06 90 900 938

900 Ft/perc

Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352/help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]
Horoszkóp az elövetkezendő évre

Horoszkóp az elövetkezendő évre

Horoszkóp az elkövetkezendő évre a Kos, Bika, Ikrek és a Rák részére. A horoszkóp megmutatja, hogy mire kell odafigyelni

2022 az önismeret éve lesz. A csillagok arra ösztönzik majd az embereket, hogy dolgozzanak önmagukon és fejlődjenek különböző területeken. Néhány probléma idén végre megmutatkozik, de hamarosan meg is szűnnek. Tehát optimizmusra és kitartásra lesz szükség. A végén annak sikerül, aki nem áll meg, nem adja fel, de folytatja a megkezdett munkát. Horoszkóp az elövetkezendő évre a Kos, Bika, Ikrek és a Rák részére.

Horoszkóp az elövetkezendő évre a Kos számára (március 21. - április 20.)
A 2022-es év sok területen a Kos siker jegyét hozza. Ezek közül a legérdekesebbek valószínűleg a kapcsolatok lesznek. Kétszer is meg kell gondolniuk, hogy megéri-e több vasat a tűzben tartani. Nemcsak az a veszély fenyegeti őket, hogy lebuknak, de két vagy több lehetőség elvégzése unalmas is. Ugyanakkor igaz, hogy a Kosok akkor boldogulnak, amikor izgulhatnak, amikor átélhetik szenvedélyüket.

A szerelem az életerejük, de bölcsebb nem túlzásba vinni. Fel kell készülniük arra, hogy valaki, aki fontos számukra, egy időre eltűnhet az életükből. Valószínűleg nem végleg, de veszteséggel kell élniük. Jobb, ha nem próbál "meghalni" tőle, hanem hagyja. Ha sikerül nekik, nagyobb eséllyel kapják vissza őket. Az év elején a Kos tele lesz energiával, de ezt okosan kell használniuk. Fontos, hogy élvezzük az életet, de ne hanyagoljuk el a munkát.

Ha nem próbálkoznak eléggé, konfliktusba keveredhetnek főnökükkel. Addig is vigyáznia kell párjára. Ha a másik személy nem megfelelően viselkedik, ne vegye félvállról. Több időt kell együtt tölteniük. Távolodjanak el a körülöttük lévő világtól és összpontosítsanak egymásra.

Tavasszal jobban figyeljen a pénzére és a párjára. Pénzügyi zűrzavart élhet át a nyár elején. Ne rohanjon. Kérjen tanácsot és várjon türelmesen. A nyár közepén a Kos szenvedélyes, szerelmes hangulatban lesz. Hódítani és csábítani akar. Tegye meg, de ne a kötelességei rovására. Ha a szerelem kiveszi az elméjüket a kezükből, elveszíthetik jobb pozíciójukat és elismerésüket. Akkor a türelmetlenség és a kapzsiság a legrosszabb, amit tapasztalhat.

Oldja fel a felgyülemlett feszültséget, például sporttal, különben megsérülhet, megbetegedhet.
Az ősz a kemény munka ideje. Csendesen végezze dolgát. Ne csináljon felhajtást. Ne várjon dicséretet, ha teljesítette kötelességét. Az év végén lehetőség nyílhat külföldre utazni, dolgozni vagy tanulni. Most ne mondjon egyből igent.

Egyes paraméterek később lépnek életbe és érdemes későbbre halasztani a döntést, hogy mikor kötelezze el magát. 2022-ben a Kos sok mindenre számíthat. Megőrizhetik fejlődésüket, ha visszafogottabbak és körültekintőbbek. Ehhez túl kell látniuk az orrukon.

Horoszkóp az elövetkezendő évre (április 21. - május 20.)
2022-ben a Bika-embereknek vigyázniuk kell az egészségükre. A kisebb tüneteket sem szabad félvállról venni. A tudatalatti az, amely azt mondja a tudatos résznek, hogy nem érzi jól magát. A legjobb gyógyszer a testmozgás, különösen a friss levegőn. Menjen a szabadba minél többet. Érdemes megtanulni néhány légzőgyakorlatot és rendszeresen elvégezni azokat. 
2022 a beteljesült álmok éve lehet a Bika számára.

Ha szilárd meggyőződéssel, de túlzás nélkül ki tudják fejezni, amit akarnak, akkor el tudják érni. Tehát az első lépés a remény, a második lépés a lehetőség felismerése. Nem szabad kihagyniuk egyetlen adódó lehetőséget sem. Legyél nyitott és éber. Idén megtörténhetnek veled azok a nagy dolgok, amelyekről csak álmodtál. De ha az élet labdát dob, meg kell ragadni. Ne habozzon, mert ha nem veszi észre, akkor valaki más megteszi. Utólag megbánhatják, de csak magukat okolhatják.

Feszülten indulhat az év a Bika számára. Otthon és a munkahelyen nagy feladatok várnak rájuk. Egyszerre két területen kell majd jól teljesíteniük. Ez nem lehetetlen, ha hideg vérrel teszik.
Minden reggel emlékeztetniük kell magukat arra, hogy van türelmük és tapasztalatuk a rájuk váró feladatok elvégzéséhez.

A kora tavasz legyen az egészsége prioritása. A Bika számára nincs fontosabb az egészség megőrzésénél. Minden mozdulatával vigyáznia kell testi épségére. Nem lenne jó ötlet az ágyba zuhanni. Önként kell pihenniük, nem betegség miatti kényszerből. Legyenek a türelem, a béke és a csendes kitartás szobrai születésnapjukon. Csak így tudják megelőzni és megoldani az otthoni és munkahelyi konfliktusokat.

Nyáron dönthetnek ingatlanvásárlásról vagy házfelújításról. Nyugodtan vond be a családot és a barátokat. Természetesen fontos az eszközök alapos előkészítése és a pontos „forgatókönyv” kialakítása. Ha igen, akkor ez egy szórakoztató esemény lesz. Nagyon vigyázz, nehogy túlzásba essen. Ha nem vigyáz magára, könnyen megsérülhet. Ez nem éri meg. Ősszel megvalósulhat egy régóta tartó álma, amiben már több éve reménykedett.

Hihetetlen, milyen reménytelen dolgokat lehet megoldani. Megerősítheti őket abban a hitben, hogy csodák történnek. Nem szégyen megmozdulni. Év végén számíthat partnere vagy barátai támogatására. Ismét látni fogja, hogy sok nagyszerű ember veszi körül. Ha még nincs párja, találkozhat valakivel.

Horoszkóp az elövetkezendő évre (május 21. - június 21.)
A 2022-es év sok probléma megoldására kínál lehetőséget az Ikrek számára. Vegye nagyon komolyan ezeket a lehetőségeket. Tudnia kell, hogy a jelen és a jövő sikere azon múlhat, hogy tisztán és véglegesen tisztázza-e a múltat. Idén többször is átélheti a nosztalgiát. Ne aggódjon, nem történik semmi komoly. Gondolja át, mi történt és tanuljon belőle. Bocsásson meg mindenkinek, aki érintett és emelt fővel haladjon tovább. 

Ésszerűnek kell lenni a munkában. Sok állásajánlatot kaphat. Ne vigye túlzásba. Önnek kell döntenie. A karrierépítés nem mehet a magánélet és a pihenés rovására. Év elején vesse bele magát a munkába. Folytassa tanulmányait, vagy iratkozzon be egy tanfolyamra. Remek hangulatban lesz. Kár lenne elengedni. A tanulmányai során megszerzett ismeretek, kapcsolatok később jól jönnek. Rengeteg lehetősége lesz megmutatni, mire képes a munkahelyén. Vigyázzon, nehogy elfáradjon.

Tavasszal nagyon figyeljen oda, hogy mit mond. Ha nem vigyáz, felidegesíthet valakit. Meg kell tanulnia titkolózni. Tesztelve leszel ezen a területen. Ha nem sikerül, akkor kudarcot vallasz. Vegye komolyan a munkahelyi és családi kötelezettségeit. A múlttal, vagy a múlt megoldatlan kérdéseivel is foglalkoznia kell. Fájdalmas lehet vele foglalkozni, de a nyárra van időd befejezni.
A nyarat ezután aktuális ügyekkel töltheti, mint például átalakítás, bútorvásárlás vagy lakásfelújítás.

Ne pazarolja az időt és a pénzt. Ha befektet az otthonába, sokkal jobban érzi magát. Nem csak függönyt cserél, hanem önmagát is. Lépj be az őszbe. Sokat tehet a karrierért. A lehetőségek visszatérhettek. Vegye fel a fonalat. Az, hogy valaki vagy valami korábban jelen volt, nem jelenti azt, hogy most nem lehetsz sikeres. Kár lenne elveszíteni egy ilyen nagy kihívást. Az év utolsó hónapjai az Ikreknek sok izgalmas találkozót tartogat.

Nem lesz nehéz számukra minden meghívást elfogadni. Menjen el mindenhova. Soha nem tudhatja, hol vár rá a szerelem, egy új barát vagy egy mecénás. Ha van párja, a hűség a legnehezebb és legfontosabb feladat. A 2022-es év búcsú néhány befejezetlen ügytől, de minden biztatónak tűnik.

Horoszkóp az elövetkezendő évre (június 22. - július 22.)
2022-ben sok nagy változásra számíthatnak a Rák jegyében születettek. Főleg a családi kapcsolatokban: valaki költözik vagy elköltöznek a Rákok. Új családtag születhet, vagy egy idősebb hozzátartozó szorulhat segítségre. Ezeket nem problémaként, hanem feladatként kell felfogni, mert ha elkezdenek problémákat okozni, azzal bánthatják a másik felet és bonyolíthatják a helyzetet.

Örülj, hogy családod van. És ez azt jelenti, hogy valaki mindig gondoskodni fog önről. Váratlan helyzetek adódhatnak a munkahelyen. Ez elsőre lehetetlennek és "meredeknek" tűnhet, de idővel a megoldás magától jön. Ezért nem szabad sietni. Ez az év remekül kezdődött. Tele lesz lelkesedéssel, tervekkel és hittel, ami működni is fog. Ne ragadjon le és ne várja el másoktól, hogy olyan izgatottak legyenek, mint ön. Ez az elvárás viták forrása lehet a kapcsolatban. A konfliktusokat jobb elkerülni. A kiadásait is optimalizálnia kell. Fontos, hogy megszabaduljon minden felesleges kiadástól. Ha van hitele, fizesse vissza minél előbb, vagy ütemezze át. Ez legyen a legfontosabb prioritás.

Az idei tavasz számos területen nagy kihívásokat hoz a Rák számára. Először a munkájára kell összpontosítania. Nem szabad hibázni és tilos a főnök ellen menni. Másrészt önként le kell mondania néhány költséges álmáról. Jobb nem megvárni, amíg muszáj megtenniük kényszerből. Hagyja békén, ha nem keletkezik miatta adósság.

Ezen a nyáron nagy változás várja a háztartásban. Nem kizárt a költözés, vagyonügy, vagy a rendelkezés megváltoztatása. Időközben új feladatok és/vagy új vezetők, kollégák jelenhetnek meg a munkahelyen. Néha ez egy kicsit stresszes lehet. Éppen ezért fontos, hogy a hétvégén aludjon eleget és pihenjen minél többet.

Vigyázzon magára és a kapcsolatára idén ősszel. Legyen óvatos és körültekintő utazás közben. A rohanás veszély forrása. Keressen időt a partnerére. A lehető legtöbb időt egyedül kell töltenie. Meg kell védenie magát a gyors világ "zúzásaitól". Szervezzen közös tevékenységeket. Menjen sétálni, kirándulni, színházba stb., ezek az élmények erősíthetik a kötődést. Ha még nincs párja, ne keressen ősszel. Most túl szűk az idő.

Az év végén a rák ugyanolyan jó állapotban lesz, mint az év elején. Az egyetlen dolog, amit kerülniük kell, az a szentimentalizmus. Nem baj, ha vannak érzései, de ne essen túlzásba. Találja meg a megfelelő egyensúlyt. Addig is vigyázzon az egészségére. Öltözzön fel jól, hogy ne fázzon. Ha megteheti, mosollyal az arcán búcsúzhat 2022-től. Lesz mit ünnepelni. Mindenekelőtt magunkat.

 
blogok
Ancsa
SZABAD
 

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó. Ha azonnali gyors és őszinte válaszra...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Mária
SZABAD
 

Mária egy csodálatos tisztánlátó segítő lélek. Bármilyen spirituális témában...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Xénia
SZABAD
 

Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Karolina
SZABAD
 

Karolina mindenre választ ad a kártyái útján. Tapasztalt jósnő, aki bármilyen...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
 

Ajánlott cikkek

Sorselemzés

Sorselemzés

Sorselemzés az élet útjának megtalálása. Hogyan használható a sorselemzés és a jóslás az életutad...
 
Médiumok

Médiumok

A médiumok kiválasztása az első lépés egy rejtett világ felé. Fontos megismerni a médiumok...
 
Álmok

Álmok

Az álmok többfajta típusba sorolhatók. Most elmagyarázzuk, hogy az álmok egyes típusánál mire kell...
 
Álom

Álom

Mi az álom jelentősége az életünkben? Fontos megérteni, hogyan tud az álom hozzájárulni...
 
Állatövi jegy

Állatövi jegy

Melyik állatövi jegy a leghűségesebb? Íme az összes állatövi jegy a leghűségesebbektől a legkevésbé...
 
 
 
 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 938900 Ft/perc

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben