MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 938

  900 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 938 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 900 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Médiumok

Médiumok

A médiumok kiválasztása az első lépés egy rejtett világ felé. Fontos megismerni a médiumok képességeit

Nem könnyű különbséget tenni az erőteljes látnoki képességekkel rendelkező médiumok és a csalók között, akik készek bármit megtenni, hogy átverjenek, kihasználva az Ön szorult helyzetét. Csalódott emberek beszámolóinak elolvasása után már nem tudja, kiben bízhat. És mégis, a legtöbben nagyon komolyan űzik ezt az évezredes tudást. Kár lenne kihagyni az iránymutatásaikat, amelyek megváltoztathatják az életét. Íme néhány tipp, hogyan válasszon a médiumok közül, aki képes lesz elkísérni Önt és tanácsot adni életének kérdéseiben.

A tisztánlátás és a médiumok segítségével az alábbi tippeket követve küzdhet a magány ellen, és szembenézhet a magányossággal.

A médiumok hírneve

Mielőtt kiválasztja a médiumot, szánjon időt arra, hogy ellenőrizze a hírnevét. Olvassa el az ügyfelei beszámolóit. Válasszon olyat, akirő pozitív élemények vannak, aki nem kérkedik az adottságaival, és nem akar többnek látszani, mint ami valójában.

A médiumok és a jó etika

Egy jó tisztánlátó nem fog visszaélni a bizalmával, és nem fog olyan témákról beszélni, mint a betegség vagy a halál. Nem fogja felajánlani, hogy megoldja a helyzeteket, visszahozza a szeretett személyt, megnyeri a lottót, vagy meggyógyítja Önt az okkult műveknek köszönhetően. Ha a konzultáció közepén extra díjat kér az ilyen dolgokért, akkor csalóval állunk szemben. A médiumok nem pénzhajhászok.

Médiumok és az első 5 perc

Nem tart sokáig kiválasztani egy jó médiumot. Az első kapcsolatfelvételkor a médium csak a keresztnevét és a születési dátumát fogja megkérdezni. Ne magyarázza meg, hogy miért van ott. Azért van ott, hogy elmondja az érzéseit, hogy beszéljen rólad, nem pedig azért, hogy az életéről beszéljen. Ne mondjon túl sokat. A villanások megjelenéséhez különböző technikákat használhat: Önnel való beszélgetést, egy tárgy által, egy fényképnek köszönhetően, egy szám által vagy a kártyák hozzák elő.

Nincs együttérzés

Egy jó tisztánlátó nem fogja becsapni Önt a helyzetével kapcsolatban. Együttérzés nélkül, de empátiával fogja elmondani jóslatait. Elmondja a jó dolgokat, de a rosszakat is. De mindig optimista marad, hogy átvezesse élete csomóin.

Maradjon semleges

Egy jó tisztánlátó képes arra, hogy ne ítélkezzen az élete és a helyzete felett. Megérti Önt, és segít a fejlődésben. Semmiképpen sem szabad, hogy befolyásolja az élete döntéseit. Ő csak a jóslatai révén ad tanácsot. Hallgasson az intuíciójára. Kövesse az ösztöneit. Ha nem érez kapcsolatot egy jóssal, akkor az nem a jó párosítás.

Szerencsére nem minden médium sarlatán. Szánjon időt a helyes választásra, mert a médiumok látnoki képességei valódi segítséget jelenthetnek az életében.

 

Felhívhatja jósainkat és választ kaphat a kérdéseire

Xénia
Elérhető
 

Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...

Az oldalamKattintson ide a híváshoz!
 
Hajnal
Elérhető
 

Hajnal lélek és szellemi szinten is tud segíteni.

Az oldalamKattintson ide a híváshoz!
 
Blogok
Ancsa
Elérhető
 

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó.

Az oldalamKattintson ide a híváshoz!
 
Blogok
Katalin
Elérhető
 

Katalin egy nagy tudással és tapasztalattal rendelkező jósnő. Kártyái segítségével...

Az oldalamKattintson ide a híváshoz!
 
Blogok
Edina
Elérhető
 

Edina áldással született, tudását megosztja bárkivel aki segítséget kér...

Az oldalamKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott cikkek

Sorselemzés

Sorselemzés

Sorselemzés az élet útjának megtalálása. Hogyan használható a sorselemzés és a jóslás az életutad...
 
Álmok

Álmok

Az álmok többfajta típusba sorolhatók. Most elmagyarázzuk, hogy az álmok egyes típusánál mire kell...
 
Álom

Álom

Mi az álom jelentősége az életünkben? Fontos megérteni, hogyan tud az álom hozzájárulni...
 
Állatövi jegy

Állatövi jegy

Melyik állatövi jegy a leghűségesebb? Íme az összes állatövi jegy a leghűségesebbektől a legkevésbé...
 
Speciális dátum

Speciális dátum

Tudta, miért olyan különleges 22/02/2022-es speciális dátum? 22/02/2022-es speciális dátum szétrobban az...
 
 
 

Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352 / help@joslas24.hu

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 938900 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Bővebben
Elfogadom