Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352/help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]
Médium

Médium

A médium külsőleg átlagos ember, de belsőleg kontrollálja energiáit. A médium kapcsolatba a szellemi világgal

A médium szó latin eredetű és azt jelenti, hogy "középen". Összekapcsol két távoli vagy minőségileg eltérő adathordozót és lehetővé teszi az energia- és információcserét közöttük. A médium alaptörvénye: hasonló rezonancia vonz és csak hasonlóhoz társítható. A közegnek érzékeny, kifinomult, erős idegrendszerrel és erős fizikai testtel kell rendelkeznie. Csak így tudja fenntartani szellemi és fizikai egészségét.

Van fizikai és spirituális közeg: a fizikai közeg vízszintesen működik. Információkat olvas az aurából, az emberek lelkivilágából. A spirituális közeg függőlegesen működik. Kapcsolatba lép a szellemi világgal, és ezen keresztül kap információt.

Pszichés transz - a transznak három alapvető típusa van:

A médiumok, a tisztánlátók és néha a jósok részt vesznek a könnyű transzban. A közepes transzban a médium már kilépett a testből és megadta magát a megnyilvánulni akaró szellemi lénynek. A lelki lény belépése után a médium arca és hangja megváltozik és elnyeri a szellemi lény tulajdonságait. A transz lecsillapodása után a médium visszatér a testébe és ismét saját vonásai és hangja van.

A mély transz ritka jelenség, mert a közegnek a lehető legteljesebb mértékben el kell hagynia testét és tudatát a szellemi lény irányítása alatt.

Pszichikus írás:

A pszichikus írásban a médium könnyű transzban van és a kommunikáló szellemi lény csak irányítja a médium kezét és ír vele. Valószínűleg ez a legismertebb és leggyakrabban használt közepes képesség, de biztosan nem a legbiztonságosabb. A többi pszichikai tevékenységhez hasonlóan itt is a mentális törvények érvényesek: a hasonló visszhangzik, a hasonlók vonzódnak és a tiszta észlelés képessége nélkül nehéz tudni, ki vezeti a tollat.

Két fő probléma van. Az egyik, hogy a kezdeti sikeres kapcsolat létrejötte után az üzenetek eltűnnek. Kezdik elveszíteni értelmüket. Ez nem különbözik a szomszéd jó tanácsától. A második lehetőség az, hogy a spirituális lény először úgy tesz, mintha kedves lenne, majd diktálni kezd és végül agresszív támadóvá válik. Sajnos a médium abbahagyja az írást, de nem tud könnyen megszabadulni a szellemtől, mert hallja. Ezért nem lehet elhanyagolni az erős akaratot és a rugalmas idegrendszert, valamint a megfelelő varázsképzést sem.

Médium beszéd: ez a képesség kifejezetten azt jelenti, hogy a közeg általában könnyű és közepes transzba esik, részben elhagyja a testet, részben pedig a szellemi lény irányítja. A szellemi lény energiája és minősége olyan mértékben áthatja a közeget, hogy a médium arcvonásai, hangja és beszédstílusa átmenetileg megváltozhat. Amikor a szellem elmegy, eltűnik, és a közeg "visszatér".

Illat és íz: ez a két képesség azt jelenti, hogy a médium belső érzékével érzékeli az illatokat és az ízeket. Néhány spirituális lénynek van szaglása és ízlelése. Az asztrális megszállottak szagokat bocsátanak ki, amikor elhagyják a testet. A médium képes tisztán szagolni, érzékelni.

 
blogok
Ancsa
SZABAD
 

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó. Ha azonnali gyors és őszinte válaszra...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Csilla
SZABAD
 

Csilla egy fantasztikus spirituális segítő és Tarot kártya olvasó, aki belelát az Ön...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
blogok
Debóra
SZABAD
 

Örökölt tehetségével Debóra válaszokat ad kérdéseire. Ne hezitáljon, ha azon...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Hajnal
SZABAD
 

Hajnal lélek és szellemi szinten is tud segíteni. Bármilyen kérdéssel bátrn forduljon...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
 

Érdekes olvasnivaló cikkek

Sorselemzés

Sorselemzés

Sorselemzés az élet útjának megtalálása. Hogyan használható a sorselemzés és a jóslás az életutad...
 
Médiumok

Médiumok

A médiumok kiválasztása az első lépés egy rejtett világ felé. Fontos megismerni a médiumok...
 
Álmok

Álmok

Az álmok többfajta típusba sorolhatók. Most elmagyarázzuk, hogy az álmok egyes típusánál mire kell...
 
Álom

Álom

Mi az álom jelentősége az életünkben? Fontos megérteni, hogyan tud az álom hozzájárulni...
 
Állatövi jegy

Állatövi jegy

Melyik állatövi jegy a leghűségesebb? Íme az összes állatövi jegy a leghűségesebbektől a legkevésbé...
 
 
 
 
06 90 900 938

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben

_