MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
A Nyilas, a Bak, a Vízöntő és a Halak éves horoszkópja

A Nyilas, a Bak, a Vízöntő és a Halak éves horoszkópja

A cikkben megismerheti a Nyilas, a Bak, a Vízöntő és a Halak éves horoszkópját. Az éves horoszkóp áttekintést ad, hogy mi várható a jegyek életében

Nyilas éves horoszkóp 2022-re (november 22. - december 21.)
A Nyilas jegyében születettek változást élhetnek át a családban. A család bővülhet, vagy javulhatnak az életkörülmények. Érdemes megfontolni az ingatlant, azaz a költözést, az építkezést vagy az átépítést. Időközben újra felbukkanhat egy korábbi munkahely vagy karrierlehetőség. Úgy tűnik, van még ebben potenciál. A Nyilasnak ezt komolyan kell vennie. Ha nem tud dönteni, vagy nem biztos abban, hogy jó ötlete van, kérje ki vezető kollégája vagy volt főnöke tanácsát. Az idősebbek több tapasztalattal rendelkeznek, és elég nyugodtak ahhoz, hogy a teljes képet lássák, ne csak annak egy részét, mert a bölcs döntés meghozatalához meg kell értenie az egész folyamatot.

Két terület veszélyes a Nyilas számára az év elején: a pénz és a közlekedés. A legjobb, ha nem költ, korlátozza kiadásait és még spórol is. És ha a utazásról, közlekedésről van szó, legyen óvatos. Rohanjanak tönkre az erőszakos, sietős közlekedők. A Nyilasnak nem ezt kellene tennie.

A kora tavasz drága lehet a gyerekek számára. Gondolja át, mi működik és mi nem. Ha úgy dönt, hogy nem, tegye ezt következetesen. Ha még nincs gyermeke és szeretne, hajrá. Végre utódja lehet a trónnak. Nem kizárt, hogy nem lesz egyedül. Ha nem tervez gyermeket, tegye meg a szükséges lépéseket a megelőzés érdekében. Ne hozzon nehéz döntést később.

Ezen a nyáron a Nyilasoknak olyan lehetőségük lesz, amelyet nem hagyhatnak ki. Legyen szó külföldi utazásról, munkáról vagy tanulásról, mindenképpen menjen el. Az egyetlen dolog, ami késleltetheti őket, az a gyermek születése. Ebben az esetben most ne utasítsa el. Kérjen segítséget a családtól. Ez a helyzet közösen megoldható.

Ősszel a Nyilasnak rá kell jönnie, hogy befektetés nélkül lehetetlen meggazdagodni. A befektetés nem csak pénz lehet, hanem idő, kitartás és elszántság is, de valami nagyért adni is kell valamit.
A születésnapok környékén a családi problémák sok időt és energiát igényelhetnek. Ne idegeskedjen. Beszéljen minél többet, hogy megtudja, ki mit akar. Az idő eldönti, mit lehet tenni azért, hogy mindenki boldog legyen. Jelenleg ne foglalkozzon ingatlanügyekkel. Ha remek lehetőség adódik, vonjon be szakembert. Ügyeljen arra, hogy egy objektív ember véleménye legyen.

2022 végén anyagilag erősebben és gazdag tapasztalattal búcsúzhat. Minden oka meglesz az ünneplésre.


Bak éves horoszkóp 2022-re (december 22-január 20)
2022-ben a Bakok sikerre számíthatnak, ha hajlandóak tanulni. Most minden eddiginél jobban be kellene iratkozniuk a tanfolyamra, de elkezdhetik vagy folytathatják a nyelvtanulást. Biztosan lesz erre lehetőség bőven. Ha nem véletlenül használják őket, autodidakta módon tanulhatnak. Olvasson minél többet, járjon előadásokra. A lényeg az agy edzése. A szakmájában is új kihívások elé nézhet és otthonában is változás következhet be: lehet, hogy költöztetni vagy újjá kell építeni valamit. Készítsen tervet, hogyan és milyen költségekkel jár és kezdje el.

Az év elején a Bakok anyagi csalódással szembesülhetnek. Fontos, hogy ne idegeskedjen, mert nem fog gyorsabban megoldódni. Szánjon időt a gondolkodásra, majd dolgozzon ki egy új stratégiát. Ez sok energiába kerülhet, de fontos, hogy koncentrált maradjon és ne kövessen el hibákat.

Egy családi ügy kora tavasszal nagyobb odafigyelést igényel majd a Bakoktól, de ez nem mehet a munka rovására. Ahhoz, hogy a lehető legjobban tudjanak dolgozni, rendszeresen pihenniük kell. Aludjon eleget éjszaka, hétvégén pedig pihenjen. Különben ne csodálkozzon, ha megbetegszik. A kiadásaira is figyelnie kell. Ne keveredjen kétes üzletbe. Legyen óvatos. Ha valami gyanúsnak tűnik számára, mondja le.

Nyáron készüljön fel a munkahelyi zavargásokra. A személyes változások Önt is érintik. A feladatok és a személyzet újraelosztására is sor kerülhet. Tudniuk kell, hogy jó hatással lesz rájuk, még ha elsőre nem is látszik, így nincs mitől tartaniuk. Egy időre akár külföldre is elmennek tapasztalatot szerezni. Feltétlenül élniük kell ezzel a lehetőséggel. Sokat nyerhet abból, amit ott tanul.

Legyen óvatos az utakon ősszel. Legyen nagyon óvatos és éber. Csak így lehet elkerülni a balesetet. Mindig legyen jelen, ne zavarja el magát. Ha tanulnak, nem fognak ősszel diadalmaskodni. Lelkesedésük balul sülhet el. Tudniuk kell, hogy minden tantárgynak vannak kevésbé kellemes fázisai. Most már ehhez értek az osztályban.

Az év végére visszatérnek a jó hangulathoz. Elszántak lesznek az újratanulásra, ami nagyon jó hatással lesz a munkájukra. Itt elismerésre, sőt előléptetésre is számíthatnak. Legyen büszke magára, nem fogja bánni, hogy az új pozíció nagyobb felelősséggel jár. Ez nagy dolog.

Szilveszterkor remek állapotban búcsúztathatja 2022-t.


Vízöntő éves horoszkóp 2022-re (január 21. - február 19.)
A 2022-es év rendkívüli anyagi bőséget hoz a Vízöntő számára. Végül learatják kemény munkájuk, szorgalmuk és kitartásuk jutalmát. Megérdemli, hogy pihenjen és leküzdje a folyamatos nyomást. De ez nem jelenti azt, hogy elkezdhet pénzt költeni. Célszerű többletjövedelmet félretenni. Mindig lehetnek olyan helyzetek, amikor jól fog jönni. Fel kell készülniük arra a néhány hónapra is, amikor megtörik a pozitív trend. Nem azért, mert bármi rosszat tettek volna. Csak több idő kell ahhoz, hogy mindez megérje. Ezt a „vákuumot” csak odaadó hittel fogják túlélni. Merítsen erőt múltbeli sikereiből. Ügyeljen arra, hogy mindig kéznél legyen, hogy később élvezhesse az ezzel járó munka előnyeit. Az energiamegmaradás törvénye nemcsak testi, hanem lelki szinten is működik: minden munka kifizetődik. Előbb-utóbb sikerülni fog, csak folytatni kell.

Az év elején sok ingerült ember ellenséges lehet önnel szemben. Ezt úgy kell kezelniük, hogy nem fogadják el a másik idegességét és nem tekintik személyes sértésnek a támadást. Rájönnek, hogy a másiknak nem önnel van problémája. Sajnos vannak, akik nem tudnak megbirkózni a nehéz élethelyzetekkel.

Legyen óvatos kora tavasszal. Nem tudhatja, hogy egy gyenge ponton kihez érhet tudatlanul. Amint ezt észreveszi, gyorsan javítsa ki. Akkor talán itt az ideje egy nagy beszélgetésre. Később meg kell oldania a családi problémáit. Ne hagyja, hogy bárki elbizonytalanítsa. Hozzon döntést és ragaszkodjon a döntéséhez. Ezután az álláspontok közelebb hozhatók.

A Vízöntőknek nyáron kell gondoskodniuk magukról. Legyen óvatos, ha forgalomban van vagy sportol. A figyelmetlenség komoly veszélyt jelent. Optimalizálja kiadásait is. Ne költsön többet, mint amennyit keres. Ha nem vigyáz, gyorsan eladósodhat. Jobb szerényen élni és spórolni. Gondoljon bele, milyen nehéz megszabadulni az adósságtól. Könnyebb megelőzni, mint visszafizetni.

Anyagi helyzete ősszel javulni fog. Végre könnyebb lesz az élete. Nem kell állandóan számolgatni, hogy mi van és mi nincs, de nem szabad pénzt kidobni. Találja meg a megfelelő egyensúlyt. Így túlzás nélkül élvezheti a bőséget.
Az év végén komoly elismerésben lesz része a munkahelyén. Ez több pénzt jelenthet. Élvezze és legyen büszke magára. Megérdemli.

Ebben a vidám hangulatban teljes elégedettséggel zárhatja az évet.


Halak éves horoszkóp 2022-re (február 20-március 21.)
A bőség és a jólét éve lesz a Halak jegyében születettek számára. Szinte minden területen sikeresek lesznek. Végül jön az elismerés és a jobbnál jobb ajánlatok. Élvezze. Élvezze az élet ajándékait. Sok év munkája volt. De ne vigyük túlzásba. Semmilyen területen ne vigyük túlzásba, semmilyen értelemben, ok nélkül. Mindig próbálja megtalálni az arany középutat. A siker tartós lehet, ha megtalálja a megfelelő egyensúlyt. Ez 2022 legnagyobb, legnehezebb és legkielégítőbb feladata. Többek között nagy, akár végzetes változásokra is számíthat párkapcsolatában. Felelősségteljesen kell megítélnie, de nem túlzottan.

Az év elején az egészsége legyen a legfontosabb. Ennek mindennek alá kell tartoznia. Ismeri saját a hangulatát, teljesítményét, minden ezen múlik. Az egészség az alap, a többi pedig csak a felépítmény. Öltözzön fel melegen, igyon sok forró italt: teát, kakaót, forró csokit – vagy amit szeret. Melegítse fel testét és lelkét belülről.

A halak tavasszal fontos utazásra várnak. Ne hagyja ki. Ez egy olyan lehetőség, amely ritkán adódik. Gazdag élményekkel térhet haza. Ráadásul a régi szerelmek visszatérhetnek. Legyen óvatos. Ha valamelyiküknek van családja, akkor felelősséggel tartozik mások felé. Jól át kell gondolni, hogy megéri-e.

Nyáron a barátok megkedvelése költséges lehet. Legyen feltűnő. Csak akkor menjen velük nyaralni, ha megengedheti magának. A szabadság miatti hitelfelvétel nem térül meg. Addig is csábító lesz engedni a kísértésnek, hogy udvaroljon valakinek. Várja meg, amíg teljesen élvezi.

A szerelem és a kapcsolatok uralják majd ősszel a Halak elméjét. Ha már van párja, akkor minél több időt próbáljanak együtt tölteni, hogy egymásra tudjanak koncentrálni. Készítsenek sok közös tervet. Menjenek együtt túrázni, siklóernyőzni, éttermezni, bowlingozni vagy sportolni. Az itt megosztott élmények erősítik kapcsolatukat; nélkülük könnyen elragad a másik élete. Ha még nincs párja, nyissa ki a szemét, mert lesz, akit érdemes lesz komolyan venni.

Az év utolsó hónapjaiban koncentráljon a karrierje építésére. A Halak számára több fontos verseny is készül. Ha jól teljesítenek, jelentős előrelépésre számíthatnak. Be kell mutatnia magát. Dolgozzon elszántan és lelkesen, még akkor is, ha az eredmények még nem láthatók.

Enyhe fáradtság, de elégedettség érzésével búcsúzhat a 2022-es évtől. Visszatekintve meg fog lepődni, hogy mennyi mindent elért.

 

Ha erről a témáról szeretne beszélni "A Nyilas, a Bak, a Vízöntő és a Halak éves horoszkópja" hívja fel egyikünket:

Csilla
Elérhető
Csillamellék 205Cigánykártya jóslás, Tarot jóslás, Telefonos jóslás,...
 
Csilla egy fantasztikus spirituális segítő és Tarot kártya olvasó.
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Xénia
Elérhető
Xéniamellék 247Tarot jóslás, Jóslás, Összes jós, Jós, Tisztánhalló,...
 
Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
Zsuzsanna
Elérhető
Zsuzsannamellék 204Tisztánhalló, Telefonos jóslás, Tisztánlátás,...
 

Zsuzsanna egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó,...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Inci
Elérhető
Incimellék 285Tisztánlátás, Telefonos jóslás, Tarot jóslás,...
 

Faragóné Inci személyében egy fantasztikus tisztánlátó és kártyajós segítségét kérheti...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Mária
Elérhető
Máriamellék 544Tisztánlátó, Tisztánhalló, Telefonos jóslás,...
 

Mária egy csodálatos tisztánlátó segítő...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

Sorselemzés

231 megtekintés

Sorselemzés avagy az élet útjának feltérképezése és megtalálása. Hogyan használható a sorselemzés és a jóslás az életutad megtalálásához?

 

Állatövi jegy

298 megtekintés

Melyik állatövi jegy a leghűségesebb az asztrológiában? Íme az összes állatövi jegy rangsorolva a leghűségesebbektől a legkevésbé hűségesekig

 

22/02/2022

213 megtekintés

Tudta, hogy a 22/02/2022-es dátum miárt olyan speciális? Annyit már most elárulhatunk, hogy a 22/02/2022-es dátum szétrobban az energiától

 

Csillagjegy

250 megtekintés

Tudta, hogy némely csillagjegy hordozói őszintébbek, mint mások. De melyikek? Tudja meg a rangsorunkból mely csillagjegy őszintébb

 

Az Oroszlán, a Szűz, a Mérleg és a Skorpió éves horoszkópja

933 megtekintés

A cikkben megismerheti az Oroszlán, a Szűz, a Mérleg és a Skorpió éves horoszkópját. Az éves horoszkóp megmutatja, hogy mi várható a jegyek életében

 
 
 

Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352 / help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Bővebben
Elfogadom