MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Inga

Inga

Mire és hogyan használható az inga?Az inga nagyon régóta használatos arra, hogy utat mutasson a jövőnek és módunkban áll megválaszolni legfontosabb kérdéseinket.


Az inga önmagában nem jó semmire, önmagának teljes nyugalmát és sok gyakorlást igényel, hogy öntudatlanul ne befolyásolhassuk a keringését.

Amikor elsajátítjuk az inga titkait, minden bizonnyal sok mindent tisztázhatunk a jövőnkről, de kikérhetjük tőle a véleményét is az eldöntendő kérdésekben. Azonban nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mindez értéktelen, ha nem tudunk teljesen függetlenek maradni.

A szellemeket hívjuk segítségül az inga irányításában, mert ők mozgatják ezt a csodálatos hangszert. A leggyakrabban hivatkozott szellem a saját őrangyalunk, mert ki másnak kellene mindig jót akarnia nekünk, ha nem neki. Az ő segítségével biztosan nem fogunk eltévedni a jövőben.

Használat előtt mindig tedd az ingát folyó víz alá, hogy teljesen megtisztítsa. Ezután tartsd a kezedben néhány percig, hogy az inga elnyelje tested rezgéseit és rád hangolodjon. A legfontosabb, hogy senki más ne nyúljon az ingahoz, mert az inga könnyen elnyeli az energiát és új rezgéseket kap. Ha továbbra sem tudod megvédeni az ingát másoktól, tedd vissza a folyó vízbe, de ezúttal egy kicsit hosszabb ideig, hogy jól tisztítsa meg.

Amikor egy inga segítségével elkapsz egy közös rezgést, itt az ideje, hogy hívd a szellemet - amint már említettük, a legjobb, ha azonnal hívja az őrangyalát - és kérd meg, hogy segítsen a problémában. Ahhoz, hogy a foglalkozás előtti meditációs és jóslási folyamat a lehető legsikeresebb legyen, jó füstölőt gyújtani, meditálni, hogy megnyugodj és ellazulj, teljesen egyedül legyél, kérdéseiddel és az inga. Így fogékonyabb leszel, körülvesz önmagad teljessége, és gyorsan választ fogsz találni kérdéseidre.

Mindenesetre tudnod kell, hogy az inga csak olyan kérdésekre válaszolhat, amelyeket el kell dönteni és olyan kérdésekre, amelyekre csak igennel vagy nemmel lehet válaszolni.

Az inga mindig csak két lehetőség közül adja meg a helyes választ, igen vagy nem, ezért próbáld meg feltenni azt a kérdést, amelyre nem tudsz más választ adni, mint igen vagy nem.

Az inga mindenkinek másként fog lendülni igen és nem ellen, amit az elején néhány "teszt" kérdéssel ellenőrizhetsz. Általában az óramutató járásával megegyező kör igen, az óramutató járásával ellentétes kör pedig nemet jelent. Ezenkívül sok esetben találkozhatsz olyan emberekkel, akik szellemektől kérik, hogy az inga körözze meg az "igen" válaszát, de egyenes vonalban térjenek el a "nem" válasz esetén.

Most, hogy világos elképzelésünk van arról, hogyan nyilvánul meg az igen és a nem az inga, itt az ideje feltenni egy kérdést. Amint már említettük, a lehető legpontosabban kell kérdeznünk és minden részletre figyelnünk kell, nehogy az inga rossz választ adjon nekünk a jövőről. Természetesen ügyelj arra, hogy az ablakok és ajtók zárva legyenek és ne legyen szél vagy huzat.
Az inga, mint minden mozgó tárgy, elfogyhat, ezért ne használja öt percnél tovább, mivel Te és az inga rövid időn belül "elfogy". Ehelyett tarts hosszabb szüneteket a feltöltődéshez, menj ki a szabad levegőre, vidd ki a kutyát a szabadba, hogy új erőre tegyél szert. Ebben az időszakban tedd az ingát egy bársonyzsebbe és bármennyire is érdekesnek hangzik, tedd ki a levegőre, mert ugyanúgy fel kell töltődnie, mint Neked.

Sokan azt hiszik, hogy az inga teljesen tévedhetetlen, de ez nem így van. Sok külső hatás vagy az önbizalom hiánya okozhatja az inga szabálytalan lengését. Azok, akik nagy gyakorlattal rendelkeznek az ingában, érzékelik, ha jóslási eszközük "nem működik megfelelően". Egy másik fontos dolog, amit az ingaról tudni kell, hogy az csak az akkor legvalószínűbb gondolkodás és tett alapján tudja megmutatni a jövőt. Azonban, mint tudjuk, a jövő ettől függetlenül különböző irányokban fejlődhet, mert döntései bizonyos mértékben befolyásolhatják a jövőjét.

 

Ismerje meg a(z) Inga világát jobban! Hívjon minket:

EdiEdiÚj!
Elérhető
Új! Edimellék 515Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Tarot jóslás,...
 

Edi az angyalok segítségével tudja orvosolni...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
TáltosTáltos
Elérhető
Táltosmellék 500Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós,...
 

Táltos Teo-Mágusként segít eligazodni az élet zegzugos...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
ÁgnesÁgnes
Elérhető
Ágnesmellék 200Cigánykártya jóslás, Jós, Jósda, Jóslás,...
 

Ágnes kártyái utat mutatnak a mindennapokban.

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
AncsaAncsa
Elérhető
Ancsamellék 545Tisztánlátó, Tisztánlátás, Telefonos jóslás, Tarot...
 

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó.

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

Tenyérjóslás

797 megtekintés

A tenyérjóslás megmutatja a jövőt! A tenyérjóslás megmutatja kik vagyunk.

 

A vonzás törvénye

1016 megtekintés

A vonzás törvénye segít elérni céljainkat. A vonzás törvénye egyszerűen megfogalmazva: minden gondolat valósággá válik.

 

Színterápia

95 megtekintés

Színterápia, más néven kromoterápia. Színterápia: ősi gyógymód, a színek hatással vannak életünkre, hangulatunkra.

 

Sorselemzés online

425 megtekintés

A sorselemzés online értelmezése egyértelműen az egyik legnépszerűbb jóslási forma. A sorselemzés online tolmácsolása szinte ugyanazt teszi lehetővé, mintha személyesen lenne jelen a jósnőnél.

 

Asztrológia

89367 megtekintés

Az elmúlt évtizedekben annyira elterjedt lett az asztrológia, hogy figyeld meg, ha valakinél rákérdezel milyen jegyben született, azt azonnal mondja.

 

Telefonos jóslás

13311 megtekintés

A telefonos jóslás szintén alkalmas egy konkrét kérdés feltevésére. A telefonos jóslás alkalmas még súlyosabb témák megoldására.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom