MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Boszorkánynak lenni

Boszorkánynak lenni

A boszorkány annyi mint varázsigékkel dobálózni és varázsfőzeteket készíteni? Hallgasd meg a boszorkány valóban mit jelent és hogyan tudod hasznosítani tudását az életedben.


Ha nekem azt mondja valaki évekkel ezelőtt, hogy jósként azaz boszorkány dolgozok egyszer, kinevettem volna. De ma bátran kijelentem, hogy jól tudok jósolni. Természetesen akkor ezt nem tudtam. 

Gyerekként volt bennem valami, amit a családom nem értett. A földöntúli dolgok nálunk nem voltak téma. Ezért tartott sokáig, hogy idáig érjek. Gyerekként képes voltam bemenni és kijönni halálközeli élményekből. Akkor nem értettem, hogy ez mi és elöntött a félelem, hogy mi történik, ha túl közel kerülök. Ellenőrizni sem tudtam ezeket az állapotokat. Ahelyett, hogy beszéltem volna erről, inkább eltitkoltam. 

Tinédzserként már nem otthon éltem és több olyan dolog is történt, amit eltitkoltam, de most már nyíltan beszélek ezekről. Mivel nem tudom ellenőrizni, hogy ki vagy mikor jut át, sokszor megérzem az elhunytakat. Ez lehet egy kéz a vállamon, egy ujj megkopogtatja a hátamat, vagy hírtelen iszonyúan fázom. Ezzel egyidőben féktelenül remegek és érzem, hogy az a lélek mit érez vagy érzett. 

Teljesen természetesnek éreztem, hogy egy temetkezési vállalatnál dolgozzak. A halottakkal való munka szüntette meg a félelmeimet és kinyitotta az ajtókat. Az élet minden szakaszával dolgozom – újszülöttektől idős emberekig – és ez hozta meg azt a fordulatot, hogy újra “érzek”. És elkezdtem “látni” is bizonyos elhunytakat. Néhány hónappal ezelőtt hirtelen hangokat is hallottam és láttam, amint elhunytak más formát öltenek. Ekkor meglepődtem, megkönnyebbültem és örültem. Ma merem az életet másképp látni. Merek változtatni és merem meglátni az élők és az elhunytak közötti kapcsolatot. Elfogadtam, hogy boszorkány vagyok.

Úgy dolgozom, hogy koncentrálok az élő emberre itt és most, “olvasom”, érzem és tanácsot adok. Az elsődleges eszközöm a tarot kártya. Ezen keresztül érzek rá az illetőre. Minél precízebb a feltett kérdés, annál pontosabban tudok válaszolni. Leginkább az érzelmekre specializálódtam. Ritka esetekben állatokkal is tudok kapcsolatot teremteni. Médiumként teljesen ellenőrzésem alatt tudom tartani a “túlvilággal” való kapcsolatomat. A legfontosabb tudni való, hogy jósok, látók, médiumok különbözőképpen dolgoznak. Mások a képességeik, specialitásuk és más más eszközöket használnak. Az eszközök lehetnek tarot kártya, kövek, látomások, hallomások.

Én nem egy tipikus “boszorkány” vagyok mert kombinálom a médiumi képességeimet a színházi munkámmal. Ez a kombináció abban segít, hogy állandóan fejlődjek, képezzem magam. A kiindulópontom az a hely, ahol vagyok és ezen kívül egy gyönyörű világ vesz körül, amit nagyon becsülök és óvok, hogy az élők és holtak közötti kapcsolat ne sérüljön. Az egyensúly a két világ között nem csak szükséges, hanem életbevágóan fontos. Nem csak nekem, hanem a többi embertársam számára is, akik hasonlóképpen éreznek az élet és az emberiség iránt: bizalommal, vidámsággal és szeretettel. Ha egy boszorkány kerül Ön mellé az élete során, örüljön neki mert nagyon sok mindenben a segítségére lehet.

Szerző: E. Magyar

 

Ismerje meg a(z) Boszorkánynak lenni világát jobban! Hívjon minket:

Blogger
ÁgnesÁgnes
Elérhető
Ágnesmellék 200Cigánykártya jóslás, Jós, Jósda, Jóslás,...
 

Ágnes kártyái utat mutatnak a mindennapokban.

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
MartinaMartina
Elérhető
Martinamellék 255Sorselemzés, Cigánykártya jóslás, Magyar kártya...
 

Üdvözlöm Martina vagyok, az ön személyes lelki...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
AncsaAncsa
Elérhető
Ancsamellék 545Tisztánlátó, Tisztánlátás, Telefonos jóslás, Tarot...
 

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó.

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
GyöngyGyöngy
Elérhető
Gyöngymellék 250Cigánykártya jóslás, Telefonos jóslás, Jós, Jósda,...
 

Az Ön kérdésétől függ, hogy Gyöngy milyen típusú kártyával fog pontosabban...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

Hogyan kezdődött a jós életutam

38023 megtekintés

Fantasztikus jós történetem: hogyan tanultam meg bízni jós képességeimben és ezáltal másoknak segíteni.

 

Szerelmi Tarot Jóslás

8709 megtekintés

A Szerelmi Tarot jóslás erős összpontosítást igényel. A Szerelmi Tarot jóslás zavartalan összpontosítás ráirányít a válaszra váró kérdésedre.

 

Telefonos jóslás

7093 megtekintés

A telefonos jóslás szintén alkalmas egy konkrét kérdés feltevésére. A telefonos jóslás alkalmas még súlyosabb témák megoldására.

 

Kártyajóslás

4846 megtekintés

A kártyajóslás a legnépszerűbb jóslási forma. A kártyajóslás segíthet abban, hogy döntéseket hozzunk, amikor nehezebben igazodunk el az élet útvesztőiben.

 

Online jóslás

2099 megtekintés

Az online jóslás és arról a kétségről szól, hogy ez a fajta jóslás valóban működik és a következtetés az, hogy az online jóslás megbízhatóbb, mint egy szemtől szembeni jóslás.

 

Tarot

9952 megtekintés

Az élet egy utazás a születés és a halál között. Mindannyian átéljük minden szakaszát, ki így, ki úgy. A tarot ebben az utazásban segít eligazodni. A tarot kártya a vándor vagy akár nevezhetjük úgy is a hős utazása a saját életén keresztül. A tarot kiválóan alkalmas sorselemzésre, a tarot megmutatja mi az élet feladatod, amivel leszülettél, és ha jól olvasod a tarot, akkor az előző életed viszontagságait is megismerheted.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom