MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Inga

Inga

Mire és hogyan használható az inga? Az inga régóta utat mutat a jövőnek és általa módunkban áll megválaszolni legfontosabb kérdéseinket

Az inga önmagában nem jó semmire, önmagának teljes nyugalmát és sok gyakorlást igényel, hogy öntudatlanul ne befolyásolhassuk a keringését.

Amikor elsajátítjuk az inga titkait, minden bizonnyal sok mindent tisztázhatunk a jövőnkről, de kikérhetjük tőle a véleményét is az eldöntendő kérdésekben. Azonban nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mindez értéktelen, ha nem tudunk teljesen függetlenek maradni.

A szellemeket hívjuk segítségül az inga irányításában, mert ők mozgatják ezt a csodálatos hangszert. A leggyakrabban hivatkozott szellem a saját őrangyalunk, mert ki másnak kellene mindig jót akarnia nekünk, ha nem neki. Az ő segítségével biztosan nem fogunk eltévedni a jövőben.

Használat előtt mindig tedd az ingát folyó víz alá, hogy teljesen megtisztítsa. Ezután tartsd a kezedben néhány percig, hogy az inga elnyelje tested rezgéseit és rád hangolodjon. A legfontosabb, hogy senki más ne nyúljon az ingahoz, mert az inga könnyen elnyeli az energiát és új rezgéseket kap. Ha továbbra sem tudod megvédeni az ingát másoktól, tedd vissza a folyó vízbe, de ezúttal egy kicsit hosszabb ideig, hogy jól tisztítsa meg.

Amikor egy inga segítségével elkapsz egy közös rezgést, itt az ideje, hogy hívd a szellemet - amint már említettük, a legjobb, ha azonnal hívja az őrangyalát - és kérd meg, hogy segítsen a problémában. Ahhoz, hogy a foglalkozás előtti meditációs és jóslási folyamat a lehető legsikeresebb legyen, jó füstölőt gyújtani, meditálni, hogy megnyugodj és ellazulj, teljesen egyedül legyél, kérdéseiddel és az inga. Így fogékonyabb leszel, körülvesz önmagad teljessége, és gyorsan választ fogsz találni kérdéseidre.

Mindenesetre tudnod kell, hogy az inga csak olyan kérdésekre válaszolhat, amelyeket el kell dönteni és olyan kérdésekre, amelyekre csak igennel vagy nemmel lehet válaszolni.

Az inga mindig csak két lehetőség közül adja meg a helyes választ, igen vagy nem, ezért próbáld meg feltenni azt a kérdést, amelyre nem tudsz más választ adni, mint igen vagy nem.

Az inga mindenkinek másként fog lendülni igen és nem ellen, amit az elején néhány "teszt" kérdéssel ellenőrizhetsz. Általában az óramutató járásával megegyező kör igen, az óramutató járásával ellentétes kör pedig nemet jelent. Ezenkívül sok esetben találkozhatsz olyan emberekkel, akik szellemektől kérik, hogy az inga körözze meg az "igen" válaszát, de egyenes vonalban térjenek el a "nem" válasz esetén.

Most, hogy világos elképzelésünk van arról, hogyan nyilvánul meg az igen és a nem az inga, itt az ideje feltenni egy kérdést. Amint már említettük, a lehető legpontosabban kell kérdeznünk és minden részletre figyelnünk kell, nehogy az inga rossz választ adjon nekünk a jövőről. Természetesen ügyelj arra, hogy az ablakok és ajtók zárva legyenek és ne legyen szél vagy huzat.
Az inga, mint minden mozgó tárgy, elfogyhat, ezért ne használja öt percnél tovább, mivel Te és az inga rövid időn belül "elfogy". Ehelyett tarts hosszabb szüneteket a feltöltődéshez, menj ki a szabad levegőre, vidd ki a kutyát a szabadba, hogy új erőre tegyél szert. Ebben az időszakban tedd az ingát egy bársonyzsebbe és bármennyire is érdekesnek hangzik, tedd ki a levegőre, mert ugyanúgy fel kell töltődnie, mint Neked.

Sokan azt hiszik, hogy az inga teljesen tévedhetetlen, de ez nem így van. Sok külső hatás vagy az önbizalom hiánya okozhatja az inga szabálytalan lengését. Azok, akik nagy gyakorlattal rendelkeznek az ingában, érzékelik, ha jóslási eszközük "nem működik megfelelően". Egy másik fontos dolog, amit az ingaról tudni kell, hogy az csak az akkor legvalószínűbb gondolkodás és tett alapján tudja megmutatni a jövőt. Azonban, mint tudjuk, a jövő ettől függetlenül különböző irányokban fejlődhet, mert döntései bizonyos mértékben befolyásolhatják a jövőjét.

 

Ha erről a témáról szeretne beszélni "Inga" hívja fel egyikünket:

ÁgnesÚj!
Elérhető
Új! Ágnesmellék 15Cigánykártya jóslás, Jós, Jósda, Jóslás,...
 

Ágnes egy fantasztikus Tisztánérző, Cigánykártyájával...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
DebóraÚj!
Elérhető
Új! Debóramellék 166Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Telefonos jóslás,...
 

Örökölt tehetségével Debóra válaszokat ad...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
Ancsa
Elérhető
Ancsamellék 545Tisztánlátó, Tisztánlátás, Telefonos jóslás, Tarot...
 

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó.

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Inci
Elérhető
Incimellék 285Tisztánlátás, Telefonos jóslás, Tarot jóslás,...
 

Faragóné Inci személyében egy fantasztikus tisztánlátó és kártyajós segítségét kérheti...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Mária
Elérhető
Máriamellék 544Tisztánlátó, Tisztánhalló, Telefonos jóslás,...
 

Mária egy csodálatos tisztánlátó segítő...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

Tenyérjóslás

2736 megtekintés

A tenyérjóslás megmutatja a jövőt és egyben a legősibb jóslás forma. A tenyérjóslás megmutatja kik vagyunk és kikké válhatunk

 

A vonzás törvénye

4280 megtekintés

A vonzás törvénye segít elérni céljainkat. A vonzás törvénye egyszerűen megfogalmazva: minden gondolat valósággá válik

 

Színterápia

299 megtekintés

Színterápia, más néven kromoterápia. Színterápia: ősi gyógymód, miszerint a színek hatással vannak életünkre, hangulatunkra

 

Sorselemzés online

809 megtekintés

A sorselemzés online egyértelműen az egyik legnépszerűbb jóslási forma. A sorselemzés online olyan, mintha személyesen lenne jelen a jósnőnél

 

Asztrológia

112649 megtekintés

Az elmúlt évtizedekben annyira elterjedt lett az asztrológia, hogy figyeld meg, ha valakinél rákérdezel milyen jegyben született, azt azonnal mondja

 
 
 

Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352 / help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Bővebben
Elfogadom