MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Mi egy látó?

Mi egy látó?

A jóslásnak sok aspektusa a látó képességet is magába foglalja, de ez egy titokzatos tálentum. Olvasd el, hogy megtudd ki a látó.


Mindenki többé kevésbé látó képességekkel születik. A gyerekek sokszor nagyon erős látó vénával rendelkeznek. Ezért van az, hogy elsétálnak egy kiskutya mellet majd megkérdezik szüleiktől, hogy miért olyan szomorú a kutya. 

Sok állat is nagyon kötődik a gyerekekhez. Amikor a felnőttek félnek attól vagy nem értik meg, amit a gyermek lát, vagy csupán “fantáziálásként” tekintenek rá, elfojtják a gyermek ezen képességeit és érzelmeit.

Azt mondhatjuk, hogy a jós vagy látó olyan nyelven ért, amit nem csak füllel hallunk, hanem a bőrünkön vagy a gyomrunkban érzünk. Vagy olyan, mintha a rádió hullámsávját négy dimenzióba állítanák be. Ez azt jelenti, hogy mind az öt érzékszervet kell használni. Látni tudsz illatokat, hallani tudsz érzelmeket vagy látni tudsz hangokat. Ezeket összekapcsolva alakul ki kép arról, hogy mi zajlik egy helyzetben, egy emberben vagy állatban. 

Megtanulhatod edzeni látói képességeidet. Én úgy szeretem ezt hívni, hogy megtanulod megismerni magadat egy új, mélyebb szinten. Látóvá válni egy öntudattá alakul anélkül, hogy nárcizmusig fejlődne. Tudatosan észlelünk mindent, ami körülvesz minket. Megtalálni a megfelelő egyensúlyt a külső meghallgatása és a belső meghallása között és ezen érzelmek rendezése.

Amikor megtanultad magadat újraértelmezni, eljött az idő, hogy mások felé nyissál. Amikor kinyílunk más emberek felé, sokféle érzelmeket tudunk kapni. Mindannyian adók és vevők vagyunk. Csak a frekvenciát kell helyesen beállítani és megérteni a különböző üzeneteket, amelyeket kapunk.

Nem mindenkit érdekel kinyílni ezen dimenziók felé és azt sem tudják te miről beszélsz. Mások pedig érdeklődnek ezen jelenségek iránt és mindennapjaikban sok hasznot húznak belőle. Ennek köszönhetően sokszor magunkban megtalálják a keresett válaszok. De időnként szükség van segítségre ezen az úton, mint egy szótárra, amikor egyik nyelvről a másikra fordítunk. A jós illetve a látó olyan emberek, akik ezt a szótár szerepet töltik be. Ők meg tudják adni a kért segítséget a múlttal, jelennel és jövővel kapcsolatban. Ezért nem szabad elfojtani magunkban semmi fajta kérdést, kínt vagy gyötrelmet. Mindig mindennek megvan az oka és az értelme. Mindenre van válasz, megoldás vagy gyógyír. Ha bármi kérdés feszegeti, gombócot érez a gyomrában, nem kell elásni lelkünk mélyére, hanem foglalkozzunk vele, sokkal teljesebb, kiegyensúlyozottabb életet élhetünk, ha megtaláljuk a válaszokat és kezeljük a bennünk zajló negatív hatásokat. Keressen fel és kérje egy látó segítségét, személyre szabott megoldásokat tud Önnek kínálni.

Szerző: E. Kis

 

Ismerje meg a(z) Mi egy látó? világát jobban! Hívjon minket:

Blogger
MartinaMartina
Elérhető
Martinamellék 255Sorselemzés, Cigánykártya jóslás, Magyar kártya...
 

Üdvözlöm Martina vagyok, az ön személyes lelki...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
GyöngyGyöngy
Elérhető
Gyöngymellék 250Cigánykártya jóslás, Telefonos jóslás, Jós, Jósda,...
 

Az Ön kérdésétől függ, hogy Gyöngy milyen típusú kártyával fog pontosabban...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
DianaDiana
Elérhető
Dianamellék 32Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós,...
 

Diana a képességeit ajánlja hívóinak, hogy segítsen az élet minden...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
JuditJudit
Elérhető
Juditmellék 272Jós, Telefonos jóslás, Tisztánhalló, Tisztánlátás,...
 

Judit diplomás asztrológus. Amikor Ön megkeresi Juditot, könnyebbé és szebbé...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

Szerelmi Tarot Jóslás

8695 megtekintés

A Szerelmi Tarot jóslás erős összpontosítást igényel. A Szerelmi Tarot jóslás zavartalan összpontosítás ráirányít a válaszra váró kérdésedre.

 

Tisztánlátás

10683 megtekintés

Az életem nem mindig volt könnyű, de a tisztánlátás segített nekem. A tisztánlátás mindig teljes választ ad Önnek a kérdésére.

 

Hogyan kezdődött a jós életutam

38022 megtekintés

Fantasztikus jós történetem: hogyan tanultam meg bízni jós képességeimben és ezáltal másoknak segíteni.

 

Telefonos jóslás

7092 megtekintés

A telefonos jóslás szintén alkalmas egy konkrét kérdés feltevésére. A telefonos jóslás alkalmas még súlyosabb témák megoldására.

 

Rúna jóslás

2586 megtekintés

Ez arról szól, hogyan készül el a saját rúna jóslás és hogyan töltsük fel a rúna jóslás kellékeit, a rúnákat univerzális energiákkal.

 

Szerelmi horoszkóp

1777 megtekintés

Milyen típusú emberek illenek egymáshoz? A szerelmi horoszkóp segít a pároknak harmonikus életet élni egymással. A szerelmi horoszkóp összeköti az állatöv tizenkét jegyét.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom