06 90 900 938

900 Ft/perc

Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352/help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]
Horoszkóp egy évre

Horoszkóp egy évre

Horoszkóp egy évre az Oroszlán, a Szűz, a Mérleg és a Skorpió csillagjegyeknek. A horoszkóp egy évre útmutatást ad

Oroszlán- horoszkóp egy évre 2022-re (július 23. - augusztus 22.)
Ez az év nagy próbatétel lesz az oroszlán születésűek számára. Ez főleg anyagi szempontból okozhat gondokat, ezért nagyon fontos némi tartalék képzése. Töltődjön felelősen. Ne próbáljon versenyezni senkivel. Ne vigyen el semmit, amit csak hitellel tud fizetni: külföldi utakat, bulikat stb. Ésszerűnek kell lennie, mert hirtelen lehetősége nyílik arra, hogy el tudja fogadni a tanácsokat. Nem szabad elsietnie semmit. Nem eszik ilyen forró kását.

Az év elején az Oroszlánok türelmetlenek és ingerlékenyek lehetnek. Ha nem tudnak uralkodni magukon, szakíthatnak párjukkal. Ha nem akarják megtenni, uralkodniuk kell érzéseiken, még akkor is, ha meg vannak győződve arról, hogy igazuk van.

Vigyázzon magára kora tavasszal. Alap az óvatos utazás. Ha nem vezet felelősségteljesen, súlyos baleseteket kockáztat. Ezt nem szabad félvállról venni. Később előfordulhat, hogy munkahelyi "baleset" éri, ha elterelődik a figyelme. Ezenkívül kerülni kell a konfliktusokat. Főleg a főnökkel.

Születésnapjuk körül az Oroszlánok úgy érzik, hogy megfogták az Isten lábát. Igazán nagyszerű pozíciójuk lesz. Minden belejátszik a kártyáiba. Megéri kihasználni az adódó lehetőségeket, de ne legyen önelégült és bizalmatlan, ha megígérik, hogy munka nélkül is sok pénzt kereshet. Körülbelül ezzel egyidőben lehetséges a külföldi utazás, a munka vagy a tanulás. 

Mivel egy szamárral is lovagolhatsz, el kell döntened, melyiket választod. Persze kár lenne, ha kihagynád valamelyiket. Adj elsőbbséget annak, amelyik a legjobban illik hozzád, vagyis azt, amin nem kell változtatnod, nem kell mást tenned, mint amiben igazán jó vagy. A horoszkóp egy évre előre megmutatja, hogy ősszel pénzügyileg körültekintőnek kell lennie.

Próbáljon meg nem eladósodni és igyekezzen minél előbb visszafizetni meglévő hiteleit. Nem lehetetlen, ha gazdaságosabban költ és lemond néhány luxus dologról. Addig is ne bánkódjon Nézzen körül, milyen rosszabb és nehezebb körülmények között élnek emberek.

Az oroszlánoknak sok energiájuk lesz az év végén. Jó lenne kreatívan és hasznosan használni őket. Keressen egy jótékonysági tevékenységet vagy szervezetet. Mindenképpen szüksége lenne egy másik lelkes segítőre. Így 2022-ben nemcsak önmagát, hanem a rászorulókat is boldoggá teheti.

Mérleg horoszkóp egy évre 2022-re (szeptember 23. - október 22.)
2022-ben a Mérleg úgy érezheti, hogy szerettei próbára teszik. Leggyakrabban valaki megígér valamit. A tervezés nagy lelkesedéssel kezdődik, majd leáll. Nem szabad emiatt idegeskednie. Ne élje meg csalódásként a saját érdekében. Zárja le annyival, hogy az idő és a többi körülmény még nem érett meg. Ha így tesz, később folytathatja azt, amit abbahagyott. Ráadásul 2022-ben az egészsége a legfontosabb.

A horoszkóp egy évre előre megmutatja, hogy nagyon óvja egészségét. A legfontosabb szempont a vízháztartás. Igyon többet. Nem csak melegben, hanem folyamatosan. Az év elején fokozódhatnak a családi feszültségek. Ez nem újdonság, csak a nyomás lehet elviselhetetlen. Talán érdemes lenne megbeszélni a dolgokat. Nyissa fel mindenkinek a szemét és vegyék észre, hogy ez senkinek sem jó. Addig is képviselje a saját érdekeit.

Kora tavasszal vigyázzon párjára. Ne értse félre, ha ideges. Mindenkinek lehetnek rossz napjai. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a mérleget boxzsákként használhatja. Ha még nincs párja, akkor ebben az időszakban rátalálhat. Jellemző vonásuk a fiatalos stílus, a gyors beszéd és a közvetlenség. Később pénzügyileg körültekintőnek kell lenniük. Ne féljen nemet mondani gyermekének vagy barátjának.

Nyáron sok türelemre lesz szüksége. Vannak kollégák és barátok, akik szinte vitát provokálnak – de a vitához kettő kell. Ha a Mérleg ellenáll a kísértésnek, az nem fog működni. Legyen értelmes és nyugodtan fejtse ki véleményét. Otthon is adódhat váratlan feladat: vagy hirtelen elromlik valami, vagy nem lehet tovább halogatni egy régi ügyet. Térjen a dolog lényegére. Jobb a lehető leghamarabb megszabadulni a problémától.

Még ha pénzbe is kerül. Látni fogja, hogy akkor sokkal jobban érzi magát. Végre jól fog hazatérni, és minden fillért megér. Születésnapja körül vigyáznia kell az egészségére. Vegyen komolyan minden apró tünetet és végezzen vizsgálatot. Ha bármilyen kisebb rendellenesség fordul elő, tudni fogja, mire kell figyelnie.

Az év utolsó hónapjaiban sokkal fittebb és energikusabb lesz, mint az előző évben. Használja ki és menjen a szabadba. Élvezze a tél szépségét egy csodálatos helyen. Tegye magát boldoggá, vagy hagyja, hogy mások boldoggá tegyék. Addig is óvatosan utazzon és mozogjon. A rohanás sérüléseket okozhat. Jobb elkerülni. Összegzésként a Mérleg év végén kijelentheti, hogy a nehézségek ellenére számos területen nagyot lépett előre. Megerősödött testileg és lelkileg egyaránt.

Skorpió horoszkóp egy évre 2022-re (október 23. - november 21.)
2022 nagy lehetőségek és boldogság éve lehet a Skorpiók számára. Az egyetlen feltétel: legyen kreatív. Merjen változtatni valamin. Tekintsen minden helyzetre úgy, mintha először látná. Hagyja figyelmen kívül a korábbi panaszokat és megoldásokat és kezdje elölről. Jól fogja magát érezni, ha gyerekes naivitással közelíti meg az életet.

A problémákat nem kell túl komolyan venni, mert mindig is voltak, vannak és lesznek, de mindig van megoldás. Ha kreatív, rájön, hogy a probléma és a megoldás kéz a kézben járnak. Az évet a régi munkahelyi problémák tisztázásával kezdje. Ne idegeskedjen. Legyen elegendő ideje, vagy kényeztesse magát vele. Ha időt szán a gondolkodásra, rájön, hogy ki milyen hibát követett el. Vállaljon felelősséget, ha ön lenne a hibás. Ne szégyellje magát – hibákat csak az követ el, aki tesz valamit.

Vezessen nagyon óvatosan tavasszal. Mindig legyen óvatos a kereszteződéseknél. Nézze meg a másik úthasználó szándékait. Ha ez nem világos, engedje el. Csak így lehet elkerülni a balesetet. Nem lesz könnyű tisztán látni egy kapcsolatban. Ne erőltesse.

Idén nyáron nagy sikerekre, komoly elismerésekre, sőt előléptetésre is számíthat szakmájában. Ragadja meg a lehetőséget és használja ki. Végül valaki védelmezőként lép fel. Ezt értékelni kell, mert még a Skorpiók is csak azt kapják, amit megérdemelnek és most úgy tűnik, nagyszerű dolgok történnek.

Ősszel elemükben lesznek. Csak vigyázzon, hogy ne beszéljen túl sokat. Minél kevesebbet beszél a terveiről vagy arról, amit megtudott, annál jobb lesz a folytatás. Engedje szabadjára kreativitását és fantáziáját. Ezt bármilyen művészetben vagy sportban elérheti. Ez a szórakozásról szól. Minél több örömforrást talál az életben, annál több energiája lesz.

Év végén nem lesznek rosszak a pénzügyei, de észnél kell lenni. Ne költsön sokat. Ne adjon kölcsön. Ellenkező esetben a tranzakció tovább tart, mint gondolná. Jobb elkerülni. Használja az "adok-kapok" elvet, azaz tegyen félre. Ha így tesz, akkor egy nagy buli kellős közepén szilveszterezhet. Mosolyogva búcsúztathatja az évet és teljes elégedettséggel tekinthet vissza az elmúlt 12 hónapra. És boldogan – mert örök igazság, hogy a pénz nem boldogít.

Szűz horoszkóp egy évre 2022-re (augusztus 23. - szeptember 22.)
A 2022-es év nagy változást hoz a Szűz jegyében születettek életébe. Szinte minden területen változásra kell számítaniuk, különösen saját magukon belül. Remek lehetőség a dolgok rendbetételére, vagyis a megbocsátásra. Fogadja el, sőt szeresse is magát. Értékelje eredményeit és legyen büszke rájuk. Ne várjon külső elismerést, ha belül még mindig elégedetlen önmagával. Az idei év másik fontos területe a kapcsolata lesz.

Ha van párja, vegye komolyabban a kapcsolatát. Esküvő vagy közös élet nem kizárt. Ha még nincs partnere, más érdeklődők jelentkeznek. Ebben lehet zavar. A szüzek év eleji nagy találkozásra várnak. Ne szégyenlősködjön. Legyen önmaga. Ne tartsa magát alacsonyabb rendűnek másoknál. Ebből kibontakozhat a szerelem, de csak akkor, ha félre tudja tenni a kritikus énjét. Fogadja el magát és a másikat olyannak, amilyen. Ez alapfeltétele annak, hogy tovább tudjon lépni.

Tavasszal különösen ügyelnie kell a pénzügyeire. Nem kell mindent megvonnia magától. Vigyázzon a kiadásaira. Jegyezze fel költségvetését és kövesse nyomon napi kiadásait. Ez megmutatja, hová megy a pénz. Ebben az időszakban fennáll a konfliktus kockázata. Ne vegyen mindent olyan komolyan. Ne gondoljon azonnal a legrosszabbra.

Ezen a nyáron gondolkodás helyett a gyakorlati dolgokra koncentráljon. Ahelyett, hogy összeesküvés-elméletekkel állna elő, összpontosítson a munkájára. Nincs ezzel semmi baj. Ha becsületesen végzi a dolgát, nem kell aggódnia semmiért. Figyelje meg azt is, hogy hány készséges ember van ön körül Ne habozzon használni őket. Nyugodtan szakítsa félbe őket.

A horoszkóp egy évre előre megmutatja, hogy ősszel párkapcsolati problémákkal küzdhetnek a Szűzek. Ideje felismerni, hogy ha aggódsz, semmi sem lesz könnyebb. Ha párkapcsolatban él, béküljön meg azzal, hogy a párja nem fából van. Teljesen normális, ha olyan érzései vannak, amelyek néha hangulati ingadozásokat okozhatnak. Kényeztesse magát. Ez nem luxus.

Az év végén a pénzügyek megnyugszanak, de a családban feszültség lehet. Ha képes megőrizni higgadtságát, gyorsan meg tudja oldani a helyzetet. Itthon is számítani kell némi változásra. Jobb, ha átveszi az irányítást. Ily módon a Szűz jegyében élők úgy hagyhatják el az évet, hogy tudják, hogy megtették, amit lehetett és minden joguk megvan ahhoz, hogy elégedettek legyenek önmagukkal és az elmúlt 12 hónappal.

 
Xénia
SZABAD
 

Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Mária
SZABAD
 

Mária egy csodálatos tisztánlátó segítő lélek. Bármilyen spirituális témában...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
blogok
Marcsi
SZABAD
 

Marcsi fantasztikus és tapasztalt jósnő. Cigány kártyával dolgozik, minden kérdésére...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
blogok
Katalin
SZABAD
 

Katalin egy nagy tudással és tapasztalattal rendelkező jósnő. Kártyái segítségével...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
 

Ajánlott cikkek

Sorselemzés

Sorselemzés

Sorselemzés az élet útjának megtalálása. Hogyan használható a sorselemzés és a jóslás az életutad...
 
Médiumok

Médiumok

A médiumok kiválasztása az első lépés egy rejtett világ felé. Fontos megismerni a médiumok...
 
Álmok

Álmok

Az álmok többfajta típusba sorolhatók. Most elmagyarázzuk, hogy az álmok egyes típusánál mire kell...
 
Álom

Álom

Mi az álom jelentősége az életünkben? Fontos megérteni, hogyan tud az álom hozzájárulni...
 
Állatövi jegy

Állatövi jegy

Melyik állatövi jegy a leghűségesebb? Íme az összes állatövi jegy a leghűségesebbektől a legkevésbé...
 
 
 
 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 938900 Ft/perc

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben