MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
ÁSZF

ÁSZF


 1. Red Hat Holdings Ltd, Spyrou Araouzou 165 Lordos Waterfront Court, 3rd floor, flat/office 301, 3036 Limassol, Cyprus (továbbiakban: Szogáltató) a joslas24.hu weboldalon keresztül emelt díjas szolgáltatást biztosít (továbbiakban: Szolgáltatás). A hívás bruttó díját a Szolgáltató minden esetben feltünteti a Szolgáltatás telefonszámával együtt.

 2. Szolgáltatás leírása:

  A Szolgáltatást igénybe vevő (továbbiakban: Fogyasztó) a Szolgáltató által meghirdetett emelt díjas telefonszám felhívásával - követve a telefonos instrukciókat- éri el az általa kiválasztott jóst. A Fogyasztó az 1-es gomb megnyomásával véletlenszerűen kerül egy elérhető jóshoz. A 2-es gomb megnyomásával meghallgathatja az elérhető jósok saját bemutatkozó üzenetét, amelyek alapján kiválaszthatja a számára megfelelőt. A 3-as gomb megnyomása után pedig az általa a www.joslas24.hu weboldalon kiválasztott jós mellékét beütve választhatja ki a kívánt jóst. A Fogyasztó felteheti kérdéseit ill. kérhet elemzést/tájékoztatást a jövőjét vagy pillanatnyi élethelyzetét illetően. A szolgáltatás a hét minden napján 0-24 órában elérhető. A jósok rövid bemutatása megtalálható a Szolgáltató honlapján, a www.joslas24.hu oldalon. A telefonhívás nem garantálja a kiválasztott jóshoz kapcsolást. A jóshoz nem kerülő hívások is számlázásra kerülnek.
 1. A Szolgáltatás díja:

  A Szolgáltatást Magyarországról a Fogyasztók emeltdíjas telefonszámokon érhetik el, mely hívások díja bruttó 750 Ft/perc. A Szolgáltatáshoz tartozó aktuális telefonszám  és bruttó hívásdíj a médiafelületen olvashatóan feltüntetésre kerülnek. A Szolgáltatás igénybevételével Fogyasztó vállalja, hogy annak költségeit kifizeti. A Szolgáltatás költsége a Fogyasztó telefonszámláján kerül kiszámlázásra, azt a Fogyasztó telefontársasága szedi be. A Szolgáltatást igénybe vevő Fogyasztó tudomásul veszi, hogy abban az esetben, ha telefonszámláját nem, vagy késedelmesen rendezi, a továbbiakban kizárható a Szolgáltatás igénybevételéből.
 1. A Szolgáltató semmiféle felelősséget nem vállal a jósok által a Fogyasztókkal közölt jövőre vonatkozó kijelentések, tényállítások, tanácsok vagy egyéb információk tartalmáért. Fogyasztó a Szolgáltatás igénybevétele során szerzett minden ilyen információt saját belátása szerint és saját felelősségére használ fel.

 2. Szolgáltató nem ellenőrzi a Szolgáltatás nyújtása során elhangzott információkat. Szolgáltató nem felelős az elhangzottak igazságtartalmát, pontosságát, teljességét, biztonságát, időszerűségét, minőségét, megfelelőségét, jogszerűségét vagy alkalmazhatóságát illetően.

 3. A Szolgáltatást csak azok a 18. életévüket betöltött nagykorú személyek vehetik igénybe, akik a magyar jogszabályok szerint maguk köthetnek szerződést vagy tehetnek más jognyilatkozatot.

 4. Kizárólag a Fogyasztó felelőssége, hogy melyik jóst választja és hogy az illető jós rendelkezik-e a Fogyasztó igényeinek megfelelő képzettséggel, képességgel és tapasztalatokkal.

 5. A kiválasztott jós foglaltsága esetén - a hívás eredményessége érdekében - a Szolgáltató a hívást valamelyik szabad jóshoz kapcsolja. A weboldalon feltüntetett jós foglaltsága vagy elérhetősége tájékoztató jellegű, a telefonhívás során derül ki valójában ki szabad és ki nem.

 6. A Szolgáltató nem garantálja, hogy a Fogyasztó által kiválasztott jós képes arra, hogy a Fogyasztó által keresett információt vagy kért tájékoztatást nyújtsa.

 7. A jósok nem a Szolgáltató alkalmazottai.

 8. A Fogyasztó és a jós felelősek egyedül a kettejük között lezajlott beszélgetésért és kommunikációért. Az, hogy a Fogyasztó támaszkodik a jós által adott tanácsra és megbízik az általa adott információban, a Fogyasztó döntése. A Szolgáltató nem felelős semmilyen információért, amelyet a Fogyasztó kap.

 9. A Fogyasztó nem kérhet - sem közvetlenül sem írásban - tanácsot befektetési lehetőségekkel, értékpapírok vételével/eladásával, értékpapírok és befektetések elemzésével vagy értékelésével, illetve szerencsejátékkal vagy jogi ügyletekkel kapcsolatban.

 10. A Szolgáltató nem egészségügyi tanácsadási, kórházi vagy orvosi szolgáltatást nyújt. A Szolgáltatás igénybevételével a Fogyasztó vállalja, hogy semelyik előbbiekben felsorolt szolgáltatást nem kéri. Egészségügyi probléma esetén, egészségügyi szakembert vagy a legközelebbi kórházat, rendelőintézetet keresi fel.

 11. A Szolgáltatás igénybevétele a jelen Általános Szerződési Feltételek automatikus elfogadását jelenti. Szolgáltató követi az általános adatvédelmi rendelkezéseket (GDPR). Fogyasztó bármikor megadhatja adatait itt, hogy A Szolgáltatótól marketing irányú SMS-t vagy email kapjon. Fogyasztó bármikor visszavonhatja adatai használatát itt, hogy a jövőben ne kapjon semmilyen marketing irányú információt a Szolgáltatótól. További információért olvassa el Adatvédelmi Tájékoztatónkat.

 12. Szolgáltató a Szolgáltatáshoz munkanapokon 08:00 -18:00 óra között elérhető alapdíjas telefonos közönségszolgálatot biztosít a +36 1 998 9352 telefonszámon, valamint help@joslas24.hu email címen. A közönségszolgálati számon a Szolgáltatás nem vehető igénybe, az csak a Fogyasztók kérdéseinek és esetleges panaszainak fogadására szolgál.

 13. A Szolgáltató fenntartja a jogot a Szolgáltatás bármikori felfüggesztésére vagy beszüntetésére, illetve jelen általános szerződési feltételek megváltoztatására.

 14. Jelen Általános Szerződési Feltételeket a Szolgáltató jogosult egyoldalúan módosítani, s köteles a módosított változatot a Fogyasztók számára elérhetővé tenni.

 15. Szolgáltató adatai:

  Red Hat Holdings Limited
  Company Registration Nr: HE 274585, incorporated in Cyprus
  VAT Nr: CY10274585Y
  Spyrou Araouzou 165
  Lordos Waterfront Court, 3rd floor, flat/office 301
  3036 Limassol
  Cyprus
  info@redhatholdings.com
  +46 660 660000
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom