MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 901

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 901 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
új ügyfél 10 perc ingyenes
Angyalkártya

Angyalkártya

Az angyalkártya segítségével kapcsolatba léphetünk, üzenetet, útmutatást kaphatunk őrangyalunktól, az arkangyaloktól, a gondviselés angyalaitól.


Az angyalkártya arra törekszik, hogy a kártya örömet és segítséget nyújtson annak, aki az angyalokkal ismerkedik a kártyák segítségével és annak is, aki jóskártyaként szeretné ezeket a kártyákat használni.

Jó példal erre a Doreen Virtue által készített kártyacsalád. Minden lap egy-egy csodálatos festményt mutat, amin érdemes elmeditálni. Ez is egy technika az angyalkártya használatához, de aki rászánja az időt, az megtanulhatja a kártyák használatát professzionális szinten.

Az angyalkártya segítségével közelebb jutunk egy-egy helyzet angyalához. Lehetőségünk nyílik az angyalok megismerésére, és ezáltal a mi angyali énünk egy-egy részét tárják fel előttünk, hiszen a csodálatos világuk bennünk is visszatükröződik. Segít bennünket akkor is, amikor úgy érezzük, hogy egyedül nem tudunk megbirkózni egy adott feladattal.

Az őrangyalok különféle üzenetekkel segítenek, hogy meggyógyíthasd, rendbe tehesd életed bármely területét és másoknak is segíteni tudj. Válaszokat és útmutatást kaphatsz szerelmi életeddel, karriereddel, egészségeddel és bármilyen kérdéseddel kapcsolatban.

Az őrangyalok mindig melletted vannak, még akkor is, ha nem érzékeled jelenlétüket. Az angyalok életed minden területén szeretnének segíteni, ám miután szabad akarattal rendelkezel, csak akkor segíthetnek, ha megkéred rá őket. 

Az arkangyalok létező, nagy hatalmú lények. Ők felügyelik az őrangyalokat, üzeneteket közvetítenek a Teremtőtől és az életünk minden területén támogatnak bennünket. Az arkangyalok oltalmaznak és irányítanak, békét teremtenek az emberben. Őket nem köti a tér és az idő, ezért egyszerre mindenkinek tudnak segíteni, aki hozzájuk fordul. Gondoljunk a kiválasztott arkangyal nevére, ez elegendő a megidézéséhez.

Az angyalkártya segítségével megismerhetjük az angyalok szerepét, és meghitt viszonyba kerülhetünk velük.
Minden kihúzott kártya lapnak jelentősége van. Meglehet, hogy először nem érted meg az összefüggéseket, de légy nyitott és figyelj oda a megérzéseidre, a gondolataidra.

 

Ismerje meg a(z) Angyalkártya világát jobban! Hívjon minket:

AuréliaAuréliaÚj!
Elérhető
Új! Auréliamellék 30Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós,...
 

Aurélia több évtizedes tudásával segít utat mutatni napjaink...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
DianaDianaÚj!
Elérhető
Új! Dianamellék 32Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós,...
 

Diana a képességeit ajánlja hívóinak, hogy segítsen az élet minden...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
ZsuzsannaZsuzsanna
Elérhető
Zsuzsannamellék 204Tisztánhalló, Telefonos jóslás, Tisztánlátás,...
 

Zsuzsanna egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó,...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
CsillaCsilla
Elérhető
Csillamellék 205Cigánykártya jóslás, Tarot jóslás, Telefonos jóslás,...
 
Csilla egy fantasztikus spirituális segítő és Tarot kártya olvasó.
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 901750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom