MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 901

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 901 -as telefonszámot a jóslatodért. Ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, amennyiben már kiválasztottad a jósodat, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
Itt vannak a legjobb és bevált szakértők! Hívjon most!
06 90 900 901 
750 Ft/perc
Boszorkánynak lenni

Boszorkánynak lenni

Boszorkánynak lenni annyi mint varázsigékkel dobálózni és varázsfőzeteket készíteni? Hallgasd meg a boszorkányság valóban mit jelent és hogyan tudod hasznosítani az életedben.


Ha nekem azt mondja valaki évekkel ezelőtt, hogy jósként dolgozok egyszer, kinevettem volna. De ma bátran kijelentem, hogy jól tudok jósolni. Természetesen akkor ezt nem tudtam. 

Gyerekként volt bennem valami, amit a családom nem értett. A földöntúli dolgok nálunk nem voltak téma. Ezért tartott sokáig, hogy idáig érjek. Gyerekként képes voltam bemenni és kijönni halálközeli élményekből. Akkor nem értettem, hogy ez mi és elöntött a félelem, hogy mi történik, ha túl közel kerülök. Ellenőrzni sem tudtam ezeket az állapotokat. Ahelyett, hogy beszéltem volna erről, inkább eltitkoltam. 

Tinédzserként már nem otthon éltem és több olyan dolog is történt, amit eltitkoltam, de most már nyíltan beszélek ezekről. Mivel nem tudom ellenőrizni, hogy ki vagy mikor jut át, sokszor megérzem az elhunytakat. Ez lehet egy kéz a vállamon, egy ujj megkopogtatja a hátamat, vagy hírtelen iszonyúan fázom. Ezzel egyidőben féktelenül remegek és érzem, hogy az a lélek mit érez vagy érzett. 

Teljesen természetesnek éreztem, hogy egy temetkezési vállalatnál dolgozzak. A halottakkal való munka szüntette meg a félelmeimet és kinyitott ajtókat. Az élet minden szakaszával dolgozom – újszülöttektől idős emberekig – és ez hozta meg azt a fordulatot, hogy újra “érzek”. És elkezdtem “látni” is bizonyos elhunytakat. Néhány hónappal ezelőtt hírtelen hangokat is hallottam és láttam, amint elhunytak más format öltenek. Ekkor meglepődtem, megkönnyebbültem és örültem. Ma merem az életet másképp látni. Merek változtatni és merem meglátni az élők és az elhunytak közötti kapcsolatot.

Úgy dolgozom, hogy koncentrálok az élő emberre itt és most, “olvasom”, érzem és tanácsot adok. Az elsődleges eszközöm a tarot kártya. Ezen keresztül érzek rá az illetőre. Minél precízebb a feltett kérdés, annal pontosabban tudok válaszolni. Leginkább az érzelmekre specializálódtam. Ritka esetekben állatokkal is tudok kapcsolatot teremteni. Médiumként teljesen ellenőrzésem alatt tudom tartani a “túlvilággal” való kapcsolatomat. A legfontosabb tudni való, hogy jósok, látók, médiumok különbözőképpen dolgoznak. Mások a képességeik, specialitásuk és más más eszközöket használnak. Az eszközök lehetnek tarot kártya, kövek, látomások, hallomások.

Én nem egy tipikus “boszorkány” vagyok mert kombinálom a médiumi képességeimet a színházi munkámmal. Ez a kombináció abban segít, hogy állandóan fejlődjek, képezzem magam. A kiindulópontom az a hely, ahol vagyok és ezen kívül egy gyönyörű világ vesz körül, amit nagyon becsülök és óvok, hogy az élők és holtak közötti kapcsolat ne sérüljön. Az egyensúly a két világ között nem csak szükséges, hanem életbevágóan fontos. Nem csak nekem, hanem a többi embertársam számára is, akik hasonlóképpen éreznek az élet és az emberiség iránt: bizalommal, vidámsággal és szeretettel. 

Szerző: E. Magyar

 

Ismerje mega(z) Boszorkánynak lenni világát jobban! Hívjon minket:

CsillaCsilla
Elérhető
Csillamellék 205Cigánykártya jóslás, Tarot jóslás, Telefonos jóslás,...
 
Csilla egy fantasztikus spirituális segítő és Tarot kártya olvasó.
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
BarbaraBarbara
Elérhető
Barbaramellék 210Telefonos jóslás, Sorselemzés, Kártyajóslás, Jóslás,...
 

Barbara energiák irányításával, cigánykártyájával és ingája segítségével őszinte...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
KaticaKatica
Elérhető
Katicamellék 253Tisztánlátó, Tisztánhalló, Cigánykártya jóslás,...
 

Katica egy varázslatos tisztánlátó és tisztánhalló, bármilyen problémán tud segíteni...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
AnnaAnna
Elérhető
Annamellék 277Tisztánlátó, Tisztánlátás, Telefonos jóslás,...
 
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

Szerelmi Tarot Jóslás

5321 megtekintés

A legjobb eredmény eléréséhez a Szerelmi Tarot jóslásnál nagyon erősen kell összpontosítanunk. A legfontosabb, hogy csukd be a szemed, csitítsd le magad, lélegezz mélyeket pár percig, amíg teljesen laza nyugalmi állapotba kerül a tested, hogy elmédet zavartalanul ráirányíthasd a válaszra váró kérdésedre.

 

Mindennek megvan a helye és az ideje!

4117 megtekintés

Az életem nem mindig volt könnyű. Régen nagyon negatív voltam, tele utálattal, megvetéssel, bánattal és vádaskodással.

 

Hogyan kezdődött a jós életutam

4381 megtekintés

Fantasztikus történetem: hogyan tanultam meg bízni jövendölési képességeimben és ezáltal másoknak segíteni.

 

Mi egy látó?

4453 megtekintés

A jóslásnak sok aspektusa a látói képességet is magába foglalja, de ez egy titokzatos tálentum. Olvasd el, hogy tudod magadban felébreszteni a látót.

 
 
 

750 Ft/perc. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD 06 1 998 9352

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 901750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom