Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352/help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]
Speciális dátum

Speciális dátum

Tudta, miért olyan különleges 22/02/2022-es speciális dátum? 22/02/2022-es speciális dátum szétrobban az energiától

22/02/2022 -es speciális dátum egy varázslatos nap, Február egy termékeny hónapnak ígérkezik. A hónapot a Vízöntőben lévő újhold és az Oroszlánban lévő telihold indítja, ami az újrakezdés és a változás energiáját hozza, és mindössze egy nappal később megtapasztaljuk azt, amit egyesek az évszázad három utolsó 222 napjának első napjának neveznek, amelyek 2022. február 2-án, 2022. február 20-án és 2022. február 22-én lesznek. 

Igen, jól olvastad. Ez egy 222 napos sorozat vége, egy speciális dátum, amely 2000-ben kezdődött, és olyan kulcsfontosságú éveket tartalmaz, mint 2002, 2020 és 2022. Ezt a sorozatot nem látjuk újra 2/2/2222-ig, de mit jelent mindez? Ez nem egy olyan egyedi dátum, mint bármelyik másik, mivel a 222-es számsorozat az egyensúly, a kapcsolatok, a harmónia, a szerelem és a kommunikáció referenciájaként szolgál. 

A február 1-jén a Vízöntőben járó újhold adja meg a varázslatos hónap alaphangját. Az újholdak új kezdeteket és új lehetőségeket jelentenek. Ez a tökéletes alkalom arra, hogy új projektek, vállalkozások és ötletek alapjait rakjuk le. Mivel az újhold a tigris holdújévvel áll együtt, úgy érezhetjük, hogy az élet iránti megújult szenvedéllyel vágunk neki ennek a hónapnak. Néhányunk számára, beleértve engem is, az univerzum talán elvett tőlünk dolgokat, hogy rákényszerítsen minket arra, hogy elérjük azt a célt, amit itt kell betöltenünk. 

Emellett az Egyesült Államokban 2022. február 20-án, a hónap második 222. napjával egy időben, 2022. február 20-án lesz az első visszatérés a Plútóról. Mivel Amerika egy viszonylag fiatal ország, még soha nem tapasztalta a Plútó visszatérését vagy egy új Plútó-ciklus kezdetét. 2022. február 22. egy energiával teli dátum.

Akár a numerológiában, akár az asztrológiában, fedezze fel, mit hozhat Önnek ez a dátum, és hogyan használhatja ki a lehető legjobban a hatását. A 22/02/2022-es speciális dátum nem elhanyagolható. Nemcsak, hogy kizárólag a 2-es számból áll, hanem palindromot is alkot. Az asztrológiában, de a numerológiában is ez a nap energiával van feltöltve.

A 22/02/2022-es speciális dátum energiája 

Ez a különös és ritka dátum misztikus jellegű. Az asztrológiában a Nap a Halak jegyében áll, ami nagy intuíciót és érzékenységet ad nekünk. A Hold szintén vízjegyben áll: a Skorpióban. Ezért különösen erőteljes, és nagy érzékenységet és intuíciót biztosít. Ez a Hold sok impulzivitást is hoz, ami feszültségeket okozhat. Azok az asztrológiai jegyek, amelyek különösen érezni fogják ezt a galvanizáló energiát, a vízjegyűek lesznek: nevezetesen a Rák, a Skorpió és a Halak.

A 3-as szám jelentése a numerológiában

Azt gondolhatnánk, hogy a numerológiában a 2-es szám áll a középpontban ezzel a dátummal. A 3-as szám oldalára kell azonban fordulnunk. Valóban, ahhoz, hogy megismerjük egy dátum jelentését a numerológiában, a dátum számait csökkenteni kell, hogy megkapjuk a végső számot. Más szóval, a 22/02/2022-es speciális dátum kiszámolása a következőképp történik: 2+2+0+2+2+0+2+2+2 = 12 Ha ezt a számot 1 és 9 közötti számra akarjuk csökkenteni, számoljuk ki, hogy 1+2=3

A számmisztikában sok a speciális dátum. A hármas szám például olyan időszakra utal, amikor a kommunikáció és a csere a legfontosabb. Ez az utazás és a különféle tevékenységek ideje. Egyszerű: könnyen lehet, hogy 2022. február 22-én nem fogsz tudni megállni a lábadon. A kreativitás és az ötletek áradnak: nagyon termékeny tudsz lenni.

Ez az az időszak, amikor kötődést teremthetünk, amikor megtaláljuk szeretteinket, vagy amikor először kezdünk párbeszédet valakivel. Vigyázz azonban, hogy ne szétszóródj, és ne mutass túlzott könnyelműséget vagy felszínességet. A 2022. február 22.-i energia inkább új ötletekre, új kihívásokra hív minket, akár a szakmai, akár a magánéletben.

 
Csilla
SZABAD
 

Csilla egy fantasztikus spirituális segítő és Tarot kártya olvasó, aki belelát az Ön...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Xénia
SZABAD
 

Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Mária
SZABAD
 

Mária egy csodálatos tisztánlátó segítő lélek. Bármilyen spirituális témában...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
blogok
Ancsa
SZABAD
 

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó. Ha azonnali gyors és őszinte válaszra...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
 

Érdekes olvasnivaló cikkek

Sorselemzés

Sorselemzés

Sorselemzés az élet útjának megtalálása. Hogyan használható a sorselemzés és a jóslás az életutad...
 
Médiumok

Médiumok

A médiumok kiválasztása az első lépés egy rejtett világ felé. Fontos megismerni a médiumok...
 
Álmok

Álmok

Az álmok többfajta típusba sorolhatók. Most elmagyarázzuk, hogy az álmok egyes típusánál mire kell...
 
Álom

Álom

Mi az álom jelentősége az életünkben? Fontos megérteni, hogyan tud az álom hozzájárulni...
 
Állatövi jegy

Állatövi jegy

Melyik állatövi jegy a leghűségesebb? Íme az összes állatövi jegy a leghűségesebbektől a legkevésbé...
 
 
 
 
06 90 900 938

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben

_