Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352/help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]
Álom

Álom

Mi az álom jelentősége az életünkben? Fontos megérteni, hogyan tud az álom hozzájárulni személyiségfejlődésünkhöz

Mi az álom? Miért álmodom éjszaka?

Mindannyian beszélünk az álmainkról, gondolunk rájuk, amikor intenzívek, néha az új napra vonatkozó érzelmeink az éjszakai álmokon alapulnak. De elgondolkodtál már azon, hogy miért van álom, miért álmodsz? Gondolkoztál már azon, hogy az álmaidnak van-e valamilyen funkciójuk az életedben?

Nem véletlenül van álom és álmodunk. És, ha emlékszel az álmaidra, akkor szerencsés vagy. Mert ha megtanulod elsajátítani a tudattalan álmaidat, akkor megtanulhatod belőlük az ébrenléti életed kulcsfontosságú elemeit, vagy ami még jobb, többet tudhatsz meg magadról.

Mi történik, amikor álmodom?

Gyakran mondják, hogy a pihentető éjszakához REM alvásra van szükség. Ez igaz.
Amit a valóságodnak tekintesz, az az ébrenléti életed, mert gyakran az elménk irányít minket. De nem ez a helyzet a lélek esetében, amely számára a földi élet csak egy tapasztalat a sok közül.

Álom és valóság

Gondolj úgy az életre, mint egy sakkjátszmára. Játszd a saját játékodat, a saját stratégiáddal, hogy nyerj. Aztán amikor a játéknak vége, visszatérsz a mindennapi életedhez. És ha a játék hosszú, akkor szüneteket tartasz, hogy megigyál egy kávét, hogy szusszanj egyet, vagy hogy eleget tegyél kötelezettségeidnek, például egy kisgyermek gondozásának.

Ugyanez igaz a lelkedre is. A lelked játszótere sokkal nagyobb, mint ahogyan azt elképzeled. A földi küldetésén kívül máshol is vannak küldetései, amelyeket akkor tud végrehajtani, amikor járműve, azaz a te tested nyugalomban van. A léleknek ki kell lépnie a testedből, hogy lélegezni tudjon, ezért van az a nehéz érzés a nap végén, ami az ágyba hajtja az embert.

Ahogy elalszol, a rezgéseid csökkennek, ami lehetővé teszi, hogy jobban kapcsolódj az isteni energiához. A test elalszik, és a lélek elkezd szabadulni, fokozatosan elhagyva a testet. Körülbelül egy óra mélyalvás szükséges ahhoz, hogy a lélek teljesen elhagyja a testet, lehetővé téve számára, hogy térben és időben utazhasson, amit REM alvásnak nevezünk. Ha görcsöket érzel, akkor nem vagy eléggé ellazult, és a lélek hirtelen visszatér a testbe, miközben megpróbál távozni. Amikor asztrális utazása véget ér, visszatér a testébe, és felébred.

Ha az elméd elengedte magát, akkor meglesz az az öröm, hogy képes leszel emlékezni az útjára, és megfejteni az álmaidat, ami lehetővé teszi, hogy értékes információkat szerezz magadról vagy az életedről, vagy válaszokat kapj a kérdéseidre, ráadásul úgy ébredsz, mint egy tollpihe. Az álom ugyanolyan fontos mint az éber állapotú gondolkodás. Ami még ennél is fontosabb az az álom szimbolikája, ezt egy következő cikkünkben vesszük górcső alá.

 
Gabriella
SZABAD
 

Gabriella egy csodálatos boszi. Cigánykártyával dolgozik, szellemekkel beszél, pozitív...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Katica
SZABAD
 

Katica egy varázslatos tisztánlátó és tisztánhalló, bármilyen problémán tud segíteni...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Martina
SZABAD
 

Üdvözlöm Martina vagyok, az ön személyes lelki...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Karolina
SZABAD
 

Karolina mindenre választ ad a kártyái útján. Tapasztalt jósnő, aki bármilyen...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
 

Érdekes olvasnivaló cikkek

Sorselemzés

Sorselemzés

Sorselemzés az élet útjának megtalálása. Hogyan használható a sorselemzés és a jóslás az életutad...
 
Médiumok

Médiumok

A médiumok kiválasztása az első lépés egy rejtett világ felé. Fontos megismerni a médiumok...
 
Álmok

Álmok

Az álmok többfajta típusba sorolhatók. Most elmagyarázzuk, hogy az álmok egyes típusánál mire kell...
 
Állatövi jegy

Állatövi jegy

Melyik állatövi jegy a leghűségesebb? Íme az összes állatövi jegy a leghűségesebbektől a legkevésbé...
 
Speciális dátum

Speciális dátum

Tudta, miért olyan különleges 22/02/2022-es speciális dátum? 22/02/2022-es speciális dátum szétrobban az...
 
 
 
 
06 90 900 938

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben

_