MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 938

  900 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 938 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 900 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Jósok

Jósok

Ha szeretné tudni kik a leghíresebb jósok az emberiség történetében és mely jósok írtak történelmet olvassa el cikkünket

Történelmünkben mindig is voltak jósok, ismerje meg a leghíresebb jósok életútját. Természetesen a jósok misztikus világában több híres név is van, de próbáltuk összeszedni azokat, akik a legnagyobb hatással voltak az emberiségre.

Nostradamus:
Talán ő a legkiválóbb látnok a jósok között. Mindenki ismeri a nevét, és hallott már Nostradamus jóslatairól, de vajon tudod-e, hogy ki volt ő? Az 1503-ban született és 1566-ban meghalt Michel de Nostradame, ismertebb nevén Nostradamus, patikus volt. Jóslatainak köszönhetően vált ismertté, és Medici Katalin királyné kíséretének tagja volt. Jóslatai azért olyan híresek, mert egy részük valóban bekövetkezett, jóval a médium halála után, ami kijózanító gondolat.
  
Sir Michael Scott:
Skót nyelvész, tudós és filozófus volt. Úgy ismerik, mint a skót "Merlin". II. Frigyes tanácsadója és udvari asztrológusa volt. Sok legenda kering róla, különösen gyógyító képességeiről, vagy arról, hogy egy éjszaka alatt egy folyót teremtett. Nem ismert a népszerű jósok között.

Jeane Dixon:
Valószínűleg a 20. század leghíresebb médiuma, és nem véletlenül: megjósolta J. F. Kennedy amerikai elnök halálát. Az 1904-ben született és 1997-ben elhunyt médium az Egyesült Államokban jóslatainak pontosságáról volt híres. Sőt, megjósolta, hogy az amerikai elnököt meg fogják gyilkolni.

Megpróbálta figyelmeztetni a hatóságokat, de nem vették komolyan. Ez az esemény kellett ahhoz, hogy Jeane Dixont végre komolyan vegyék. Számos újságíró készített vele interjút. Megjósolta Martin Luther King és Gandhi meggyilkolását is.
  
Edgar Cayce:
Edgar Cayce 1877-ben született és 1945-ben halt meg, amerikai médium volt. Híres volt arról, hogy válaszai mennyire pontosak voltak, amikor transzállapotba került. Hipnózis segítségével transzba esett, és ettől kezdve tudott válaszolni a feltett kérdésekre. Még ma is vannak követői, és úgy tűnik, hogy nem fogyatkoznak. Jeane Dixonhoz hasonlóan ő is megjósolta két amerikai elnök halálát, a nagy gazdasági világválságot és saját halálát. Sokan egyfajta prófétának tartják.

Marie Anne Lenormand:
Az egyik leghíresebb a jósok között. Az 1772-ben született, és 1843-ban meghalt Mademoiselle Lenormand nekromantaként és jövendőmondóként ismert. Egy tarot-paklit is hagyott hátra, amely az ő nevét viseli. Amikor a kolostor apátnőjét, ahol épp tartózkodott, vád alá helyezték, meg tudta nevezni azt a személyt, aki a helyére lépett.

Tizenévesen kezdett el kártyázni. Saját rendelőt hozott létre, és tanácsokat adott a "egész Párizs"-nak, nemeseknek, szolgáknak, inasoknak stb. Nem tett különbséget, és mindenki számára elérhetővé tette tehetségét.

Marcel Belline:
Nevét adta a Belline-i jóslatnak, amelyet az 1950-es években fedezett fel. Ezt a jóslatot Edmond mágus alkotta meg, aki maga is híres 19. századi látnok volt. Marcel Belline nemzetközi hírnévre tett szert például a Szputnyik indulásával, Marilyn Monroe halálával vagy az SS Andrea Doria elsüllyedésével kapcsolatos előrejelzései miatt.

Jóslatai olyan pontosak voltak, hogy az emberek a világ minden tájáról keresték őt. Marcel Belline, aki nevét egy orákulumra hagyta, átkelt a korszakokon, és több könyvet is írt, hogy megmagyarázza adottságát, és különösen azt, hogyan lett tisztánlátó.
  
Raszputyin:
Az 1869-ben született és 1916-ban elhunyt Raszputyin a történelem egyik leghíresebb látnoka, és nem véletlenül, hiszen az utolsó orosz cárnak, a Romanov-dinasztia II. Miklósának dolgozott. II. Miklós feleségének bizalmasaként nagy befolyással rendelkezett az orosz császári udvarban.  
Okkultista, mágus és csodatevő tehetségéről ismert.

Gyógyító képességei lenyűgözőek. Féltek tőle, amiért a császári udvar tagjai sokat hízelegtek neki. Cianidmérgezésben halt meg. Az orosz történelem eme alakjáról olyan legenda kerekedett, amelynek igazságát olykor nehéz megkülönböztetni a hamisságtól.

 

Felhívhatja jósainkat és választ kaphat a kérdéseire

Blogok
Ancsa
Elérhető
 

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó.

Az oldalamKattintson ide a híváshoz!
 
Hajnal
Elérhető
 

Hajnal lélek és szellemi szinten is tud segíteni.

Az oldalamKattintson ide a híváshoz!
 
Blogok
Katalin
Elérhető
 

Katalin egy nagy tudással és tapasztalattal rendelkező jósnő. Kártyái segítségével...

Az oldalamKattintson ide a híváshoz!
 
Xénia
Elérhető
 

Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...

Az oldalamKattintson ide a híváshoz!
 
Ági
Hívj később
 

Ágnes egy fantasztikus Tisztánérző, Cigánykártyájával...

Az oldalamKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott cikkek

Sorselemzés

Sorselemzés

Sorselemzés az élet útjának megtalálása. Hogyan használható a sorselemzés és a jóslás az életutad...
 
Médiumok

Médiumok

A médiumok kiválasztása az első lépés egy rejtett világ felé. Fontos megismerni a médiumok...
 
Álmok

Álmok

Az álmok többfajta típusba sorolhatók. Most elmagyarázzuk, hogy az álmok egyes típusánál mire kell...
 
Álom

Álom

Mi az álom jelentősége az életünkben? Fontos megérteni, hogyan tud az álom hozzájárulni...
 
Állatövi jegy

Állatövi jegy

Melyik állatövi jegy a leghűségesebb? Íme az összes állatövi jegy a leghűségesebbektől a legkevésbé...
 
 
 

Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352 / help@joslas24.hu

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 938900 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Bővebben
Elfogadom