MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Szerelmi horoszkóp

Szerelmi horoszkóp

Kik illenek egymáshoz? A szerelmi horoszkóp segít a pároknak harmonikus életet élni. A szerelmi horoszkóp összeköti az állatöv tizenkét jegyét

A szerelmi horoszkóp segít a pároknak harmonikus életet élni egymással. A szerelmi horoszkóp megmutatja, hol lesz erőssége a párnak a párkapcsolatban, és fordítva, hol ütköznek össze.
A szerelem két ember egyesülése, akik megértik egymást. Szeretnek tapasztalatokat, gondolatokat, álmokat megosztani és közösen tervezni. Megteremtik a kapcsolatot. Egy közismert közmondás szerint "jobb kettőnek", és ez igaz. Ha egyedül lennél, kivel osztanád meg a megélt örömteli pillanatokat? Kivel osztanád meg a téged sújtó fájdalmat és problémákat? Remek ajándék, ha valakivel kapcsolatba lépünk, ezért értékelni kell a kapcsolatot.
A szerelmi horoszkóp összeköti az állatöv tizenkét jegyét, amelyek az egyes elemek szerint vannak felosztva - ezek tűz, föld, levegő és víz. Mindenki megtalálja az utat egymáshoz, lehet, hogy az egyik nehezebb, a másik kevésbé, a harmadik pedig teljesen ideális.

Tűz: Kos, Oroszlán, Nyilas
Érzelmi élet:
Ennek az elemnek a bennszülöttjei úgy vélik, hogy első látásra lehet szerelem: valahányszor vonzó emberrel találkoznak, szerelemben érzik magukat. És ez elég gyakran előfordul velük, mert szeretnek társasági életet folytatni, nyitottak, szeretnek találkozni és randizni. Gyúlékonyak, szerelmük erős lánggal ég, de csak addig, amíg úgy érzik, hogy a kapcsolat az elképzeléseik szerint alakul.
Kapcsolat
A hasonló tulajdonságok és a szeretet hasonló felfogása miatt jól kijönnek a közös életben és az ágyban. Az egyetlen probléma az, hogy kemény természetük miatt gyakran veszekedhetnek. A humorérzék és az optimista világnézet egyesíti őket. A többi elemből harmonikus kapcsolatot teremthetnek a levegővel, ami élénkíti a tüzet: sokat viccelhetnek együtt, és gyakran megosztják hobbijaikat. A víz korlátozza őket, míg a Föld túl praktikus számukra.

Föld: Bika, Szűz, Bak
Érzelmi élet:
Ezek az emberek ragaszkodnak elemükhöz, ami azt jelenti, hogy két lábbal állnak a földön. Ritkán érdekli őket a szenvedély, de miután megtalálják valakiben ugyanazt a pluszt, szerelmük mély és tartós. A párkapcsolatban fontos, hogy biztonságban érezzék magukat a párjuk mellett, és mivel hűségesek, ugyanezt várják el a párjuktól is. A kezdeti hideg ellenére a szerelmesek nagyon érzékiek.
Kapcsolat
Mindhárom elemnél találhatnak partnert egymással, mivel mindhárom elemnél tisztában van a felelősségével,  mert megértik egymás hivatásait. Komoly és mély érzelmeik miatt a kapcsolat kezdetén közös jövőt terveznek. A föld elemeivel rendelkező emberek nagyobb valószínűséggel barátok, mert elbűvölik egymást a gondolataikkal, a szerelemről alkotott elképzeléseik azonban eltérőek. Hasonló a kapcsolatuk a Nyilas, Oroszlán és Kos között.

Levegő: Ikrek, Mérleg, Vízöntő
Érzelmi élet:
A levegő hatása alatt született emberek bókjaikkal, vicces megjegyzéseikkel és történeteikkel általában felhívják magukra a figyelmet. Szeretnek ismerkedni és beszélgetni, ezért az alkalmi kapcsolatok gyakran felgyújtják a szeretetet. Kísérleti és kíváncsi természetük miatt szeretnek flörtölni, de többnyire igazán mély kapcsolatot csak az élettársukkal alakítanak ki. És milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie életük szerelmének? Viccesnek és nyitottnak kell lennie, nagyon értékelik a figyelmet és az odafigyelést.
Kapcsolat
Az ebben a jelben született emberek összetartják azt, amit más jelek megosztanak: kíváncsi természetük miatt folyamatosan élvezik egymás társaságát és mivel egyikük sem akar semmi komolyat, annál inkább megőrülnek. Szeretnek flörtölni a föld és a víz jeleivel, de a velük való kapcsolat idővel unalmassá válik. Az Oroszlánban a Nyilas és a Vízöntő olyan szenvedélyre lelhet, amely átalakíthatja elkötelezettségük fóbiáját.

Víz: Rák, Skorpió, Halak
Érzelmi élet:
Ahogy a víznek sokféle megvalósítási formája van, az állatöv ezen jelei is változékonyak: néha csendesek, máskor szenvedélyesen lázadoznak, ölelkeznek, de gyakran fagyosak lehetnek. Az érzelmek és az érzések központi szerepet játszanak életükben: hiszik, hogy létezik a Nagy Ő, saját maguk másik fele. Sokáig keresnek, szeretnek ismerkedni, de mivel kiszolgáltatottak, kevés embert engednek a szívükhöz.
Olyan kapcsolatokat keresnek, ahol megértik egymást, társat olyan emberben találhatnak aki ugyanolyan szenvedélyes mint ők, csak a megérzéseikre kell hallgatniuk.
A vízelemek hangulatának változását a föld eleműek jelei stabilizálják a legjobban, és egy kis őrületet hoznak az életükbe. Hasonló temperamentumúak, mint a tűz és a levegő eleműek, de közös életük örök küzdelem. És hajlamosak a légjelekkel együtt élni, de a józan ész és az érzelmek ritkán találnak közös hangot.

Amikor megismerünk egy embert, érdemes megnézni a szerelmi horoszkóp útmutatásait, ezáltal harmonikusabb, mélyebb lehet szerelmünk.

 

Felhívhatja jósainkat és választ kaphat a kérdéseire

Táltos
Elérhető
Táltosmellék 500Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós,...
 

Táltos Teo-Mágusként segít eligazodni az élet zegzugos...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
DebóraÚj!
Elérhető
Új! Debóramellék 166Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Telefonos jóslás,...
 

Örökölt tehetségével Debóra válaszokat ad...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
Ancsa
Elérhető
Ancsamellék 545Tisztánlátó, Tisztánlátás, Telefonos jóslás, Tarot...
 

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó.

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
ÁgiÚj!
Elérhető
Új! Ágimellék 15Cigánykártya jóslás, Jós, Jósda, Jóslás,...
 

Ágnes egy fantasztikus Tisztánérző, Cigánykártyájával...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Xénia
Elérhető
Xéniamellék 247Tarot jóslás, Jóslás, Összes jós, Jós, Tisztánhalló,...
 
Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

Jóslás telefonon

541 megtekintés

Jóslás telefonon keresztül működik? Elmagyarázzuk miért jobb a jóslás telefonon keresztül szemben a személyes jóslással

 

Kristálygömb

929 megtekintés

Az kristálygömb egyértelmű válaszokat ad. A kristálygömb varázslatos tárgy, nem csak jósoknak, hanem mindenki számára alkalmas

 

Jóslás

3052 megtekintés

A jóslás sokféle kártyát használ a jövő felfedezéséhez. A jóslás legfőképpen a jövővel függ össze, de a múlt megértésében is sokat tud segíteni

 

Jövőbe látás

1537 megtekintés

Sokféle kártyát és eszközt használnak a jövőbe látás tudományához. A jövőbe látás jóslása különböző eszközökkel testre szabható

 

Rúna jóslás

17548 megtekintés

Bemutatjuk, hogyan készül el a saját rúna jóslás és hogyan töltsük fel a rúna jóslás kellékeit, a rúnákat univerzális energiákkal

 
 
 

Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352 / help@joslas24.hu

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Bővebben
Elfogadom