MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK
Ügyfeleink szeretnek minket!
Köszönöm!!! Hajni

  Hívjon minket  

06 90 900 901

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 901 -as telefonszámot a jóslatodért. Ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, amennyiben már kiválasztottad a jósodat, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
Itt vannak a legjobb és bevált szakértők! Hívjon most!
06 90 900 901 
750 Ft/perc
Online jóslás

Online jóslás

Összegyűjtöttünk néhány érdekes információt a jóslás történetéről, a kezdetektől egészen az online jóslás világáig. A jövővel kapcsolatos kérdések szinte egyidősek az emberiség történetével.


Az embereket ősidők óta foglalkoztatják azok a kérdések, amelyek a jövőben történő dolgokkal kapcsolatosak. Mindenből következtetni próbáltak a majd bekövetkező eseményekre: pl. figyelték a felhők járását, a madarak röptét, az eget, a csillagokat, a füstöt, a hegyeket. A jóslás része a világnak már a kezdetek óta.

Minden kultúrában más és más eszközöket használtak a jövendölésre. A kínaiak, a mayák, a mezopotámiaiak és az indiaiak pl. az égboltot, a bolygókat, a csillagokat, vagy más égitesteket figyelték. Ezzel elsősorban meg akarták ismerni a természeti jelenségeket, az időjárás változását, az évszakok jellemzőit, és néhány jelet a jövőben történő események meghatározására használtak. Az afrikaiak például különböző csontokból jósoltak.

A kínai taoisták a kagylók üzenetéből olvastak, melyet még a Ji csing, a Változások könyve (az ókori Kína öt nagy szent könyvének egyike) hagyott rájuk. A vikingek pedig a Rúna kövekből jósoltak.

Ezek a különböző jóslásrendszerek hozzájárultak az emberiség kultúrájának fejlődéséhez is. A rendszereket szájhagyomány útján terjesztették el.

A kínaiak már 2000 évvel korábban is írtak papírra, mígnem 1045-ben Bi Sheng feltalálta az első primitív nyomtatót. Lehetővé vált az írott olvasmányok terjesztése, így a birodalom legrégebbi könyvének, a már említett Ji csingnek a nyomtatása is, amely a világ legősibb, legelismertebb és leghíresebb jóslásra használt rendszere. Nyugaton csupán a XV.századtól vált általánossá a könyvek, a kártyapaklik, köztük a tarot kártyák nagy számú elterjedése.

A jóslás öt jóslatrendszerben vált a leghíresebbé és használják ma is a leggyakrabban, ezek: az asztrológia, a numerológia, a Ji csing, a Tarot kártyák és a Rúna kövek.

A jóslás leggyakoribb jóseszközei a kártya. Kínában már a 10–11. században is jósoltak kártyával, de Koreában és Japánban a 9. századtól létezett a kártyához hasonló eszköz, amelyet tanulásra használtak elsősorban.

Európában a 17. században kezdtek kártyalapokat jóslásra használni.

46 lapos jóskártyát használt az első igazán ismertté és híressé vált francia jósnő, Sibille, akinek igazi neve Maire-Anne Lenormand volt. Tizennyolc évesen már ismert volt Párizsban, tudományából nagy vagyonra tett szert. A szalonjában még Eötvös József is megfordult. Könyvet adott ki jóslatairól, ezért el kellett hagynia Párizst, mert megjósolta pl. Napóleon bukását is. Akkor térhetett haza ismét, amikor jóslata beteljesült és Napóleon megbukott.

Napjainkra a jóslás elfogadott tudományág lett. Rendkívül könnyen alkalmazható az online jósdáknak köszönhetően. Az élet minden területén segítséget tud nyújtani és szinte bárhonnan elérhető, telefonon keresztül.

 

Ismerje mega(z) Online jóslás világát jobban! Hívjon minket:

XéniaXénia
Elérhető
Xéniamellék 247Tarot jóslás, Jóslás, Összes jós, Jós, Tisztánhalló,...
 
Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
LunaLuna
Elérhető
Lunamellék 217Tisztánlátó, Tisztánlátás, Telefonos jóslás,...
 

Luna cigánykártyája és gyertyái segítségével feltárja ön előtt a boldogság...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
MartinaMartina
Elérhető
Martinamellék 255Sorselemzés, Cigánykártya jóslás, Magyar kártya...
 
Üdvözlöm Martina vagyok, az ön személyes lelki tanácsadója.
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
CsillaCsilla
Elérhető
Csillamellék 205Cigánykártya jóslás, Tarot jóslás, Telefonos jóslás,...
 
Csilla egy fantasztikus spirituális segítő és Tarot kártya olvasó.
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

 
 

750 Ft/perc. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD 06 1 998 9352

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 901750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom