MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Médium

Médium

A médium külsőleg átlagos ember, de belsőleg kontrollálja energiáit. Cikkünkből megtudhatja, hogyan kerül a médium kapcsolatba a szellemi világgal

A médium szó latin eredetű és azt jelenti, hogy "középen". Összekapcsol két távoli vagy minőségileg eltérő adathordozót és lehetővé teszi az energia- és információcserét közöttük.

A médium alaptörvénye: hasonló rezonancia vonz és csak hasonlóhoz társítható.
A közegnek érzékeny, kifinomult, erős idegrendszerrel és erős fizikai testtel kell rendelkeznie. Csak így tudja fenntartani szellemi és fizikai egészségét.

Van fizikai és spirituális közeg: a fizikai közeg vízszintesen működik. Információkat olvas az aurából, az emberek lelkivilágából. A spirituális közeg függőlegesen működik. Kapcsolatba lép a szellemi világgal, és ezen keresztül kap információt.

Pszichés transz: a transznak három alapvető típusa van:
A médiumok, a tisztánlátók és néha a jósok részt vesznek a könnyű transzban. A közepes transzban a médium már kilépett a testből és megadta magát a megnyilvánulni akaró szellemi lénynek. A lelki lény belépése után a médium arca és hangja megváltozik és elnyeri a szellemi lény tulajdonságait. A transz lecsillapodása után a médium visszatér a testébe és ismét saját vonásai és hangja van.

A mély transz ritka jelenség, mert a közegnek a lehető legteljesebb mértékben el kell hagynia testét és tudatát a szellemi lény irányítása alatt.

Pszichikus írás: A pszichikus írásban a médium könnyű transzban van és a kommunikáló szellemi lény csak irányítja a médium kezét és ír vele. Valószínűleg ez a legismertebb és leggyakrabban használt közepes képesség, de biztosan nem a legbiztonságosabb. A többi pszichikai tevékenységhez hasonlóan itt is a mentális törvények érvényesek: a hasonló visszhangzik, a hasonlók vonzódnak és a tiszta észlelés képessége nélkül nehéz tudni, ki vezeti a tollat. Két fő probléma van. Az egyik, hogy a kezdeti sikeres kapcsolat létrejötte után az üzenetek eltűnnek. Kezdik elveszíteni értelmüket. Ez nem különbözik a szomszéd jó tanácsától. A második lehetőség az, hogy a spirituális lény először úgy tesz, mintha kedves lenne, majd diktálni kezd és végül agresszív támadóvá válik. Sajnos a médium abbahagyja az írást, de nem tud könnyen megszabadulni a szellemtől, mert hallja. Ezért nem lehet elhanyagolni az erős akaratot és a rugalmas idegrendszert, valamint a megfelelő varázsképzést sem.

Médium beszéd: ez a képesség kifejezetten azt jelenti, hogy a közeg általában könnyű és közepes transzba esik, részben elhagyja a testet, részben pedig a szellemi lény irányítja. A szellemi lény energiája és minősége olyan mértékben áthatja a közeget, hogy a médium arcvonásai, hangja és beszédstílusa átmenetileg megváltozhat. Amikor a szellem elmegy, eltűnik, és a közeg "visszatér".

Illat és íz: ez a két képesség azt jelenti, hogy a médium belső érzékével érzékeli az illatokat és az ízeket. Néhány spirituális lénynek van szaglása és ízlelése. Az asztrális megszállottak szagokat bocsátanak ki, amikor elhagyják a testet. A médium képes tisztán szagolni, érzékelni.

 

Felhívhatja jósainkat és választ kaphat a kérdéseire

Xénia
Elérhető
Xéniamellék 247Tarot jóslás, Jóslás, Összes jós, Jós, Tisztánhalló,...
 
Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
Ancsa
Elérhető
Ancsamellék 545Tisztánlátó, Tisztánlátás, Telefonos jóslás, Tarot...
 

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó.

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Táltos
Elérhető
Táltosmellék 500Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós,...
 

Táltos Teo-Mágusként segít eligazodni az élet zegzugos...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
ÁgiÚj!
Elérhető
Új! Ágimellék 15Cigánykártya jóslás, Jós, Jósda, Jóslás,...
 

Ágnes egy fantasztikus Tisztánérző, Cigánykártyájával...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
DebóraÚj!
Hívj később
Új! Debóramellék 166Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Telefonos jóslás,...
 

Örökölt tehetségével Debóra válaszokat ad...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

Hogyan kezdődött a jós életutam

54466 megtekintés

Fantasztikus jós történetem: hogyan tanultam meg bízni jós képességeimben és ezáltal másoknak segíteni. Avagy egy jós megvilágosodása

 
 
 

Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352 / help@joslas24.hu

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Bővebben
Elfogadom