló, Telefonos...
 

Léna egy csodálatos gyógyító, aki kapcsolatban van a földön...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

Boszorkánynak lenni

24457 megtekintés

A boszorkány annyi mint varázsigékkel dobálózni és varázsfőzeteket készíteni? Hallgasd meg a boszorkány valóban mit jelent és hogyan tudod hasznosítani tudását az életedben.

 

Mi egy látó?

5478 megtekintés

A jóslásnak sok aspektusa a látó képességet is magába foglalja, de ez egy titokzatos tálentum. Olvasd el, hogy megtudd ki a látó.

 

Hogyan kezdődött a jós életutam

43891 megtekintés

Fantasztikus jós történetem: hogyan tanultam meg bízni jós képességeimben és ezáltal másoknak segíteni.

 

Kristálygömb

188 megtekintés

Az kristálygömb minden olyan kérdésre válaszol, amely egyértelmű választ vár. A kristálygömb varázslatos tárgy. Nem csak jósoknak, hanem mindenki számára alkalmas.

 

Jóslás

441 megtekintés

A jóslás sokféle kártyát használ a jövő felfedezéséhez. A jóslás legfőképpen a jövővel függ össze, de a múlt megértésében is sokat tud segíteni.

 

Jövőbe látás

248 megtekintés

Sokféle kártyát használnak a jövőbe látás tudományához. A jövőbe látás jóslása az iránymutató.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom