MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 901

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 901 -as telefonszámot a jóslatodért. Ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, amennyiben már kiválasztottad a jósodat, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
Itt vannak a legjobb és bevált szakértők! Hívjon most!
06 90 900 901 
750 Ft/perc
Mindennek megvan a helye és az ideje!

Mindennek megvan a helye és az ideje!

Az életem nem mindig volt könnyű. Régen nagyon negatív voltam, tele utálattal, megvetéssel, bánattal és vádaskodással.


Az életemet éveken át elhomályosította a folyamatos alkohol fogyasztás és különböző kábítószerek roncsoló hatása. Életemben többnyire teljesen egyedül éltem, szinte átaludtam azt a sok évet. Gyakran kérdeztem magamtól: „Miért én? Mit tettem, hogy ezt érdemlem?

Képtelen voltam belátni, hogy saját cselekedeteim jutattak az akkori helyzetembe.

Mindenkit okoltam, csak magamat nem. A kigyógyuláshoz meglehetősen nagy szükségem lett volna útmutatásra, külső segítségre. Ekkor ismertem meg Johnt, a férfit, aki életem szerelme lett. Találkozásunk biztosan sorsszerű volt.

Sajnos John is hajléktalan és szenvedély beteg volt. Nem vagyok büszke azokra, amiket akkor együtt átéltünk, cselekedtünk. Hálás vagyok azért, mert sokat tanultam életem azon szakaszában, de több cselekedetemet nagyon megbántam.

Akárhogyan is egyre többet kezdtünk beszélgetni és lassan, de biztosan ráeszméltünk, hogy nem erre a fajta életre vágytunk. Egy napon, egy padon ülve, miközben remegtünk az elvonási tünetektől, eldöntöttük, hogy többet akarunk az élettől.

Arra gondoltunk, hogy egy jós, vagy egy lelki tanácsadó, vagy egy látó megmondhatja nekünk az angyali üzeneteken keresztül, vagy tarot kártyából, vagy a jövőbe látás alapján,

hogy mit kell tennünk a felépülésünkért, ugyanakkor mélyen legbelül, tudtuk mind a ketten, hogy mi mozdíthatja előre az életünket, hogy fel kell vállalnunk méltósággal önmagunkat és megerősíteni az érzést, hogy képesek vagyunk arra, hogy megfelelően bánjunk magunkkal, a testünkkel, mert bennünk van az erő, ami életünkben megteremtheti a harmóniát, 

a vidámságot és a boldogságot.

Egy napon, nem sokkal a felismerésünk után, John kiment sétálni, majd visszatért egy fehér madártollal, (szeretem a tollakat, mindig gyűjtöttem őket). John ezt egy jelnek tekintette.

Azért vette fel, hogy nekem adja. A toll velem volt éjjel, nappal, mindig a zsebemben volt.

De néhány hónap múlva egyszerűen eltűnt. Nem értettem, hogyan veszíthettem el. Csak úgy hirtelen hűlt helye volt, lába kelt, elveszett.

Egy jósnő az interneten említést tett nekem a tollakról, elmondta, hogy a talált toll azt jelentheti, hogy az angyalok a segítségünkre siettek, amikor a toll eltűnt, az nem feltétlenül rossz jel, sokkal inkább azt jelenti, hogy az angyalok elmentek, mert úgy érezték, hogy már nincs szükségünk a védelmükre.

John és én már készen álltunk arra, hogy megkezdjük az utunkat egy jobb élet felé.

Otthont találni és biztos anyagi hátteret teremteni az élet fenntartásához, nem könnyű feladat két sérült, függőségben szenvedő embernek, mivel addig semmit sem tudtunk magunknak felmutatni. Nagyon megpróbáló időszak volt, rengeteg harccal, vitával, veszekedéssel, amik a kapcsolatunk végéhez vezettek, mivel az nem volt elég erős, ahhoz, hogy leküzdje azokat a nehézségeket, így külön mentünk.

Nagyon rövid idővel azután, ismét inni kezdtem. Távol tartottam magam a kábítószertől, de annyit ittam, hogy hetekre kiütöttem magam, addig, amíg ráébredtem, hogy kitartóan  harcolnom kell azért, hogy emberhez méltó módon élhessek. Kemény volt, de megtettem.

Biztosítottam a jövedelmemet és szereztem lakhatást magamnak.

Pár hónapig teljesen alkoholmentes voltam, ez alatt az idő alatt többször eszembe jutott a fehér toll, a szeretett toll, a mi jelünk. Egy alkalommal megkértem egy jóst az interneten, hogy nézze meg nekem a tarot kártyát. Az elején kétségeim voltak, de, amikor elkezdett az angyalokról beszélni és arról, amikor elveszítettem a fehér tollat, tudtam, hogy hiteles és igazat mond. Azt is elmondta, hogy a lelki tanácsadók és médiumok, önmagát is beleértve hisznek abban, hogy mindenkit születetten megajándékoztak egy mélyen benne élő lelki vezetővel és csak azon múlik, hogy mennyire érzel rá erre, hogy észre veszed-e a helyes útra terelő intelmeket és teret adsz ez által önmagad kiteljesedésének. Sajnos a függőségem, teljesen letompította a ráérző képességemet és egyáltalán nem tudtam a belső hangom létezéséről, illetve gyógyító erejéről.

De a jós elmondta, hogy küldtek valakit a segítségemre, hogy teljesen egyenesbe hozzam az életemet. Nem sokkal azután váratlanul összefutottam Johnnal. Ő is alkoholmentes volt, de hajléktalan. Természetesen, nem hagyhattam, hogy az utcán maradjon. Voltak bennem érzések iránta, így befogadtam a házamba, egy kikötéssel, hogy teljesen józan életet kell élnie a fedelem alatt. Pár hónap alatt szerelmünk igazán kiteljesedett, sokkal boldogabbak voltunk, mint valaha. Egyik nap, elmentünk, a „padunkhoz” hogy felidézzük a megpróbáló hosszú utat, ami a megérdemelt boldogságunkhoz vezetett. Amint átkarolva, mosolyogva ültünk a padon, egyszer csak megláttam,…igen, a fehér tollat.

Ma is viszem magammal a fehér tollat, bármerre is megyek – mert sosem lehet tudni, mikor van szükségünk az angyalok védelmére, vagy útbaigazítására. (Jelenleg én magam is olvasok a tarot kártyából és értelmezem az angyalok üzenetét, így az angyalok jelentős helyet foglalnak el az életemben. Amikor nehézségeink adódnak Johnnal, csak ránézek a fehér tollra, átélve az erőt és biztonságot, ami bizonyítja, hogy az angyalok körülöttünk vannak – és emlékeztet a tényre, hogy MEGTETTÜK!

Sosem vagy egyedül. Nem számít mekkora a baj, mert az angyalok és szellemek velünk vannak és átsegítenek a legkeményebb időszakokon is. Ha egy nagyon negatív helyzetben találod magad és sehogy sem tudsz kikeveredni belőle, akkor keresd meg azt, aki a kivezethet a fényre, ahol kapcsolatba kerülsz az angyalokkal és szellemekkel.

Ha a Google oldalán rákeresel következő szavakra: kártyajóslás, tarot, jóslás, angyali üzenetek, szellemi vezetők,médiumok, azonnal megtalálod azt, aki boldogan segít és vezet téged.

Kérlek, mindig légy résen, tartsd nyitva a szemed, hogy biztosan észrevedd a tollat, ami a földön hever, ha nem figyelsz, könnyen elmulaszthatod. Szellemek és angyalok mindenütt vannak, ne tétovázz, kérd a segítségüket bármikor, ha szükséged van rá.

Szerző: Z. Magyar

 

Ismerje mega(z) Mindennek megvan a helye és az ideje! világát jobban! Hívjon minket:

XéniaXénia
Elérhető
Xéniamellék 247Tarot jóslás, Jóslás, Összes jós, Jós, Tisztánhalló,...
 
Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
MartinaMartina
Elérhető
Martinamellék 255Sorselemzés, Cigánykártya jóslás, Magyar kártya...
 
Üdvözlöm Martina vagyok, az ön személyes lelki tanácsadója.
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
CsillaCsilla
Elérhető
Csillamellék 205Cigánykártya jóslás, Tarot jóslás, Telefonos jóslás,...
 
Csilla egy fantasztikus spirituális segítő és Tarot kártya olvasó.
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
SonyaSonya
Elérhető
Sonyamellék 283Tisztánlátó, Tisztánlátás, Telefonos jóslás,...
 

Sonya egy csodálatos boszorkány, akinek az erőssége az energiák...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

Mi egy látó?

4084 megtekintés

A jóslásnak sok aspektusa a látói képességet is magába foglalja, de ez egy titokzatos tálentum. Olvasd el, hogy tudod magadban felébreszteni a látót.

 

Hogyan kezdődött a jós életutam

4346 megtekintés

Fantasztikus történetem: hogyan tanultam meg bízni jövendölési képességeimben és ezáltal másoknak segíteni.

 

Szerelmi Tarot Jóslás

5231 megtekintés

A legjobb eredmény eléréséhez a Szerelmi Tarot jóslásnál nagyon erősen kell összpontosítanunk. A legfontosabb, hogy csukd be a szemed, csitítsd le magad, lélegezz mélyeket pár percig, amíg teljesen laza nyugalmi állapotba kerül a tested, hogy elmédet zavartalanul ráirányíthasd a válaszra váró kérdésedre.

 

Boszorkánynak lenni

3734 megtekintés

Boszorkánynak lenni annyi mint varázsigékkel dobálózni és varázsfőzeteket készíteni? Hallgasd meg a boszorkányság valóban mit jelent és hogyan tudod hasznosítani az életedben.

 
 
 

750 Ft/perc. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD 06 1 998 9352

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 901750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom