MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

Hívjon minket

06 90 900 901

A hívás díja: 750 Ft/perc
Hívd a 06 90 900 901 -as telefonszámot a jóslatodért. Ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, amennyiben már kiválasztottad a jósodat, nyomd meg a 3-as gombot. A hívás díja: 750 Ft/perc
 
Itt vannak a legjobb és bevált szakértők! Hívjon most!
06 90 900 901 
A hívás díja: 750 Ft/perc
Mi egy látó?

Mi egy látó?

A jóslásnak sok aspektusa a látói képességet is magába foglalja, de ez egy titokzatos tálentum. Olvasd el, hogy tudod magadban felébreszteni a látót.


Mindenki többé kevésbé látói képességekkel születik. A gyerekek sokszor nagyon erős látói vénával rendelkeznek. Ezért van az, hogy elsétálnak egy kiskutya mellet majd megkérdezik szüleiktől, hogy miért olyan szomorú a kutya. 

Sok állat is nagyon kötődik a gyerekekhez. Amikor a felnőttek félnek attól vagy nem értik meg, amit a gyermek lát, vagy csupán “fantáziálásként” tekintenek rá, elfojtják a gyermek ezen képességeit és érzelmeit.

Azt mondhatjuk, hogy a jós vagy látó olyan nyelven ért, amit nem csak füllel hallunk, hanem a bőrünkön vagy a gyomrunkban érzünk. Vagy olyan, mintha a rádió hullámsávját négy dimenzióba állítanák be. Ez azt jelenti, hogy mind az öt érzékszervet kell használni. Látni tudsz illatokat, hallani tudsz érzelmeket vagy látni tudsz hangokat. Ezeket összekapcsolva alakul ki kép arról, hogy mi zajlik egy helyzetben, egy emberben vagy állatban. 

Megtanulhatod edzeni látói képességeidet. Én úgy szeretem ezt hívni, hogy megtanulod megismerni magadat egy új, méyebb szinten. Látóvá válni egy öntudattá alakul anélkül, hogy nárcizmusig fejlődne. Tudatosan észlelünk mident, ami körülvesz minket. Megtalálni a megfelelő egyensúlyt a külső meghallgatása és a belső meghallása között és ezen érzelmek rendezése.

Amikor megtanultad magadat újraértelmezni, eljött az idő, hogy mások felé nyissál. Amikor kinyílunk más emberek felé, sokféle érzelmeket tudunk kapni. Mindannyian adók és vevők vagyunk. Csak a frekvenciát kell helyesen beállítani és megérteni a különböző üzeneteket, amelyeket kapunk.

Nem mindenkit érdekel kinyílni ezen dimenziók felé és azt sem tudják te miről beszélsz. Mások pedig érdeklődnek ezen jelenségek iránt és mindennapjaikban  sok hasznot húznak belőle. Ennek köszönhetően sokszor magunkban megtalálják a keresett válaszok. De időnként szükség van segítségre ezen az úton, mint egy szótárra, amikor egyik nyelvről a másikra fordítunk. Jósok illetve látók olyan emberek, akik ezt a szótár szerepet töltik be. Ők meg tudják adni a kért segítséget a múlttal, jelennel és jövővel kapcsolatban. 

 

Szerző: E. Kis

 

Ismerje mega(z) Mi egy látó? világát jobban! Hívjon minket:

ZsuzsannaZsuzsanna
Elérhető
Zsuzsannamellék 204Tisztánhalló, Telefonos jóslás, Tisztánlátás,...
 
Zsuzsanna egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló.
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
KaticaKatica
Elérhető
Katicamellék 253Tisztánlátó, Tisztánhalló, Cigánykártya jóslás,...
 
Katica egy varázslatos tisztánlátó és tisztánhalló, bármilyen problémán tud...
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
MártiMárti
Elérhető
Mártimellék 236Kártyajóslás, Jóslás, Sorselemzés, Tisztánlátó
 
Márti látja az aura színét és a csakrák állapotát, ezáltal tudja, hogy a...
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
JuditJudit
Elérhető
Juditmellék 272Jós, Telefonos jóslás, Tisztánhalló, Tisztánlátás,...
 
Judit diplomás asztrológus. Amikor Ön megkeresi Juditot, könnyebbé és szebbé...
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

Mindennek megvan a helye és az ideje!

3780 megtekintés
Az életem nem mindig volt könnyű. Régen nagyon negatív voltam, tele utálattal, megvetéssel, bánattal és vádaskodással.
 

Szerelmi Tarot Jóslás

4666 megtekintés
A legjobb eredmény eléréséhez a Szerelmi Tarot jóslásnál nagyon erősen kell összpontosítanunk. A legfontosabb, hogy csukd be a szemed, csitítsd le magad, lélegezz mélyeket pár percig, amíg teljesen laza nyugalmi állapotba kerül a tested, hogy elmédet zavartalanul ráirányíthasd a válaszra váró kérdésedre.
 

Hogyan kezdődött a jós életutam

4041 megtekintés
Fantasztikus történetem: hogyan tanultam meg bízni jövendölési képességeimben és ezáltal másoknak segíteni.
 

Boszorkánynak lenni

3464 megtekintés
Boszorkánynak lenni annyi mint varázsigékkel dobálózni és varázsfőzeteket készíteni? Hallgasd meg a boszorkányság valóban mit jelent és hogyan tudod hasznosítani az életedben.
 
 
 

Ügyfélszolgálat: Red Hat Holdings LTD Info: 06 1 998 9352

Ne hagyja ki ingyen perc ajánlatainkat! Iratkozzon fel:
 

 Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 901A hívás díja: 750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom