MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 901

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 901 -as telefonszámot a jóslatodért. Ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, amennyiben már kiválasztottad a jósodat, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
Itt vannak a legjobb és bevált szakértők! Hívjon most!
06 90 900 901 
750 Ft/perc
Információ

Információ

Mielőtt kiválasztanád, hogy melyik jóssal szeretnél beszélni, olvasd el alább, mi hogyan működik.


A jósaink által adott jóslatok szabályainak megértéséhez kérjük olvasd el figyelmesen a felhasználói feltételeket.

Egy csapat tehetséges jósunk van, akik csak arra várnak, hogy útmutatást vagy jóslatot adjanak, amikor csak szükséged van rá. A Joslas24 a legmegbízhatóbb és legmegértőbb jósokkal dolgozik, akik mindig a maximumra törekszenek, ha segítségnyújtásról van szó.

A jóslás igénybevételéhez hívd a 06 90 900 901 hogy kiválaszthasd a Neked tetsző jóst. Információ a hívás költségéről 750 Ft/perc. A hívásnak nincs előre meghatározott maximális időtartama, de egyes operátorok 60 perc után megszakíthatják a hívást elővigyázatosságból. Minket mindig szívesen hívhat, ha szeretne. A telefon menüben nyomd meg az 1-es gombot, ha azt szeretné, hogy az univerzum döntse el, hogy melyik jóssal beszélj, nyomd meg a 2-es gombot, ha szeretnéd meghallgatni jósaink bemutatkozásait, és nyomd meg a 3-as gombot, az általad választott jós profilszámának beírásához.

A joslas 24-en, a jóslás igénybevételéhez betöltött 18. életév szükséges, valamint a hívónak kell a számlafizetőnek lennie vagy rendelkeznie kell a számlafizető engedélyével. A jóslatok különféle vélemények és szórakoztató jellegűek. Minden hívás bizalmas. A jósaink teszteltek és igazolásra kerültek. A lehető legjobb szolgáltatást és jóslást kaphatod a Joslas24-en. Minden jósunk empátiával és a hívó iránti tisztelettel dolgozik. Azért jósolnak, hogy segítsenek és támogassanak, de nem céljük megmondani, hogyan éld az életed. Hisszük, hogy Te vagy felelős az életedért és a jövődért, és Te vagy az egyetlen, aki megváltoztathatja azt. Jósaink segítenek megtalálni az utad, így megélheted a hozzád legjobban passzoló életet. A jóslatok nem tekinthetőek alternatívának gazdasági, jogi, orvosi vagy pszichológiai segítségnyújtás helyett. Minden jósunk etikus és Téged helyez a beszélgetés középpontjába.

Ha szeretnél  marketing célú tartalmakat kapni tőlünk, kattints IDE. Ha már kapsz tőlünk ilyen üzeneteket, de mégsem szeretnél, kattintson IDE.

 
 

750 Ft/perc. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD 06 1 998 9352

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 901750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom