MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
A Kos, a Bika, az Ikrek és a Rák éves horoszkópja

A Kos, a Bika, az Ikrek és a Rák éves horoszkópja

Ebben a cikkben a Kos, a Bika, az Ikrek és a Rák éves horoszkópját olvashatja. Az éves horoszkóp áttekintést ad, hogy mi várható a jegyek életében.


2022 az önismeret éve lesz. A csillagok arra ösztönzik majd az embereket, hogy dolgozzanak önmagukon és fejlődjenek különböző területeken. Néhány probléma idén végre megmutatkozik, de hamarosan meg is szűnnek. Tehát optimizmusra és kitartásra lesz szükség. A végén annak sikerül, aki nem áll meg, nem adja fel, de folytatja a megkezdett munkát.

Ebben a cikkben a Kos, a Bika és az Ikrek és a Rák éves horoszkópját olvashatja.

 

Éves horoszkóp Kos számára (március 21-április 20)
A 2022-es év sok területen a Kos siker jegyét hozza. Ezek közül a legérdekesebbek valószínűleg a kapcsolatok lesznek. Kétszer is meg kell gondolniuk, hogy megéri-e több vasat a tűzben tartani. Nemcsak az a veszély fenyegeti őket, hogy lebuknak, de két vagy több lehetőség elvégzése unalmas is. Ugyanakkor igaz, hogy a Kosok akkor boldogulnak, amikor izgulhatnak, amikor átélhetik szenvedélyüket. A szerelem az életerejük, de bölcsebb nem túlzásba vinni. Fel kell készülniük arra, hogy valaki, aki fontos számukra, egy időre eltűnhet az életükből. Valószínűleg nem végleg, de veszteséggel kell élniük. Jobb, ha nem próbál "meghalni" tőle, hanem hagyja. Ha sikerül nekik, nagyobb eséllyel kapják vissza őket. Az év elején a Kos tele lesz energiával, de ezt okosan kell használniuk. Fontos, hogy élvezzük az életet, de ne hanyagoljuk el a munkát. Ha nem próbálkoznak eléggé, konfliktusba keveredhetnek főnökükkel. Addig is vigyáznia kell párjára. Ha a másik személy nem megfelelően viselkedik, ne vegye félvállról. Több időt kell együtt tölteniük. Távolodjanak el a körülöttük lévő világtól és összpontosítsanak egymásra.

Tavasszal jobban figyeljen a pénzére és a párjára. Pénzügyi zűrzavart élhet át a nyár elején. Ne rohanjon. Kérjen tanácsot és várjon türelmesen. A nyár közepén a Kos szenvedélyes, szerelmes hangulatban lesz. Hódítani és csábítani akar. Tegye meg, de ne a kötelességei rovására. Ha a szerelem kiveszi az elméjüket a kezükből, elveszíthetik jobb pozíciójukat és elismerésüket. Akkor a türelmetlenség és a kapzsiság a legrosszabb, amit tapasztalhat. Oldja fel a felgyülemlett feszültséget, például sporttal, különben megsérülhet, megbetegedhet!
Az ősz a kemény munka ideje. Csendesen végezze dolgát! Ne csináljon felhajtást. Ne várjon dicséretet, ha teljesítette kötelességét. Az év végén lehetőség nyílhat külföldre utazni, dolgozni vagy tanulni. Most ne mondjon egyből igent! Egyes paraméterek később lépnek életbe és érdemes későbbre halasztani a döntést, hogy mikor kötelezze el magát.

2022-ben a Kos sok mindenre számíthat. Megőrizhetik fejlődésüket, ha visszafogottabbak és körültekintőbbek. Ehhez túl kell látniuk az orrukon.

 

Bika éves horoszkóp 2022-re (április 21-május 20)
2022-ben a Bika-embereknek vigyázniuk kell az egészségükre. A kisebb tüneteket sem szabad félvállról venni. A tudatalatti az, amely azt mondja a tudatos résznek, hogy nem érzi jól magát. A legjobb gyógyszer a testmozgás, különösen a friss levegőn. Menjen a szabadba minél többet. Érdemes megtanulni néhány légzőgyakorlatot és rendszeresen elvégezni azokat. 
2022 a beteljesült álmok éve lehet a Bika számára. Ha szilárd meggyőződéssel, de túlzás nélkül ki tudják fejezni, amit akarnak, akkor el tudják érni. Tehát az első lépés a remény, a második lépés a lehetőség felismerése. Nem szabad kihagyniuk egyetlen adódó lehetőséget sem. Legyen nyitott és éber! Idén megtörténhetnek vele azok a nagy dolgok, amelyekről csak álmodott. De ha az élet labdát dob, meg kell ragadni. Ne habozzon, mert ha nem veszi észre, akkor valaki más megteszi. Utólag megbánhatják, de csak magukat okolhatják.
Feszülten indulhat az év a Bika számára. Otthon és a munkahelyen nagy feladatok várnak rájuk. Egyszerre két területen kell majd jól teljesíteniük. Ez nem lehetetlen, ha hideg vérrel teszik.
Minden reggel emlékeztetniük kell magukat arra, hogy van türelmük és tapasztalatuk a rájuk váró feladatok elvégzéséhez.

A kora tavasz legyen az egészsége prioritása! A Bika számára nincs fontosabb az egészség megőrzésénél. Minden mozdulatával vigyáznia kell testi épségére. Nem lenne jó ötlet az ágyba zuhanni. Önként kell pihenniük, nem betegség miatti kényszerből.
Legyenek a türelem, a béke és a csendes kitartás szobrai születésnapjukon. Csak így tudják megelőzni és megoldani az otthoni és munkahelyi konfliktusokat.

Nyáron dönthetnek ingatlanvásárlásról vagy házfelújításról. Nyugodtan vond be a családot és a barátokat! Természetesen fontos az eszközök alapos előkészítése és a pontos „forgatókönyv” kialakítása! Ha igen, akkor ez egy szórakoztató esemény lesz. Nagyon vigyázz, nehogy túlzásba essen! Ha nem vigyáz magára, könnyen megsérülhet. Ez nem éri meg.
Ősszel megvalósulhat egy régóta tartó álma, amiben már több éve reménykedett. Hihetetlen, milyen reménytelen dolgokat lehet megoldani. Megerősítheti őket abban a hitben, hogy csodák történnek. Nem szégyen megmozdulni.

Év végén számíthat partnere vagy barátai támogatására. Ismét látni fogja, hogy sok nagyszerű ember veszi körül. Ha még nincs párja, találkozhat valakivel.

 

Ikrek éves horoszkóp 2022-re (május 21-június 21)
A 2022-es év sok probléma megoldására kínál lehetőséget az Ikrek számára. Vegye nagyon komolyan ezeket a lehetőségeket! Tudnia kell, hogy a jelen és a jövő sikere azon múlhat, hogy tisztán és véglegesen tisztázza-e a múltat. Idén többször is átélheti a nosztalgiát. Ne aggódjon, nem történik semmi komoly! Gondolja át, mi történt és tanuljon belőle! Bocsásson meg mindenkinek, aki érintett és emelt fővel haladjon tovább. 
Ésszerűnek kell lenni a munkában. Sok állásajánlatot kaphat. Ne vigye túlzásba. Önnek kell döntenie. A karrierépítés nem mehet a magánélet és a pihenés rovására.

Év elején vesse bele magát a munkába. Folytassa tanulmányait, vagy iratkozzon be egy tanfolyamra. Remek hangulatban lesz. Kár lenne elengedni. A tanulmányai során megszerzett ismeretek, kapcsolatok később jól jönnek. Rengeteg lehetősége lesz megmutatni, mire képes a munkahelyén. Vigyázzon, nehogy elfáradjon!

Tavasszal nagyon figyeljen oda, hogy mit mond! Ha nem vigyáz, felidegesíthet valakit. Meg kell tanulnia titkolózni. Tesztelve leszel ezen a területen. Ha nem sikerül, akkor kudarcot vallasz. Vegye komolyan a munkahelyi és családi kötelezettségeit. A múlttal, vagy a múlt megoldatlan kérdéseivel is foglalkoznia kell. Fájdalmas lehet vele foglalkozni, de a nyárra van időd befejezni.
A nyarat ezután aktuális ügyekkel töltheti, mint például átalakítás, bútorvásárlás vagy lakásfelújítás. Ne pazarolja az időt és a pénzt! Ha befektet az otthonába, sokkal jobban érzi magát. Nem csak függönyt cserél, hanem önmagát is.

Lépj be az őszbe! Sokat tehet a karrierért. A lehetőségek visszatérhettek. Vegye fel a fonalat! Az, hogy valaki vagy valami korábban jelen volt, nem jelenti azt, hogy most nem lehetsz sikeres. Kár lenne elveszíteni egy ilyen nagy kihívást.

Az év utolsó hónapjai az Ikreknek sok izgalmas találkozót tartogat. Nem lesz nehéz számukra minden meghívást elfogadni. Menjen el mindenhova! Soha nem tudhatja, hol vár rá a szerelem, egy új barát vagy egy mecénás. Ha van párja, a hűség a legnehezebb és legfontosabb feladat.

A 2022-es év búcsú néhány befejezetlen ügytől, de minden biztatónak tűnik.

 

Rák éves horoszkóp 2022-re (június 22-július 22)
2022-ben sok nagy változásra számíthatnak a Rák jegyében születettek. Főleg a családi kapcsolatokban: valaki költözik vagy elköltöznek a Rákok. Új családtag születhet, vagy egy idősebb hozzátartozó szorulhat segítségre. Ezeket nem problémaként, hanem feladatként kell felfogni, mert ha elkezdenek problémákat okozni, azzal bánthatják a másik felet és bonyolíthatják a helyzetet. Örülj, hogy családod van! És ez azt jelenti, hogy valaki mindig gondoskodni fog önről. Váratlan helyzetek adódhatnak a munkahelyen. Ez elsőre lehetetlennek és "meredeknek" tűnhet, de idővel a megoldás magától jön. Ezért nem szabad sietni.

Ez az év remekül kezdődött. Tele lesz lelkesedéssel, tervekkel és hittel, ami működni is fog. Ne ragadjon le és ne várja el másoktól, hogy olyan izgatottak legyenek, mint ön! Ez az elvárás viták forrása lehet a kapcsolatban. A konfliktusokat jobb elkerülni. A kiadásait is optimalizálnia kell. Fontos, hogy megszabaduljon minden felesleges kiadástól. Ha van hitele, fizesse vissza minél előbb, vagy ütemezze át. Ez legyen a legfontosabb prioritás!

Az idei tavasz számos területen nagy kihívásokat hoz a Rák számára. Először a munkájára kell összpontosítania. Nem szabad hibázni és tilos a főnök ellen menni! Másrészt önként le kell mondania néhány költséges álmáról. Jobb nem megvárni, amíg muszáj megtenniük kényszerből. Hagyja békén, ha nem keletkezik miatta adósság!

Ezen a nyáron nagy változás várja a háztartásban. Nem kizárt a költözés, vagyonügy, vagy a rendelkezés megváltoztatása. Időközben új feladatok és/vagy új vezetők, kollégák jelenhetnek meg a munkahelyen. Néha ez egy kicsit stresszes lehet. Éppen ezért fontos, hogy a hétvégén aludjon eleget és pihenjen minél többet!

Vigyázzon magára és a kapcsolatára idén ősszel. Legyen óvatos és körültekintő utazás közben. A rohanás veszély forrása. Keressen időt a partnerére. A lehető legtöbb időt egyedül kell töltenie! Meg kell védenie magát a gyors világ "zúzásaitól". Szervezzen közös tevékenységeket! Menjen sétálni, kirándulni, színházba stb., ezek az élmények erősíthetik a kötődést. Ha még nincs párja, ne keressen ősszel. Most túl szűk az idő.

Az év végén a rák ugyanolyan jó állapotban lesz, mint az év elején. Az egyetlen dolog, amit kerülniük kell, az a szentimentalizmus. Nem baj, ha vannak érzései, de ne essen túlzásba! Találja meg a megfelelő egyensúlyt! Addig is vigyázzon az egészségére. Öltözzön fel jól, hogy ne fázzon.

Ha megteheti, mosollyal az arcán búcsúzhat 2022-től. Lesz mit ünnepelni. Mindenekelőtt magunkat.

 

Ismerje meg a(z) A Kos, a Bika, az Ikrek és a Rák éves horoszkópja világát jobban! Hívjon minket:

Blogger
AncsaAncsa
Elérhető
Ancsamellék 545Tisztánlátó, Tisztánlátás, Telefonos jóslás, Tarot...
 

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó.

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
EdiEdi
Elérhető
Edimellék 515Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Tarot jóslás,...
 

Edi az angyalok segítségével tudja orvosolni...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
TáltosTáltos
Elérhető
Táltosmellék 500Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós,...
 

Táltos Teo-Mágusként segít eligazodni az élet zegzugos...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
EdinaEdina
Elérhető
Edinamellék 290Tisztánlátó, Telefonos jóslás, Sorselemzés,...
 

Edina áldással született, tudását megosztja bárkivel aki segítséget kér...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

A Nyilas, a Bak, a Vízöntő és a Halak éves horoszkópja

519 megtekintés

A cikkben megismerheti a Nyilas, a Bak, a Vízöntő és a Halak éves horoszkópját. Az éves horoszkóp áttekintést ad, hogy mi várható a jegyek életében.

 

Az Oroszlán, a Szűz, a Mérleg és a Skorpió éves horoszkópja

574 megtekintés

A cikkben megismerheti az Oroszlán, a Szűz, a Mérleg és a Skorpió éves horoszkópját. Az éves horoszkóp megmutatja, hogy mi várható a jegyek életében.

 

Javítsd az életed

562 megtekintés

Hogyan vigyázzunk lelki jólétünkre és hogyan javítsuk az életünket? A célok meghatározásának a fontossága. Javítsuk az életünket lassan!

 

Numerológia

2383 megtekintés

A numerológia a számok csodálatos világa, melynek ismeretével életed alakulását bármikor megtekintheted. A numerológia számai energiát képviselnek.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom