Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352/help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]
Álmok

Álmok

Az álmok többfajta típusba sorolhatók. Most elmagyarázzuk, hogy az álmok egyes típusánál mire kell figyelni

Világos álmodás

A világos álmodáshoz gyakorlásra van szükség, de teljes tudatosságra is. Az álmokat akkor nevezzük világosnak, ha az álmodó tudatában van annak, hogy álmodik. Ezért az álmok elsajátításával az álmok során konkrét kérdésekre kaphatunk választ. Amikor elalszol, ne felejtsd el kérni, hogy emlékezz az álmaidra, amikor felébredsz.

A világos álom nem feltétlenül lesz nagyon rendezett, mivel az álom környezete mindig azt a lelkiállapotot jelképezi, amelyben vagy, amikor lefekszel. Ha tehát a kétségek időszakában vagy, és megvilágosodást kérsz, ne lepődj meg, ha egy strukturálatlan álmot látsz. Ebben az esetben az álmot az elejétő a végéigkell megfejtened.

Előrejelző álmok

Bárki, akár természetes úton, akár "edzés” után, álmodhat előérzeteket. Ez a legnépszerűbb álomkategória, amelyet oniromanciának neveznek. Az álmodónak az a benyomása, hogy ébren van, akárcsak a világos álmodásban. A különbség az, hogy ezúttal nem csak információt kapsz, hanem a lelked megmutatja neked a jövődet. Ezek az információk annál értékesebbek, és vagy megnyugtatnak a jövődet illetően, vagy figyelmeztetnek egy ijesztő időszakra, hogy felkészülj rá.

Az álomszerű megnyilvánulások gyakran az első ajándék, amit egy médium kap, így ha gyakran tapasztalod őket, az azért van, mert a tisztánlátás felé fejlődsz, valamint ha már van déjà vu érzésed. Nem jártál még olyan helyen, amit nem ismersz, de a déjà vu érzéssel könnyen el tudtál igazodni? Ha ez nem kapcsolódik valamelyik előző életedhez, akkor minden bizonnyal egy előérzetet keltő álom miatt van. Általában könnyen emlékszünk ezekre az álmokra, amikor felébredünk.

Éjszakai találkozások

Ez az információ sokaknak segít vagy örömet okoz. Álmodtál már valaha elhunyt személyről? Mindannyian álmodunk elhunytjainkról, a szeretet és a megkönnyebbülés érzésével, amikor felébredünk. Tudni kell, hogy elhunyt szeretteinkről álmodni nem veszélytelen. Amikor meghalunk, a test szétesik, de a lélek tovább utazik. Gyakran meglátogatnak minket, de életmódunk, elektromos készülékeink, figyelmünket monopolizáló szüntelen gondolataink, vagy akár esetleges szkepticizmusunk miatt nem feltétlenül vagyunk fogékonyak.

Amikor tehát az elhunyt érzékeli, hogy lehetetlen kommunikálnia veled, akkor a tudattalan pillanatodat fogja felhasználni arra, hogy találkozzon veled. Igen, jól olvastad. Amikor álmodban találkozol az elhunyttal, akkor valóban úgy találkozol vele, mint egy szeánszon. Ebben az esetben figyelni kell az álom hangulatára és környezetére. Ez fogja képviselni azt a környezetet, amelyet az elhunyt teremtett magának, és elemezni fog mindent, amire figyelmet fordítasz.

Mert bár az elhunyt meglátogat benneteket, ha nem is a szavai által, de ezekből a részletekből megtudhatjátok, hogy mit akar majd mondani nektek az elhunyt. Az elhunytakkal való találkozás mellett néha olyan emberekkel is találkozunk álmunkban, akik még a földön vannak. A beállítás nem a tiéd vagy az övék lesz, hanem az adott személlyel való kapcsolatodról szóló üzeneteket fog tükrözni.

Légy azonban óvatos. Ha azt álmodod, hogy a párod megcsal téged, az nem jelenti azt, hogy valóban megcsal. De azon gondolkozz el, hogy becsapod-e magad? De ha az álom világos, akkor képes leszel kommunikálni azoknak az embereknek a lelkével, akik valóban ott vannak, és fontos információkat kapsz tőlük. Gyakori, hogy két ember, aki nem találja a közös hangot, vagy nem tud kommunikálni, álmában találkozik, hogy elmondhassa, ami a szívét nyomja, ezért figyeljetek oda.

Az információváltogató álmok

Ezek az információváltogató álmok általában nem kellemesek. Gyakran nagyon összefüggéstelenek, gyakran érthetetlenek, és gyakran emlékeztetnek minket az elmúlt napokra, amikor felébredünk. Hogy ezt jobban megértsük, mindannyiunknak volt már rémálma, miután megnéztünk egy horrorfilmet. Az elménk egy varázslatos szerver, amely egy nap töredéke alatt több ezer információt tárol.

De legyünk őszinték, tényleg szükséged van az összes információra, amit egy nap alatt felveszel? Mit kezdenél a jövőben azzal az emlékkel, hogy a munkahelyeden keserű volt a kávé, vagy hogy a kollégád rosszkedvűen kelt fel reggel, mert belelépett a kutyája piszkába? Vagy mit tanulsz abból, hogy láttál egy filmet, amelyben egy álarcos gyilkos üldöz egy amerikai lányt az erdőben, hogy megölje?

Meg kell tanulnod, hogyan kell megölni valakit? Az agyunk egy nap alatt rengeteg információt tárol. De az összes információnak csak egyharmadára lesz szükség. Tehát éjszaka ez rendeződik. Hála az égnek, mert a zűrzavaros elme nemcsak hogy működésképtelen, de ingerlékenységet is okoz, ami miatt lemaradsz az élet jó dolgairól.

Éjszakai utazások

Ahogy korábban említettük, lelkünk éjszaka az idő és a tér között utazik. Nyilvánvaló, hogy ha egy kis farmon látod magad, amint a vödröddel a kedves kis kútra mész vízért, miközben a férjed répát szed a kedves kis kertedben, a kis faházikód előtt, akkor ez nem lehet a jövőd. A lélek néha utazik az előző életeidben. Ez soha nem triviális, mivel megmutatja neked a múltbeli életedet, hogy szembesülj azokkal a múltbeli sebekkel, amelyek a jelenlegi helyzetedet létrehozták.
 
Ha erre odafigyelsz, és a lelked által mutatott blokkoláson dolgozol, az lehetővé teszi, hogy megváltoztasd az életed és előre haladj. De utazhatsz az űrben is, a párhuzamos világokba, ahol a másik éned sokat taníthat neked ott, ahol sikerrel járt volna, vagy kudarcot vallott volna, vagy megnyugtathat egy döntéseddel vagy egy életedben kiszabott próbatétellel kapcsolatban.

Álomhírnökök

Az üzenetküldő álmok a leggyakoribbak, és korunk népszerűségét a tenyérjóslással együtt kísérik. Nem feltétlenül tudsz róluk, de álmaid kétharmadát ezek teszik ki. Kérdéseket hagynak bennünk, amikor felébredünk. De mit jelent ez az álom a körülöttem keringő kígyóról? Mit jelent az a macskás álom, ami egy ideje kísérti az éjszakáimat? Tényleg autóbalesetet fogok szenvedni? Miért álmodom a terhességről, amikor klimaxban vagyok? Tényleg megcsal a férjem?

Mit jelent az, ha arról álmodom, hogy elveszítem a fogaimat? Vagy sírva ébredsz, amikor látod, hogy a gyermeked meghal egy szülésről szóló álomban. Szerencsés vagyok, hogy felébredtem az esés közben, mielőtt a földre zuhantam volna. Égett a házam, vajon ez a tűzzel kapcsolatos álom előérzet volt?

Az álomvilág összetett és ahhoz, hogy megfejtsd az üzeneteit, mindent figyelembe kell venned, amire emlékszel. Ha azt álmodod, hogy a partnered megcsal téged, ami nagyon gyakori, kérdezd meg magadtól inkább, hogy az elméd hogyan csalja meg a lelkedet, mit próbál neked üzenni a belső éned?

Hogyan fejtsem meg az álmaimat és hogyan emlékezzek rájuk

A valóságban semmi sem könnyebb, mint megfejteni az álmokat. Amint felébredsz, vagy amint az álom emlékei újra felbukkannak, mert néha csak napközben emlékszünk rájuk, írd le a legapróbb részleteket, amelyekre emlékszel. Az emberek, akikkel találkoztál, az elhangzottak, a környezet (például egy erdő), a hajad hossza, az elhaladó állatok, a színek (a hosszú göndör szőke hajnak nem ugyanaz a jelentése, mint a rövid, egyenes barna hajnak). Ne feledkezz meg semmilyen részletről.

Ezután nézd meg az egyes elemek jelentését. Ha már mindent leírtál, rakd össze úgy, hogy legyen értelme. Ha pedig további információra van szüksége, fordulj médiumhoz, hogy kiegészítse értelmezését. Ahhoz, hogy a legjobb esélyed legyen az emlékezésre, vezess álomnaplót. Amellett, hogy fejlesztheted álmodási képességeidet, nyomon követheted jóslataid megvalósulását.

 
Xénia
SZABAD
 

Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Gabriella
SZABAD
 

Gabriella egy csodálatos boszi. Cigánykártyával dolgozik, szellemekkel beszél, pozitív...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Katica
SZABAD
 

Katica egy varázslatos tisztánlátó és tisztánhalló, bármilyen problémán tud segíteni...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Martina
SZABAD
 

Üdvözlöm Martina vagyok, az ön személyes lelki...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
 

Érdekes olvasnivaló cikkek

Sorselemzés

Sorselemzés

Sorselemzés az élet útjának megtalálása. Hogyan használható a sorselemzés és a jóslás az életutad...
 
Médiumok

Médiumok

A médiumok kiválasztása az első lépés egy rejtett világ felé. Fontos megismerni a médiumok...
 
Álom

Álom

Mi az álom jelentősége az életünkben? Fontos megérteni, hogyan tud az álom hozzájárulni...
 
Állatövi jegy

Állatövi jegy

Melyik állatövi jegy a leghűségesebb? Íme az összes állatövi jegy a leghűségesebbektől a legkevésbé...
 
Speciális dátum

Speciális dátum

Tudta, miért olyan különleges 22/02/2022-es speciális dátum? 22/02/2022-es speciális dátum szétrobban az...
 
 
 
 
06 90 900 938

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben

_