Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352/help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]
Ezotéria

Ezotéria

Az ezotéria egy kollektív fogalom, amely utat nyit a szellemi világ felé. Az ezotéria útja a szeretet

Ezotéria. Korunk egyik hívószava, amelyet valamilyen titkos tanításra vértezünk fel. És ez valóban egy magasabb gondolkodásmódra hívja fel a figyelmünket. Az ezotéria szót sokféleképpen használják. Az ezotéria okkult kifejezés. Ez az ismeret rejtett, titokzatos, okkult és el van zárva az átlagember előtt, ellentétben az úgynevezett exoterikus tudományokkal, amelyek mindenki számára elérhetőek.
 
A kifejezés a görög εσωτερική, ezoterikus ("belső") szóból származik, amely e tudományok követőit, a belső kört jelöli, olyan embereket, akik képesek felismerni az "ezoterikus tudományok" kapcsolatát, szemben a "külső körrel" (exoteros) ), amely hétköznapi embereket jelöl, akik képtelenek megérteni a világ mélyebb összefüggéseit és bár ez igaz, ez az értelmezés nem fedi le a teljes igazságot.

Az ezotéria jelentése, a titkos tudás, a belső kör. Nehéz megérteni, mert a mai világban nagyobb valószínűséggel hiszünk a kézzel megfogható dolgokban, mert a gondolkodás, az ész határozott értelem. Az ezotéria azonban ellentétes a mai világképpel, mert olyan tudást tartalmaz, amely meghaladja az ember képzeletét. Az ezotéria egy olyan kollektív fogalom, amely magában foglal minden olyan tevékenységet, amely utat nyit a szellemi világ megismerése felé.

Ilyen tevékenységek közé tartozik a jóslás, a numerológia, a feng shui, a mágia és még sok más. Számomra az ezotéria az önmegvalósítás és az önismeret eszköze. Ezoterikus tevékenységet folytat mindenki, aki elindul egy belső útra és megpróbálja megfejteni magát és másokat. Az ezotéria azt állítja, hogy az ember autonóm, független, ha ismeri önmagát, akkor ezt csak a saját képességei alapján teheti meg. Az ezotériát nem lehet megtanulni segítség nélkül.
 
Az ezotéria a szűk hithez kapcsolódik, mert ezt a tudományt csak akkor tudjuk megérteni és megvalósítani, ha van hitünk. Az ezotéria útja a szeretet, ha szereted önmagad, csak akkor fogadhatod el a másik embert, olyannak amilyen. Ez azt jelenti, hogy a szeretet a hit kulcsa. Ahogy itt a Földön mindent vibrációk hoznak létre és ha valaki hajlamos ezekre a rezgésekre és meg tudja nyitni őket, akkor az ezotéria egy bizonyos területén dolgozhat. A láthatatlan irányítja a láthatót.

Ezotéria VS Exotéria

Az ezotéria görög szó. Belül rejtett, más szóval titkos információt jelent. Ennek ellentéte az exotéria, amely minden vallásban elérhető, nyilvánosan tanítja és bárki tapasztalhatja. Az exotéria minden, amit minden világvallásban tanítanak és hirdetnek. Ezoterikus információk csak személyes tapasztalat árán szerezhetők be.

 
blogok
Marcsi
SZABAD
 

Marcsi fantasztikus és tapasztalt jósnő. Cigány kártyával dolgozik, minden kérdésére...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
blogok
Katalin
SZABAD
 

Katalin egy nagy tudással és tapasztalattal rendelkező jósnő. Kártyái segítségével...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Hajnal
SZABAD
 

Hajnal lélek és szellemi szinten is tud segíteni. Bármilyen kérdéssel bátrn forduljon...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Karolina
SZABAD
 

Karolina mindenre választ ad a kártyái útján. Tapasztalt jósnő, aki bármilyen...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
 

Érdekes olvasnivaló cikkek

Sorselemzés

Sorselemzés

Sorselemzés az élet útjának megtalálása. Hogyan használható a sorselemzés és a jóslás az életutad...
 
Médiumok

Médiumok

A médiumok kiválasztása az első lépés egy rejtett világ felé. Fontos megismerni a médiumok...
 
Álmok

Álmok

Az álmok többfajta típusba sorolhatók. Most elmagyarázzuk, hogy az álmok egyes típusánál mire kell...
 
Álom

Álom

Mi az álom jelentősége az életünkben? Fontos megérteni, hogyan tud az álom hozzájárulni...
 
Állatövi jegy

Állatövi jegy

Melyik állatövi jegy a leghűségesebb? Íme az összes állatövi jegy a leghűségesebbektől a legkevésbé...
 
 
 
 
06 90 900 938

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben

_