Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352/help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]
Szerelmi horoszkóp

Szerelmi horoszkóp

A szerelmi horoszkóp segít a pároknak harmonikus életet élni. A szerelmi horoszkóp összeköti az állatöv tizenkét jegyét

A szerelmi horoszkóp segít a pároknak harmonikus életet élni egymással. A szerelmi horoszkóp megmutatja, hol lesz erőssége a párnak a párkapcsolatban, és fordítva, hol ütköznek össze.
A szerelem két ember egyesülése, akik megértik egymást. Szeretnek tapasztalatokat, gondolatokat, álmokat megosztani és közösen tervezni.

Megteremtik a kapcsolatot. Egy közismert közmondás szerint "jobb kettőnek", és ez igaz. Ha egyedül lennél, kivel osztanád meg a megélt örömteli pillanatokat? Kivel osztanád meg a téged sújtó fájdalmat és problémákat? Remek ajándék, ha valakivel kapcsolatba lépünk, ezért értékelni kell a kapcsolatot.

A szerelmi horoszkóp összeköti az állatöv tizenkét jegyét, amelyek az egyes elemek szerint vannak felosztva - ezek tűz, föld, levegő és víz. Mindenki megtalálja az utat egymáshoz, lehet, hogy az egyik nehezebb, a másik kevésbé, a harmadik pedig teljesen ideális.

Szerelmi horoszkóp - Tűz jegyek: Kos, Oroszlán, Nyilas

Érzelmi élet:

Ennek az elemnek a bennszülöttjei úgy vélik, hogy első látásra lehet szerelem: valahányszor vonzó emberrel találkoznak, szerelemben érzik magukat. És ez elég gyakran előfordul velük, mert szeretnek társasági életet folytatni, nyitottak, szeretnek találkozni és randizni. Gyúlékonyak, szerelmük erős lánggal ég, de csak addig, amíg úgy érzik, hogy a kapcsolat az elképzeléseik szerint alakul.

Kapcsolat:

A hasonló tulajdonságok és a szeretet hasonló felfogása miatt jól kijönnek a közös életben és az ágyban. Az egyetlen probléma az, hogy kemény természetük miatt gyakran veszekedhetnek. A humorérzék és az optimista világnézet egyesíti őket. A többi elemből harmonikus kapcsolatot teremthetnek a levegővel, ami élénkíti a tüzet: sokat viccelhetnek együtt, és gyakran megosztják hobbijaikat. A víz korlátozza őket, míg a Föld túl praktikus számukra.

Szerelmi horoszkóp - Föld jegyek: Bika, Szűz, Bak

Érzelmi élet:

Ezek az emberek ragaszkodnak elemükhöz, ami azt jelenti, hogy két lábbal állnak a földön. Ritkán érdekli őket a szenvedély, de miután megtalálják valakiben ugyanazt a pluszt, szerelmük mély és tartós. A párkapcsolatban fontos, hogy biztonságban érezzék magukat a párjuk mellett, és mivel hűségesek, ugyanezt várják el a párjuktól is. A kezdeti hideg ellenére a szerelmesek nagyon érzékiek.

Kapcsolat:

Mindhárom elemnél találhatnak partnert egymással, mivel mindhárom elemnél tisztában van a felelősségével, mert megértik egymás hivatásait. Komoly és mély érzelmeik miatt a kapcsolat kezdetén közös jövőt terveznek. A föld elemeivel rendelkező emberek nagyobb valószínűséggel barátok, mert elbűvölik egymást a gondolataikkal, a szerelemről alkotott elképzeléseik azonban eltérőek. Hasonló a kapcsolatuk a Nyilas, Oroszlán és Kos között.

Szerelmi horoszkóp - Levegő jegyek: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Érzelmi élet:

A levegő hatása alatt született emberek bókjaikkal, vicces megjegyzéseikkel és történeteikkel általában felhívják magukra a figyelmet. Szeretnek ismerkedni és beszélgetni, ezért az alkalmi kapcsolatok gyakran felgyújtják a szeretetet. Kísérleti és kíváncsi természetük miatt szeretnek flörtölni, de többnyire igazán mély kapcsolatot csak az élettársukkal alakítanak ki. És milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie életük szerelmének? Viccesnek és nyitottnak kell lennie, nagyon értékelik a figyelmet és az odafigyelést.

Kapcsolat:

Az ebben a jelben született emberek összetartják azt, amit más jelek megosztanak: kíváncsi természetük miatt folyamatosan élvezik egymás társaságát és mivel egyikük sem akar semmi komolyat, annál inkább megőrülnek. Szeretnek flörtölni a föld és a víz jeleivel, de a velük való kapcsolat idővel unalmassá válik. Az Oroszlánban a Nyilas és a Vízöntő olyan szenvedélyre lelhet, amely átalakíthatja elkötelezettségük fóbiáját.

Szerelmi horoszkóp - Víz jegyek: Rák, Skorpió, Halak

Érzelmi élet:

Ahogy a víznek sokféle megvalósítási formája van, az állatöv ezen jelei is változékonyak: néha csendesek, máskor szenvedélyesen lázadoznak, ölelkeznek, de gyakran fagyosak lehetnek. Az érzelmek és az érzések központi szerepet játszanak életükben: hiszik, hogy létezik a Nagy Ő, saját maguk másik fele. Sokáig keresnek, szeretnek ismerkedni, de mivel kiszolgáltatottak, kevés embert engednek a szívükhöz.

Olyan kapcsolatokat keresnek, ahol megértik egymást, társat olyan emberben találhatnak aki ugyanolyan szenvedélyes mint ők, csak a megérzéseikre kell hallgatniuk.
A vízelemek hangulatának változását a föld eleműek jelei stabilizálják a legjobban, és egy kis őrületet hoznak az életükbe.

Hasonló temperamentumúak, mint a tűz és a levegő eleműek, de közös életük örök küzdelem. És hajlamosak a légjelekkel együtt élni, de a józan ész és az érzelmek ritkán találnak közös hangot.Amikor megismerünk egy embert, érdemes megnézni a szerelmi horoszkóp útmutatásait, ezáltal harmonikusabb, mélyebb lehet szerelmünk.

 
Xénia
SZABAD
 

Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Gabriella
SZABAD
 

Gabriella egy csodálatos boszi. Cigánykártyával dolgozik, szellemekkel beszél, pozitív...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
blogok
Karolina
SZABAD
 

Karolina mindenre választ ad a kártyái útján. Tapasztalt jósnő, aki bármilyen...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Hajnal
SZABAD
 

Hajnal lélek és szellemi szinten is tud segíteni. Bármilyen kérdéssel bátrn forduljon...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
 

Érdekes olvasnivaló cikkek

Sorselemzés

Sorselemzés

Sorselemzés az élet útjának megtalálása. Hogyan használható a sorselemzés és a jóslás az életutad...
 
Médiumok

Médiumok

A médiumok kiválasztása az első lépés egy rejtett világ felé. Fontos megismerni a médiumok...
 
Álmok

Álmok

Az álmok többfajta típusba sorolhatók. Most elmagyarázzuk, hogy az álmok egyes típusánál mire kell...
 
Álom

Álom

Mi az álom jelentősége az életünkben? Fontos megérteni, hogyan tud az álom hozzájárulni...
 
Állatövi jegy

Állatövi jegy

Melyik állatövi jegy a leghűségesebb? Íme az összes állatövi jegy a leghűségesebbektől a legkevésbé...
 
 
 
 
06 90 900 938

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben

_