MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Jóslás cigánykártyából

Jóslás cigánykártyából

Jóslás cigánykártyából már ismert és elterjedt az egész világon. A jóslás cigánykártyából megválaszolja a múltadat, de felfedheti a közeljövőt is.


Jóslás cigánykártyából

A romák nomád kultúráját ősidők óta összekapcsolják a kártyajóslással, a varázslattal és a sámánizmussal. 
A jóslás cigánykártyából hagyománya szinte egyformán ismert az egész világon. Leginkább nők, cigányok használtak képeslapokat a különböző emberek jövőjének megjóslásához.

A cigánykártyák története

A cigánykártyák először a 13. században jelentek meg. A spiritualista cigányok a királyi kártyákból vették ki őket, amelyeket csak a nemességnek szántak. Az azonban még mindig nem ismert, hogy a kártyákat elsősorban játékra vagy jóslásra szánták-e. Amit azonban tudunk, az az, hogy a 16. században a kártyákat jósláshoz, a 18. században pedig főleg játékhoz használták.
A történelem azt sugallja, hogy Napóleon kártyákkal konzultált döntéseiről is.
Az évek során a kártyák többször megváltoztatták illusztrált formájukat. Többféle cigánykártya létezik, amelyek nemcsak illusztrációkban, hanem számukban is különböznek egymástól. Eredetileg 24 volt, de egyes verziók 32, 36 vagy akár 52 kártyával rendelkeznek. Ma a leggyakrabban használt cigánykártyák a 20. század elejéről (1901) származó Piatnik, amely 36 képből áll.

Egyes cigányok más módszereket alkalmaztak a jövő megjóslására, függetlenül attól, hogy kezükből, kávéból olvasták-e a sorsot, vagy hét kártyával jósoltak.
A jóslás cigánykártyából megmutatják a múlt válaszait, de tudják, hogyan tárják fel a közeljövőt is.
A tarot kártyák mellett a cigánykártyák az egyik legelterjedtebbek, legalábbis Európában, ahol bizonyos hagyományokkal rendelkeznek. Jelenlegi kártyáikban azonban nagyon kevés közös van az eredeti kártyákkal. Közös nevük és céljuk van, de megváltoztak és nem követik az eredeti hagyományt. Miután a nyomtatott kártyák nem léteztek, a cigányok kézzel festették őket, és jól meg tudták védeni titkaikat, nemzedékről nemzedékre továbbadták őket. Ma a cigánykártyák mindenki számára elérhetőek. Egy tapasztalt szerencsejátékos intuíciója szerint elkészítheti saját kártyáit.

Így a mai cigánykártyák az évek során fejlődtek, de egyértelmű és konkrét választ adnak kérdéseinkre más típusú kártyákhoz (Tarot kártyákhoz) képest. Bár csak 36 kártya van a csomagban, minden kérdésre válaszolhatnak. A kártyák a mindennapi élet különböző helyzeteit, vágyakat és érzéseket tartalmaznak. Ez az oka annak is, hogy ezek a kártyák állnak a legközelebb az emberekhez és életbevágó az értelmezésük.
A jóslás cigánykártyából módszerei
Az öreg cigányok értelmezésében alkalmazott módszerek között találunk például:
Jóslás joker kártyákból

 

Ismerje meg a(z) Jóslás cigánykártyából világát jobban! Hívjon minket:

LunaLuna
Elérhető
Lunamellék 217Tisztánlátó, Tisztánlátás, Telefonos jóslás,...
 

Luna cigánykártyája és gyertyái segítségével feltárja ön előtt a boldogság...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
MartinaMartina
Elérhető
Martinamellék 255Sorselemzés, Cigánykártya jóslás, Magyar kártya...
 

Üdvözlöm Martina vagyok, az ön személyes lelki...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
CsillaCsilla
Elérhető
Csillamellék 205Cigánykártya jóslás, Tarot jóslás, Telefonos jóslás,...
 
Csilla egy fantasztikus spirituális segítő és Tarot kártya olvasó.
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
JuditJudit
Elérhető
Juditmellék 272Jós, Telefonos jóslás, Tisztánhalló, Tisztánlátás,...
 

Judit diplomás asztrológus. Amikor Ön megkeresi Juditot, könnyebbé és szebbé...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom