MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Karma

Karma

A karma alapja a kegyelem és a szeretet. A karma mind a cselekvést, mind az ok és okozat törvényét jelenti, minden cselekedetnek van következménye

A karma kifejezést általában az emberi élet sorsának leírására használják.

A karma törvénye magában foglalja a tevékenységet, annak okát és következményét.

A karma törvénye szerint az emberi sors nem véletlenszerűen, hanem okozati módon változik. A kontextus összetettebb, mint gondolnánk.

Mit jelent a karma szó?
A karma szó jelentése összetett. Szó szerint cselekvést, tettet jelent. A karma törvénye azt mondja, hogy minden cselekedetünknek van válasza. Tettünk következményei utolérnek bennünket.
A karma a védikus filozófia alapelve, az ok és okozat törvénye. Ez már nem idegen fogalom, megemlítik a mindennapi beszélgetésekben, a filmekben és a könyvekben. Fontos megérteni azt is, hogy bár a karma törvénye szigorú, célja nem a büntetés, hanem a tanítás.

Mi a karma?
A szanszkrit karma szó mind a cselekvést, mind az ok és okozat törvényét jelenti. Azt mondják, hogy minden cselekedetnek, gondolatnak vagy szónak következménye van.
Úgy tér vissza hozzánk, mint egy bumeráng, mint áldás vagy teher, akár ebben az életben, akár a következőben. A bölcs ember keresi magában szenvedésének okát, mert rendet lát a világban. És harmóniában nem lehet semmi véletlen vagy igazságtalan.

Mi a karma törvénye?
A karma törvénye szerint az embert nem egy tőle független és változatlan sors köti, hanem a múltbeli cselekedetek következményei. Mindig van választása; gyakorolhatja a helyzet által biztosított szabad akaratot.
Helyesen vagy rosszul cselekedhet. A helyes cselekedet az, amely nem okoz szenvedést Önnek vagy szeretteinek. Az okozott szenvedés lehet verbális, mentális vagy fizikai. A helyes cselekedetek kielégítik a színészt és a környezetét is. A rossz viselkedés szenvedést okoz. A helyes az, ami a lélek felemelését szolgálja.
Miért legyen a karma áldozat vagy bűnbak?
A karma áldozat vagy bűnbak vádja? A helyes értelmezés nem tartozik közéjük. A törvényesség megtanít bennünket személyes felelősségre. A karma alapja a kegyelem és a szeretet.

A karma ereje
A karma ereje legyőzhetetlennek tűnik.
Viszont visszaélhetnek azokkal, akik azt mondják, hogy "ez az én karmám": ez a sorsom, nem teszek semmit ez ellen. Nem változtathatunk azon, amit a múltban tettünk, de mivel a jelen formálja a jövőt, rajtunk múlik, hogy mi következik. Mint mondják, minden ember a sorsának építésze. Ezért meg kell értenünk, hogy teljes mértékben felelősek vagyunk azért, ami velünk történik.

A karma nemcsak negatív, hanem pozitív értelemben is működik: minden jó cselekedet jobb életfeltételeket teremt. A karma eldönti, hogy gazdag, virágzó és szép országban születik-e, vagy nehéz körülmények között egy szegény, instabil országban.

A karma büntetés?
A felületes megfigyelés arra a következtetésre vezet, hogy a karma büntetés.
Ha közelebbről megvizsgáljuk az okságot, megértjük, hogy a karma nem büntetés. Inkább javító tanítás.
És ha a karma korrekciós tanítás, akkor azt mondhatjuk, hogy a karma fő elve a kedves gondoskodás. Egyszóval a karma a szeretet. Miért?
A szülők teljes felelősséget vállalnak gyermekeikért. Ez a felelősség végső soron a gyermek boldogságáért felel. A szülők célja, hogy lehetővé tegyék a gyermek számára, hogy a saját lábán álljon, családot alapítson és boldog életet éljen.

Ez a motiváció áthatja mindazt, amit a szülők gondolnak és tesznek. Ezenkívül a gyermek jövőbeli boldogsága érdekében azt akarják látni, hogy a gyermek mindig boldog legyen a jelenben.
A gyermek azonban nem képes helyesen gondolkodni. Nem tudja, mi ártalmas és mi előnyös. Annak érdekében, hogy a gyermek boldog legyen, a szülők néha szülői szigorúsággal járnak el. Nem büntetésből. A gyermeknek sem kell fizetnie az okozott kellemetlenségekért.

A szülők ereje a gyermek iránti szeretetük és törődésük jele. Nem akarják, hogy gyermekük rossz irányba haladjon.
Ugyanígy a karma Legfelsőbb Szülőnk, Isten Gondviselésének gondozása. A Legfelsõbb mellettünk van, és Felsõ Lélekként kísér bennünket az anyagi világban folytatott küzdelmeink során. Ezen a hosszú úton folyamatosan azon dolgozik, hogy az önzetlenség és az isteni odaadás világába vigyen minket.

 

Ha erről a témáról szeretne beszélni "Karma" hívja fel egyikünket:

Xénia
Elérhető
Xéniamellék 247Tarot jóslás, Jóslás, Összes jós, Jós, Tisztánhalló,...
 
Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Csilla
Elérhető
Csillamellék 205Cigánykártya jóslás, Tarot jóslás, Telefonos jóslás,...
 
Csilla egy fantasztikus spirituális segítő és Tarot kártya olvasó.
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
ÁgnesÚj!
Elérhető
Új! Ágnesmellék 15Cigánykártya jóslás, Jós, Jósda, Jóslás,...
 

Ágnes egy fantasztikus Tisztánérző, Cigánykártyájával...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
Ancsa
Elérhető
Ancsamellék 545Tisztánlátó, Tisztánlátás, Telefonos jóslás, Tarot...
 

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó.

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Inci
Elérhető
Incimellék 285Tisztánlátás, Telefonos jóslás, Tarot jóslás,...
 

Faragóné Inci személyében egy fantasztikus tisztánlátó és kártyajós segítségét kérheti...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

Médiumok

273 megtekintés

A médiumok kiválasztása az első és legfontosabb lépés egy rejtett világ felé. Fontos megismerni a médiumok képességeit, ki, miben tud segíteni

 

Álmok

196 megtekintés

Az álmok többfajta típusba sorolhatók, ez nagy jelentőséggel bír. Elmagyarázzuk, hogy az álmok egyes típusánál mire kell figyelni

 

Álom

203 megtekintés

Fontos megérteni az álom jelentőségét az életünkben és megérteni hogyan tud az álom hozzájárulni személyiségfejlődésünkhöz

 

Jósok

378 megtekintés

Ha szeretné tudni kik a leghíresebb jósok az emberiség történetében és mely jósok írtak történelmet az asztrológiában. Olvassa el cikkünket

 

Hegyikristály

324 megtekintés

A hegyikristály, a védelem és a jóslás köve. A fényes és tiszta hegyikristály a litoterápiában széles körben használt kő

 
 
 

Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352 / help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Bővebben
Elfogadom