MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Információ

Információ

Mielőtt kiválasztanád, hogy melyik jóssal szeretnél beszélni, olvasd el alább, mi hogyan működik.


A jósaink által adott jóslatok szabályainak megértéséhez kérjük olvasd el figyelmesen a felhasználói feltételeket.

Egy csapat tehetséges jósunk van, akik csak arra várnak, hogy útmutatást vagy jóslatot adjanak, amikor csak szükséged van rá. A Joslas24 a legmegbízhatóbb és legmegértőbb jósokkal dolgozik, akik mindig a maximumra törekszenek, ha segítségnyújtásról van szó.

A jóslás igénybevételéhez hívd a 06 90 900 906 hogy kiválaszthasd a Neked tetsző jóst. Információ a hívás költségéről 750 Ft/perc. A hívásnak nincs előre meghatározott maximális időtartama, de egyes operátorok 60 perc után megszakíthatják a hívást elővigyázatosságból. Minket mindig szívesen hívhat, ha szeretne. A telefon menüben nyomd meg az 1-es gombot, ha azt szeretné, hogy az univerzum döntse el, hogy melyik jóssal beszélj, nyomd meg a 2-es gombot, ha szeretnéd meghallgatni jósaink bemutatkozásait, és nyomd meg a 3-as gombot, az általad választott jós profilszámának beírásához.

A joslas 24-en, a jóslás igénybevételéhez betöltött 18. életév szükséges, valamint a hívónak kell a számlafizetőnek lennie vagy rendelkeznie kell a számlafizető engedélyével. A jóslatok különféle vélemények és szórakoztató jellegűek. Minden hívás bizalmas. A jósaink teszteltek és igazolásra kerültek. A lehető legjobb szolgáltatást és jóslást kaphatod a Joslas24-en. Minden jósunk empátiával és a hívó iránti tisztelettel dolgozik. Azért jósolnak, hogy segítsenek és támogassanak, de nem céljük megmondani, hogyan éld az életed. Hisszük, hogy Te vagy felelős az életedért és a jövődért, és Te vagy az egyetlen, aki megváltoztathatja azt. Jósaink segítenek megtalálni az utad, így megélheted a hozzád legjobban passzoló életet. A jóslatok nem tekinthetőek alternatívának gazdasági, jogi, orvosi vagy pszichológiai segítségnyújtás helyett. Minden jósunk etikus és Téged helyez a beszélgetés középpontjába.

Emeltdíjas telefonszámunk Romániai ügyfeleknek, Digi szolgáltatón keresztül nem elérhető.

A szolgáltató ügyfélszolgálatot nyújt munkanapokon 09:00 és 17:00 között Magyarország: 06 1 998 93 52, Románia: 031 229 6342, Szlovákia: 055 230 4565  telefonszámon és e-mailben a help@joslas24.hu e-mail címre. Ha ügyfélszolgálatunk zárva tart, kérjük, hagyjon üzenetet, válaszolunk 24 órán belül. A telefonszámot kizárólag az ügyfelektől származó kérdések és panaszok fogadására használjuk.

Ha szeretnél  marketing célú tartalmakat kapni tőlünk, kattints IDE. Ha már kapsz tőlünk ilyen üzeneteket, de mégsem szeretnél, kattintson IDE.

 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom