MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Kártyajóslás

Kártyajóslás

A kártyajóslás a legnépszerűbb jóslási forma. A kártyajóslás segíthet abban, hogy döntéseket hozzunk, amikor nehezebben igazodunk el az élet útvesztőiben.


A kártyajóslás az egyik leggyakoribb módja annak, hogy kapcsolatba lépjünk az univerzum energiáival, a szellemi világgal. A kártyák révén az interjúztató mély betekintést nyerhet a múltba és a jelenbe és nem utolsó sorban a jövő irányításába. A kártya, mint próféciai eszköz, a 15. század óta van velünk, és a szellemi gondolkodású emberek életének részévé vált. Sokféle kultúra fogadta el, a nyugati régiókban a legelterjedtebben ékelődött be és széles körű népszerűségre tett szert. Az évszázadok során a kártyák használata a lelki vezetésben a saját műfajává nőtte ki magát.

Bármit kérhet a kártyáktól, de ezek nem tudnak egyértelmű igent vagy nemet válaszolni, változások vagy folyamatok esetén pontosabb eredményt kapunk. A kártyajóslás azonban segíthet a döntések meghozatalában, mert felvázolja a lehetséges következményeket. A kártyajóslás a kártyákkal való kommunikációra szolgál.
A kártyajóslás a legnépszerűbb jóslási forma. A kártyajóslás igazi segítség!


Párkapcsolatok, szerelem, munkahelyi problémák jelen vannak-e az életében? Elakadt az úton? Szeretné tudni, hogy milyen lehetőségei vannak? Szüksége van megbízható tanácsokra, sorselemzésre, a kártya előrejelzésére?
Hogyan kaphatunk választ, miközben olvasunk a kártyákból?


Tudatalattink könnyen összehasonlítható képek formájában és kártyákon keresztül fejeződnek ki. Hogy pontosan megértsük jelentésüket, tudnunk kell tudatalattink képi nyelvét. Másrészt, hasonlóan a többi jósláshoz, a kártyajóslás is kvalitatív és nem kvantitatív szempontból érzékeli az időt, így az idő a linearitás ellenére közvetíthető számunkra egy későbbi eseményben.

Kell-e a kérdésre koncentrálnunk, amikor kártyákat keverünk vagy osztunk?

Nem, a tudatalatti előre tudja, mit akar kérdezni. Gondoljon csak arra a kérdésre, amelyet feltesz magának, sőt leírhatja, hogy értékelése során ne felejtse el.

Ugyanazok a kártyák kerülnek elő, ha egy adott kérdésre többször keressük a választ?

Valószínűleg nem, de a kártyáknak gyakran ugyanaz az üzenete lehet, így kiegészíthetik egymást.

Meddig érdemes kártyákat kérni?

Kezdetben érdemes naponta egy kártyát kihúzni, és különös figyelmet fordítani a körülöttünk zajló eseményekre, hogy ismerjük tudatalattink vizuális nyelvét, majd ha már elegendő tapasztalattal rendelkezünk, akkor felhasználhatjuk a maximálisan biztosított három hónapos időszakot kártya jóslat alapján.
Minden kapcsolati probléma látható a kártyákon, továbbá a karrier, a betegség és az anyagi problémák is megmutatkoznak. A önben lévő szálak visszavezethetnek a múltjába, még az előző életébe is. A káros energiakötések eltávolíthatók.

Látóink mindent távolról észlelnek, mintha egy jósnőnél előtt ülne. Eleinte csak meghallgatják a problémát, ráhangolódnak és jövendölni kezdenek. Mindenki a saját eszközeit használja.
Ha segítséget szeretne kérni a kártyajósláshoz, válassza tapasztalt orákulumainkat.
Feladatuk minden irányban tanácsot adni. Különleges képességeik és szakértelmük már sok hívónak segítséget nyújtott.

 

Ismerje meg a(z) Kártyajóslás világát jobban! Hívjon minket:

DianaDiana
Elérhető
Dianamellék 32Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós,...
 

Diana a képességeit ajánlja hívóinak, hogy segítsen az élet minden...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
ZsuzsannaZsuzsanna
Elérhető
Zsuzsannamellék 204Tisztánhalló, Telefonos jóslás, Tisztánlátás,...
 

Zsuzsanna egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó,...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
CsillaCsilla
Elérhető
Csillamellék 205Cigánykártya jóslás, Tarot jóslás, Telefonos jóslás,...
 
Csilla egy fantasztikus spirituális segítő és Tarot kártya olvasó.
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
MártiMárti
Elérhető
Mártimellék 236Kártyajóslás, Jóslás, Sorselemzés, Tisztánlátó
 
Márti látja az aura színét és a csakrák állapotát, ezáltal tudja, hogy a...
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

Telefonos jóslás

7092 megtekintés

A telefonos jóslás szintén alkalmas egy konkrét kérdés feltevésére. A telefonos jóslás alkalmas még súlyosabb témák megoldására.

 

Online jóslás

2098 megtekintés

Az online jóslás és arról a kétségről szól, hogy ez a fajta jóslás valóban működik és a következtetés az, hogy az online jóslás megbízhatóbb, mint egy szemtől szembeni jóslás.

 

Hogyan kezdődött a jós életutam

38021 megtekintés

Fantasztikus jós történetem: hogyan tanultam meg bízni jós képességeimben és ezáltal másoknak segíteni.

 

Tarot

9945 megtekintés

Az élet egy utazás a születés és a halál között. Mindannyian átéljük minden szakaszát, ki így, ki úgy. A tarot ebben az utazásban segít eligazodni. A tarot kártya a vándor vagy akár nevezhetjük úgy is a hős utazása a saját életén keresztül. A tarot kiválóan alkalmas sorselemzésre, a tarot megmutatja mi az élet feladatod, amivel leszülettél, és ha jól olvasod a tarot, akkor az előző életed viszontagságait is megismerheted.

 

Boszorkánynak lenni

20015 megtekintés

A boszorkány annyi mint varázsigékkel dobálózni és varázsfőzeteket készíteni? Hallgasd meg a boszorkány valóban mit jelent és hogyan tudod hasznosítani tudását az életedben.

 

Szerelmi Tarot Jóslás

8690 megtekintés

A Szerelmi Tarot jóslás erős összpontosítást igényel. A Szerelmi Tarot jóslás zavartalan összpontosítás ráirányít a válaszra váró kérdésedre.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom