MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK
Ügyfeleink szeretnek minket!
Hálás vagyok a segítségért! Katy

Hívjon minket

06 90 900 901

750 Ft/perc
Hívd a 06 90 900 901 -as telefonszámot a jóslatodért. Ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, amennyiben már kiválasztottad a jósodat, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
Itt vannak a legjobb és bevált szakértők! Hívjon most!
06 90 900 901 
750 Ft/perc
Szerelmi Tarot Jóslás

Szerelmi Tarot Jóslás

A legjobb eredmény eléréséhez a Szerelmi Tarot jóslásnál nagyon erősen kell összpontosítanunk. A legfontosabb, hogy csukd be a szemed, csitítsd le magad, lélegezz mélyeket pár percig, amíg teljesen laza nyugalmi állapotba kerül a tested, hogy elmédet zavartalanul ráirányíthasd a válaszra váró kérdésedre.


Kérd a szellemi vezetők segítségét, hogy csodálatos erejük szerencsésen megnyilvánulhasson a Szerelmi Tarot jóslásban, a szerelem, románc, szeretők, lelki társak, élettársak kérdéseiben.

Azután nyisd ki a szemed és húzz egy lapot!

A szerelem fejtetőre állíthatja az életedet, elhiteti veled, hogy te vagy a leggazdagabb a világon, az érzelmek kimondhatatlanul széles skáláját hozza létre. A Szerelmi Tarot jóslás segítségével felfedezhetők a Tarot kártyák rejtett jelentései, felszínre kerülnek a szerelmi életednek olyan vonatkozásai, amik leginkább lekötik a gondolataidat.

A kártyák helyes értelmezése megmutatja az utat a nyugalom és a béke megteremtésére az életedben. Erősítsd a hitedet, keresd a kérdéseidre a válaszokat, vetkőzd le a kételyeidet,

amik hátráltatják a helyzetek reális megítélését, ha ezt megteszed, képes leszel a szerelmet úgy átélni, mint, eddig soha. A Szerelmi Tarot jóslásban részletesen látható a szerelmi életed jövőbeni alakulása, beleértve a lelki és élettársi viszonyokat is. A Szerelmi Tarot jóslás teljesen más, mint a születési dátumok alapján készülő jövendölések. Elképzelhető, hogy nem minden jövendölés és kártya kiválasztás eredménye azonos. A jóslás pontosságát mindig meghatározza a jósoltató személy szándékának egyértelműsége és koncentrációjának mértéke a kártya kihúzásának pillanatában.

Ezért nagyon fontos, hogy erősen összpontosítsunk, mert így érhetjük el a leghitelesebb eredményt. Tehát, csukd be a szemed, csitítsd le magad, lélegezz mélyeket pár percig, 

amíg teljesen laza nyugalmi állapotba kerül a tested, hogy elmédet zavartalanul ráirányíthasd a válaszra váró kérdésedre. Kérd a szellemi vezetők segítségét, hogy csodálatos erejük szerencsésen megnyilvánulhasson a Szerelmi Tarot jóslásban, a szerelem, románc, szeretők, lelki társak, élettársak kérdéseiben. Azután nyisd ki a szemed és húzz egy lapot!

Ekkor elkezdődik az utazás! 

Ha az időpont nem megfelelő, az elfoglaltságod miatt, vagy sietsz valahová és nem tudsz igazán koncentrálni, legjobb, ha inkább befejezed a dolgaidat. 

Gyere vissza, amikor elérkezett az idő, hogy nyugodtan bepillanthass a lelked legtitkosabb bugyraiba. Meglehetősen könnyű összezavarodni a kártyák jelentésének értelmezésében, 

a lelki társak, élettársak, lelki vezetők, szellemi vezetők, szellemi partnerek, karmikus kötések, sorsazonosságok, azonos kisugárzások, azonos lángolások feltérképezésében, megítélésében. A Tarot kártya fantasztikus üzeneteket közvetít a kapcsolatok felismerésére, beazonosítására és kibontakoztatására. Egyáltalán nem szükséges a jósoltató személy hozzáértése, tapasztalata vagy kártya ismerete, SŐT!

Mi megtettük helyetted! 

A megszerzett ismereteink és tapasztalataink alapján birtokában vagyunk a képességnek,

hogy testre szabottan kielemezzük Neked a Tarot kártya lapjainak Rád és a kérdéseidre vonatkozó üzenetét. Most csak annyit kell tenned, hogy összpontosíts a kérdésedre!  Összekeverjük a lapokat a Szerelmi Tarot jósláshoz és bemutatjuk azt a pillanatképet a lelked mélyéből, amit eddig még nem láthattál, de elengedhetetlenül szükséges a tovább lépésedhez. 

Első pozíció: „a lelkeink korábban ismerték már egymást?”

A kihúzott kártya megmutatja, hogy korábban mi lehetett az összefüggés köztetek, 

utalhat a jelenben elrendezendő feladataitokra, elsősorban a TE feladatodra. Nagy tévedés, azt gondolni, hogy minden találkozás elrendelés szerű, hogy mindenkivel a karmikus adósságok kiegyenlítése a feladat. Ez nem jelenti azt, hogy nekik nincs valamilyen feladatuk az életedben. Ritkán fordul elő, hogy megérezzük valakiről, hogy előző életeink valamelyikében már találkoztunk vele; amikor erre gyanakszunk a kihúzott Tarot kártya egy jelzés lehet arra, 

hogy fokozott figyelmet fordítsunk a korábbi találkozásra.

Ez nem mindig rózsás, előfordulhat, hogy ezek, tesztek a múltadból, amikből most meglátod, hogy mennyit fejlődtél, milyen messzire jutottál. Nem minden lelki kapcsolat szeretetteli vagy akár csak egy kicsit is kellemes. Néha a lélek, akit valaha ismertünk, tanítóként jelenik meg; ismeretes, hogy nem minden lecke kellemes, vagy könnyen elsajátítható.

Második pozíció: „érdemes befektetnem az időmet ebbe a kapcsolatba?”

Meglehet, hogy egy kapcsolat nem annyira elkötelezett, vagy éppen nem egy életre szól,

mégis mindig megérhet egy kis idő befektetést. Mindig tanulhatunk minden tapasztalatunkból! Hogyan teszi ez lehetővé a fejlődésünket?

Ezek azok a fontos kérdések, amikre válaszokat kaphatunk a Szerelmi Tarot jóslásban.

Egy kapcsolatba lépéssel megnyitod a kapuját az isteni energia áramlásának, mérlegelés nélkül átélve a velejáró elrendelés szerinti élményeit, természetesen a szabad akarat birtokosaként, mindig eldöntheted, hogy visszakozol-e egy ígéretes leckétől, vagy azonnal belevágsz egy nem megfelelőbe. A kártya megmutatja, hogy mit tegyél, de végül a nap végén rajtad múlik a döntés és a következmények felvállalása, aszerint, hogy a pozitív, vagy a negatív utat választod.

Harmadik pozíció: „hogy alakulhat ez a kapcsolat a jövőben?”

Ez a lap, ebben a pozícióban, azt mutatja, hogy mi várható a közel jövőben.

Természetesen, nagyon sok tényező van ebben, így, ha azonnal megismétled a húzást kijöhet egy teljesen eltérő üzenet. Miért?

Mert az első jóslás olyan ismeretet adott, ami megváltoztatta a hozzáállásodat a kérdés feltételéhez. Minden a kvantumfizikához vezet. Ebben egyet kell értenünk!

A legtökéletesebb pozitív lap esetében sem lehetünk biztosak abban, hogy a szóban forgó kapcsolat a Paradicsomban született. Minden kapcsolatért tennünk kell! Ha egyikőtök sem teszi meg a szükséges lépéseket egyenlő arányban; az együttérzés, figyelmesség, tisztelet, megértés és megfontolás útján, akkor a legígéretesebb kapcsolat is darabokra hullik.

Nem kell kétségbe esned attól, ha egy nagyon negatív lap jön ki, mert ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy a kapcsolat kudarcra ítéltetett, hanem egy útmutatás, hogy megfelelő energia befektetéssel harmonikusan életben tartható. A kérdés, csak az, hogy mind a ketten hajlandóak vagytok e beletenni a szükséges lendületet és energiát?

 

Ismerje mega(z) Szerelmi Tarot Jóslás világát jobban! Hívjon minket:

CsillaCsilla
Elérhető
Csillamellék 205Cigánykártya jóslás, Tarot jóslás, Telefonos jóslás,...
 
Csilla egy fantasztikus spirituális segítő és Tarot kártya olvasó.
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
BarbaraBarbara
Elérhető
Barbaramellék 210Telefonos jóslás, Sorselemzés, Kártyajóslás, Jóslás,...
 

Barbara energiák irányításával, cigánykártyájával és ingája segítségével őszinte...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
LunaLuna
Elérhető
Lunamellék 217Tisztánlátó, Tisztánlátás, Telefonos jóslás,...
 

Luna cigánykártyája és gyertyái segítségével feltárja ön előtt a boldogság...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
GabriellaGabriella
Elérhető
Gabriellamellék 244Cigánykártya jóslás, Jós, Kártyajóslás, Tarot...
 

Gabriella egy csodálatos boszi. Cigánykártyával dolgozik, szellemekkel beszél, pozitív...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

Hogyan kezdődött a jós életutam

4170 megtekintés

Fantasztikus történetem: hogyan tanultam meg bízni jövendölési képességeimben és ezáltal másoknak segíteni.

 

Mi egy látó?

3901 megtekintés

A jóslásnak sok aspektusa a látói képességet is magába foglalja, de ez egy titokzatos tálentum. Olvasd el, hogy tudod magadban felébreszteni a látót.

 

Boszorkánynak lenni

3558 megtekintés

Boszorkánynak lenni annyi mint varázsigékkel dobálózni és varázsfőzeteket készíteni? Hallgasd meg a boszorkányság valóban mit jelent és hogyan tudod hasznosítani az életedben.

 

Mindennek megvan a helye és az ideje!

3924 megtekintés

Az életem nem mindig volt könnyű. Régen nagyon negatív voltam, tele utálattal, megvetéssel, bánattal és vádaskodással.

 
 
 

750 Ft/perc. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD 06 1 998 9352

Ne hagyja ki ingyen perc ajánlatainkat! Iratkozzon fel:
 

 Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 901750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom