MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Kártyajóslás

Kártyajóslás

A kártyajóslás a legnépszerűbb jóslási forma. A kártyajóslás segíthet abban, hogy döntéseket hozzunk, amikor nehezebben igazodunk el az élet útvesztőiben.


A kártyajóslás az egyik leggyakoribb módja annak, hogy kapcsolatba lépjünk az univerzum energiáival, a szellemi világgal. A kártyák révén az interjúztató mély betekintést nyerhet a múltba és a jelenbe és nem utolsó sorban a jövő irányításába. A kártya, mint próféciai eszköz, a 15. század óta van velünk, és a szellemi gondolkodású emberek életének részévé vált. Sokféle kultúra fogadta el, a nyugati régiókban a legelterjedtebben ékelődött be és széles körű népszerűségre tett szert. Az évszázadok során a kártyák használata a lelki vezetésben a saját műfajává nőtte ki magát.

Bármit kérhet a kártyáktól, de ezek nem tudnak egyértelmű igent vagy nemet válaszolni, változások vagy folyamatok esetén pontosabb eredményt kapunk. A kártyajóslás azonban segíthet a döntések meghozatalában, mert felvázolja a lehetséges következményeket. A kártyajóslás a kártyákkal való kommunikációra szolgál.
A kártyajóslás a legnépszerűbb jóslási forma. A kártyajóslás igazi segítség!

Párkapcsolatok, szerelem, munkahelyi problémák jelen vannak-e az életében? Elakadt az úton? Szeretné tudni, hogy milyen lehetőségei vannak? Szüksége van megbízható tanácsokra, sorselemzésre, a kártya előrejelzésére?
Hogyan kaphatunk választ, miközben olvasunk a kártyákból?

Tudatalattink könnyen összehasonlítható képek formájában és kártyákon keresztül fejeződnek ki. Hogy pontosan megértsük jelentésüket, tudnunk kell tudatalattink képi nyelvét. Másrészt, hasonlóan a többi jósláshoz, a kártyajóslás is kvalitatív és nem kvantitatív szempontból érzékeli az időt, így az idő a linearitás ellenére közvetíthető számunkra egy későbbi eseményben.

Kell-e a kérdésre koncentrálnunk, amikor kártyákat keverünk vagy osztunk?

Nem, a tudatalatti előre tudja, mit akar kérdezni. Gondoljon csak arra a kérdésre, amelyet feltesz magának, sőt leírhatja, hogy értékelése során ne felejtse el.

Ugyanazok a kártyák kerülnek elő, ha egy adott kérdésre többször keressük a választ?

Valószínűleg nem, de a kártyáknak gyakran ugyanaz az üzenete lehet, így kiegészíthetik egymást.

Meddig érdemes kártyákat kérni?

Kezdetben érdemes naponta egy kártyát kihúzni, és különös figyelmet fordítani a körülöttünk zajló eseményekre, hogy ismerjük tudatalattink vizuális nyelvét, majd ha már elegendő tapasztalattal rendelkezünk, akkor felhasználhatjuk a maximálisan biztosított három hónapos időszakot kártya jóslat alapján.
Minden kapcsolati probléma látható a kártyákon, továbbá a karrier, a betegség és az anyagi problémák is megmutatkoznak. A önben lévő szálak visszavezethetnek a múltjába, még az előző életébe is. A káros energiakötések eltávolíthatók.

Látóink mindent távolról észlelnek, mintha egy jósnőnél előtt ülne. Eleinte csak meghallgatják a problémát, ráhangolódnak és jövendölni kezdenek. Mindenki a saját eszközeit használja.
Ha segítséget szeretne kérni a kártyajósláshoz, válassza tapasztalt orákulumainkat.
Feladatuk minden irányban tanácsot adni. Különleges képességeik és szakértelmük már sok hívónak segítséget nyújtott.

 

Ismerje meg a(z) Kártyajóslás világát jobban! Hívjon minket:

Blogger
DianaDiana
Elérhető
Dianamellék 32Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós,...
 

Diana a képességeit ajánlja hívóinak, hogy segítsen az élet minden...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
ÁgnesÁgnes
Elérhető
Ágnesmellék 200Cigánykártya jóslás, Jós, Jósda, Jóslás,...
 

Ágnes kártyái utat mutatnak a mindennapokban.

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
MáriaMária
Elérhető
Máriamellék 544Tisztánlátó, Tisztánhalló, Telefonos jóslás,...
 

Mária egy csodálatos tisztánlátó segítő...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
BarbaraBarbara
Elérhető
Barbaramellék 210Telefonos jóslás, Sorselemzés, Kártyajóslás, Jóslás,...
 

Barbara energiák irányításával, cigánykártyájával és ingája segítségével őszinte...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

Angyalkártya

1252 megtekintés

Az angyalkártya alkotója és tökéletes ismerője, kétségtelenül Doreen Virtue. Sokféle angyalkártya származik tőle. A legismertebbek, az Arkangyal kártya, a Mihály Arkangyal és a Rafael Arkangyal kártyák.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom