MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Boszorkánynak lenni

Boszorkánynak lenni

A boszorkány annyi mint varázsigékkel dobálózni és varázsfőzeteket készíteni? Hallgasd meg a boszorkány valóban mit jelent és hogyan tudod hasznosítani tudását az életedben.


Ha nekem azt mondja valaki évekkel ezelőtt, hogy jósként azaz boszorkány dolgozok egyszer, kinevettem volna. De ma bátran kijelentem, hogy jól tudok jósolni. Természetesen akkor ezt nem tudtam. 

Gyerekként volt bennem valami, amit a családom nem értett. A földöntúli dolgok nálunk nem voltak téma. Ezért tartott sokáig, hogy idáig érjek. Gyerekként képes voltam bemenni és kijönni halálközeli élményekből. Akkor nem értettem, hogy ez mi és elöntött a félelem, hogy mi történik, ha túl közel kerülök. Ellenőrizni sem tudtam ezeket az állapotokat. Ahelyett, hogy beszéltem volna erről, inkább eltitkoltam. 

Tinédzserként már nem otthon éltem és több olyan dolog is történt, amit eltitkoltam, de most már nyíltan beszélek ezekről. Mivel nem tudom ellenőrizni, hogy ki vagy mikor jut át, sokszor megérzem az elhunytakat. Ez lehet egy kéz a vállamon, egy ujj megkopogtatja a hátamat, vagy hírtelen iszonyúan fázom. Ezzel egyidőben féktelenül remegek és érzem, hogy az a lélek mit érez vagy érzett. 

Teljesen természetesnek éreztem, hogy egy temetkezési vállalatnál dolgozzak. A halottakkal való munka szüntette meg a félelmeimet és kinyitotta az ajtókat. Az élet minden szakaszával dolgozom – újszülöttektől idős emberekig – és ez hozta meg azt a fordulatot, hogy újra “érzek”. És elkezdtem “látni” is bizonyos elhunytakat. Néhány hónappal ezelőtt hirtelen hangokat is hallottam és láttam, amint elhunytak más formát öltenek. Ekkor meglepődtem, megkönnyebbültem és örültem. Ma merem az életet másképp látni. Merek változtatni és merem meglátni az élők és az elhunytak közötti kapcsolatot. Elfogadtam, hogy boszorkány vagyok.

Úgy dolgozom, hogy koncentrálok az élő emberre itt és most, “olvasom”, érzem és tanácsot adok. Az elsődleges eszközöm a tarot kártya. Ezen keresztül érzek rá az illetőre. Minél precízebb a feltett kérdés, annál pontosabban tudok válaszolni. Leginkább az érzelmekre specializálódtam. Ritka esetekben állatokkal is tudok kapcsolatot teremteni. Médiumként teljesen ellenőrzésem alatt tudom tartani a “túlvilággal” való kapcsolatomat. A legfontosabb tudni való, hogy jósok, látók, médiumok különbözőképpen dolgoznak. Mások a képességeik, specialitásuk és más más eszközöket használnak. Az eszközök lehetnek tarot kártya, kövek, látomások, hallomások.

Én nem egy tipikus “boszorkány” vagyok mert kombinálom a médiumi képességeimet a színházi munkámmal. Ez a kombináció abban segít, hogy állandóan fejlődjek, képezzem magam. A kiindulópontom az a hely, ahol vagyok és ezen kívül egy gyönyörű világ vesz körül, amit nagyon becsülök és óvok, hogy az élők és holtak közötti kapcsolat ne sérüljön. Az egyensúly a két világ között nem csak szükséges, hanem életbevágóan fontos. Nem csak nekem, hanem a többi embertársam számára is, akik hasonlóképpen éreznek az élet és az emberiség iránt: bizalommal, vidámsággal és szeretettel. Ha egy boszorkány kerül Ön mellé az élete során, örüljön neki mert nagyon sok mindenben a segítségére lehet.

Szerző: E. Magyar

 

Ismerje meg a(z) Boszorkánynak lenni világát jobban! Hívjon minket:

Blogger
ÁgnesÁgnes
Elérhető
Ágnesmellék 200Cigánykártya jóslás, Jós, Jósda, Jóslás,...
 

Ágnes kártyái utat mutatnak a mindennapokban.

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
AnnamáriaAnnamária
Elérhető
Annamáriamellék 273Tisztánlátó, Tisztánlátás, Tisztánhalló, Telefonos...
 

Léna egy csodálatos gyógyító, aki kapcsolatban van a földön...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
CsillaCsilla
Elérhető
Csillamellék 205Cigánykártya jóslás, Tarot jóslás, Telefonos jóslás,...
 
Csilla egy fantasztikus spirituális segítő és Tarot kártya olvasó.
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
DianaDiana
Elérhető
Dianamellék 32Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós,...
 

Diana a képességeit ajánlja hívóinak, hogy segítsen az élet minden...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

Szerelmi Tarot Jóslás

187417 megtekintés

A Szerelmi Tarot jóslás erős összpontosítást igényel. A Szerelmi Tarot jóslás zavartalan összpontosítás ráirányít a válaszra váró kérdésedre.

 

Tisztánlátás

128925 megtekintés

Az életem nem mindig volt könnyű, de a tisztánlátás segített nekem. A tisztánlátás mindig teljes választ ad Önnek a kérdésére.

 

Hogyan kezdődött a jós életutam

41751 megtekintés

Fantasztikus jós történetem: hogyan tanultam meg bízni jós képességeimben és ezáltal másoknak segíteni.

 

Karma

44 megtekintés

A karma alapja a kegyelem és a szeretet. A karma mind a cselekvést, mind az ok és okozat törvényét jelenti

 

Ezotéria

33 megtekintés

Mi az ezotéria? Az ezotéria egy olyan kollektív fogalom, amely magában foglal minden olyan tevékenységet, amely utat nyit a szellemi világ megismerése felé. Az ezotéria útja a szeretet.

 

Jósok, látók

48 megtekintés

A jósok, látók azok a személyek, akik profi módon jóslásokat vezetnek. A jósok, látók elárulják jövőjét a munkahelyen és az életben.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom